Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Te Sanyi! Mantád hogy áll? Készülget, vagy majd télen betolod a szobába és ott reszelsz? :D Nyomod itt a forumon azt' nem készül el semmi. :D Tavalyelőtt Need már valamit nagyon sejtett... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Tökéletes!!! :D A tiédnél meg amúgy is tetszik a belső rész! :lol: :D Cool a Verada! :D :D :D :D köszönöm!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D ) én is ,én is!!! a buzukiba vagy a mantába? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Kösz, még te is belémrúgsz! :D Jólvan, egyenlítettél, a reptéri túlsúly elfelejtve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Kösz, még te is belémrúgsz! :D Jólvan, egyenlítettél, a reptéri túlsúly elfelejtve! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994 "...Raktér hossza/szélessége: 200mx150m..." Bazz, saját reptere is van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 :D :D :D :D köszönöm!!! Ami szép az szép :lol: :D A színe is tetszik, szép kék!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) Hát még jóhogy, meglessük a tiéd is mondanám hogy én is majd viszlek a GSI-vel de neked az már nem nagy fíííling sztem már tudod hogy megy egy GSI sőtt a jobbak hogy mennek! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hát még jóhogy, meglessük a tiéd is mondanám hogy én is majd viszlek a GSI-vel de neked az már nem nagy fíííling sztem már tudod hogy megy egy GSI sőtt a jobbak hogy mennek! :D :D egyébként én már vezettem Sanyi mantáját..... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az csak tötymörgés volt. Megy az jobban is. :D :D Én meg a debreceni talin Monával mentem. Olyan lehellet finoman még Mantával nem mentem, egyszer le is fulladtam vele. A legjobb az volt, amikor a tök üres úton egy buszöbölnél meg akartam vele fordulni. Ránéztem Melindára, és kb a következő párbeszéd zajlott: -Na? -Mi na? -Na? -Na ne!!!! :D És ezután egy lendületes megfordulás helyett inkább ipszilonoztam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az csak tötymörgés volt. Megy az jobban is. :P :D jah :D mi meg elindultunk én meg finomkodok. te meg ne válts még el nyomjad neki :D :D fordulásnál meg finomkodok te meg "hát így fordul meg egy mantás ? " :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Na ja. De nem így kezdődött! Gelko beszáll, megfogja a kormányt kétkézzel. Mire én: -Hé, hol a kezed? -Ja, tényleg! És vigyorogva kiteszi a könyökét. :D Eholvan-e :D (A fenébe, visszavette a könyökét! :D) (kép két hozzászólással lejjebb) Ezt meg csak úgy. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Az csak tötymörgés volt. Megy az jobban is. :P :lol: Én meg a debreceni talin Monával mentem. Olyan lehellet finoman még Mantával nem mentem, egyszer le is fulladtam vele. A legjobb az volt, amikor a tök üres úton egy buszöbölnél meg akartam vele fordulni. Ránéztem Melindára, és kb a következő párbeszéd zajlott: -Na? -Mi na? -Na? -Na ne!!!! :D És ezután egy lendületes megfordulás helyett inkább ipszilonoztam. :D Sanya majd vihetsz engem is :D Nemszívesen szoktam más autólyát vezetni, mert énsem szívesen adom oda hacsaknem :D Nade majd meglássuk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Na ja. De nem így kezdődött! Gelko beszáll, megfogja a kormányt kétkézzel. Mire én: -Hé, hol a kezed? -Ja, tényleg! És vigyorogva kiteszi a könyökét. :D tényleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Hű, de egyre gondoltunk! :D No, akkor kiveszem én a képet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 egyébként én már vezettem Sanyi mantáját..... :D :D Én is már egyszer. Alig mertem elindítani :D . nade nálunk ez kölcsönös volt. ez a -na ne!!! párbeszéd tényleg megtörtént :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) összekötjük gsi.hu indításával :lol: :D :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 összekötjük gsi.hu indításával :P ;) :D :D :D :D Na jóhogy mondod mikor akarod indítani???? :D :lol: Ha gondolod csinálok egy jó kis lapot ami esetleg szép is! :D Aztán feltoljuk ás WOALÁ békénhagynak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mi a vérvörös büdöspics@ ez??? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ránéztem Melindára, és kb a következő párbeszéd zajlott: -Na? -Mi na? -Na? -Na ne!!!! :D Mi történt ott még gyerekek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Legyen már benned annyi tapintat, hogy ilyet privibe kérdezel! Melinda Sanyija is olvassa ezt a topicot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Legyen már benned annyi tapintat, hogy ilyet privibe kérdezel! Melinda Sanyija is olvassa ezt a topicot! :D :D Elővetted,megnézte,azt mondja: -Na? -Mi na? -Na? -Naaa neeeeeeee! ...és ráakasztott egy sós perecet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Ez a hivatalos verzió. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Mi a vérvörös büdöspics@ ez??? :D :D :D Óvassá vissza vazze. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április6, 2008 Megoszt Elküldve Április6, 2008 Óvassá vissza vazze. :D :D Óóóóóóó heeee,pedig már majdnem gyüjtést szerveztem,mint anno Izauránának! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts