NeedForSpeed Elküldve Április1, 2008 Elküldve Április1, 2008 ..... viszont a hátsó kerékívnél az a spoiler minden álmom. Nem biztos,hogy az új tulajával meg tudok egyezni. Valaki tud ilyet eladót? Kérem szóljon már!!! köszönöm Én nagy valószínűséggel tudok.
manta Elküldve Április2, 2008 Szerző Elküldve Április2, 2008 Hmmm... :D ez jobban alakul, mintha alapítványt csináltunk volna :D csak így tovább! :D (egyébként leakcióztuk az árat :D )
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Elküldve Április2, 2008 Ezzel csak azt mutatták, hogy a manta mennyire alkalmazkodó járgány. Ha kevés a benya akkor is el tudj menni, lehet egyszer kiadják a ceruzaelemes változatot vagy a napelemeset is ha kifogyunk az olajból? Ha meg nincs baj akkor itt a 2000, 2400.....3000 stb(egyénileg változó) Hát a 2.2, 2.4, 2.6, 3.0, 4.0 tényleg egyénileg változó. :D
postd Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Úgy látom a Capriknál nincs ilyen nagy kedvezmény mint Mr Mantánál :D http://www.hasznaltauto.hu/1970386_ford_capri_1974 Sokkal jobban megéri mantát venni úgy látom :D
mantababy Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Hát a 2.2, 2.4, 2.6, 3.0, 4.0 tényleg egyénileg változó. :D na igen. abba nem gondoltam bele ,hogy kissé skizofrén emberek(nem sértésnek szántam) is vannak akiknél a motor nagysága változik és alkalmazkodik az egyén egyéniségéhez , nap mint nap :D . Te felvagy készülve arra is, ha 10 ft lesz a benzin, akkor a bazi nagyot választanád. Akinek sok mantája több a szabadsága. persze ha mind működik. :D
mantababy Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 Én nagy valószínűséggel tudok. Vasárnap tudom meg ,hogy megkapom-e amit kinéztem, mert milyen kicsi a világ , ismerős vette meg a fehéret a használtautóról, és véletlen egymásra találtunk mailon. volt nevetés. de ha nem jön össez akkor érdekelne az ajánlatod.
manta Elküldve Április3, 2008 Szerző Elküldve Április3, 2008 Úgy látom a Capriknál nincs ilyen nagy kedvezmény mint Mr Mantánál :D http://www.hasznaltauto.hu/1970386_ford_capri_1974 Sokkal jobban megéri mantát venni úgy látom :D ez beteg :D mi ennyiért kettőt adtunk volna...
mantababy Elküldve Április3, 2008 Elküldve Április3, 2008 ez beteg :D mi ennyiért kettőt adtunk volna... mondjuk nagyon szép a kicsike, azt meg kell hagyni. dehát a capri mindig is drágább volt. de valamiért a manta jobban tetszik
manta Elküldve Április4, 2008 Szerző Elküldve Április4, 2008 Melyikőtök spanja szórakozik velünk, aki Baja környékéről (vagy honnan) megvenné MrManta vasát 9kilóért?????? :D és miért pont az övét???? He? :D
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Nem enyém, becsszó! Ennyire rágerjedtek a hírdetésre? Tényleg megkapjátok akkor a lámpákat! :D
manta Elküldve Április4, 2008 Szerző Elküldve Április4, 2008 Eddig mindenkit be tudtunk azonosítani (jelzem: egyedül Sexy ijedt meg a koalíciós válság miatt, hogy válunk :D egyem a kis szívét :D ) - de most konkrétan beparáztunk, hogy mi van akkor, ha komoly?! :D mondjuk úgysem adnánk oda :D de azért meglepődtünk...
Gelko Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Eddig mindenkit be tudtunk azonosítani (jelzem: egyedül Sexy ijedt meg a koalíciós válság miatt, hogy válunk :D egyem a kis szívét :D ) - de most konkrétan beparáztunk, hogy mi van akkor, ha komoly?! :D mondjuk úgysem adnánk oda :lol: de azért meglepődtünk... én csak majdnem hívtam Lacit h visszaadjam a senatoros hívást :D de annyira nem is vészesek a mostani árak :D
tascona Elküldve Április4, 2008 Elküldve Április4, 2008 Eddig mindenkit be tudtunk azonosítani (jelzem: egyedül Sexy ijedt meg a koalíciós válság miatt, hogy válunk :D egyem a kis szívét :D ) - de most konkrétan beparáztunk, hogy mi van akkor, ha komoly?! :D mondjuk úgysem adnánk oda :D de azért meglepődtünk... huh ez tenyleg para de mennyi a manta Hajni extraval???? ;) a miszter manta az biztos koltseges mert 3000 res :D :lol: :D black humor :P
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Na gyerekek adakozzunk akkor. ha össze kell dobni valamit :D . nekünk van hátsó ülésünk. azt felajánlhatjuk ha minden kötél szakad. Hajni!!csak lesz új mantád!!!ha ezeket elvinnék :D Nekem marad 1 direktszűrőm nem nagy valami de van! :D :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Majd azért ha ösznépi összejövetel lessz valaki vihetne egyett a hátsókertekes medmexekkel ! :D Soha nem ültem mantába! :D
NeedForSpeed Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 ez beteg :D mi ennyiért kettőt adtunk volna... Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994
mantababy Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Majd azért ha ösznépi összejövetel lessz valaki vihetne egyett a hátsókertekes medmexekkel ! :D Soha nem ültem mantába! :D Az enyém megfelel? nem olyan jó még mint Hajniéké de elsőnek megteszi. tudod minden kezdet nehéz :D .
sanyib Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Nem enyém, becsszó! Ennyire rágerjedtek a hírdetésre? Tényleg megkapjátok akkor a lámpákat! :D nekem van egy gyári kormányom, és Mantababyvel van 1-1 pótkerekünk is amit még +-ba odaadnánk. Nem lesz itt baj :D
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Az enyém megfelel? nem olyan jó még mint Hajniéké de elsőnek megteszi. tudod minden kezdet nehéz :D . Tökéletes!!! :D A tiédnél meg amúgy is tetszik a belső rész! :D :D Cool a Verada!
Xray Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994 Nemsemmi :D :D de szép és áramvonalas! :D
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994 Elég gagyi kivitel. A miénk sokkal profibb! Ráadásul a miénk maradt Trabant motoros. Hasít, mint a szél. Ebben van ám kabriófíling Need, nem a tiédben! :lol: Tökéletes!!! :D A tiédnél meg amúgy is tetszik a belső rész! :D :D Cool a Verada! Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D)
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) Beszótá? :D
Gelko Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) :D :D :D a tieidbe tényleg csak átülni lehet :lol: :D
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Elküldve Április5, 2008 Mondom kuss! :D Csend legyen teeeeeee alkoholmentes! :D
Recommended Posts