NeedForSpeed Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 ..... viszont a hátsó kerékívnél az a spoiler minden álmom. Nem biztos,hogy az új tulajával meg tudok egyezni. Valaki tud ilyet eladót? Kérem szóljon már!!! köszönöm Én nagy valószínűséggel tudok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2008 Hmmm... :D ez jobban alakul, mintha alapítványt csináltunk volna :D csak így tovább! :D (egyébként leakcióztuk az árat :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2008 Megoszt Elküldve Április2, 2008 Ezzel csak azt mutatták, hogy a manta mennyire alkalmazkodó járgány. Ha kevés a benya akkor is el tudj menni, lehet egyszer kiadják a ceruzaelemes változatot vagy a napelemeset is ha kifogyunk az olajból? Ha meg nincs baj akkor itt a 2000, 2400.....3000 stb(egyénileg változó) Hát a 2.2, 2.4, 2.6, 3.0, 4.0 tényleg egyénileg változó. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Úgy látom a Capriknál nincs ilyen nagy kedvezmény mint Mr Mantánál :D http://www.hasznaltauto.hu/1970386_ford_capri_1974 Sokkal jobban megéri mantát venni úgy látom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Hát a 2.2, 2.4, 2.6, 3.0, 4.0 tényleg egyénileg változó. :D na igen. abba nem gondoltam bele ,hogy kissé skizofrén emberek(nem sértésnek szántam) is vannak akiknél a motor nagysága változik és alkalmazkodik az egyén egyéniségéhez , nap mint nap :D . Te felvagy készülve arra is, ha 10 ft lesz a benzin, akkor a bazi nagyot választanád. Akinek sok mantája több a szabadsága. persze ha mind működik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 Én nagy valószínűséggel tudok. Vasárnap tudom meg ,hogy megkapom-e amit kinéztem, mert milyen kicsi a világ , ismerős vette meg a fehéret a használtautóról, és véletlen egymásra találtunk mailon. volt nevetés. de ha nem jön össez akkor érdekelne az ajánlatod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április3, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2008 Úgy látom a Capriknál nincs ilyen nagy kedvezmény mint Mr Mantánál :D http://www.hasznaltauto.hu/1970386_ford_capri_1974 Sokkal jobban megéri mantát venni úgy látom :D ez beteg :D mi ennyiért kettőt adtunk volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április3, 2008 Megoszt Elküldve Április3, 2008 ez beteg :D mi ennyiért kettőt adtunk volna... mondjuk nagyon szép a kicsike, azt meg kell hagyni. dehát a capri mindig is drágább volt. de valamiért a manta jobban tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 Melyikőtök spanja szórakozik velünk, aki Baja környékéről (vagy honnan) megvenné MrManta vasát 9kilóért?????? :D és miért pont az övét???? He? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Nem enyém, becsszó! Ennyire rágerjedtek a hírdetésre? Tényleg megkapjátok akkor a lámpákat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április4, 2008 Eddig mindenkit be tudtunk azonosítani (jelzem: egyedül Sexy ijedt meg a koalíciós válság miatt, hogy válunk :D egyem a kis szívét :D ) - de most konkrétan beparáztunk, hogy mi van akkor, ha komoly?! :D mondjuk úgysem adnánk oda :D de azért meglepődtünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Eddig mindenkit be tudtunk azonosítani (jelzem: egyedül Sexy ijedt meg a koalíciós válság miatt, hogy válunk :D egyem a kis szívét :D ) - de most konkrétan beparáztunk, hogy mi van akkor, ha komoly?! :D mondjuk úgysem adnánk oda :lol: de azért meglepődtünk... én csak majdnem hívtam Lacit h visszaadjam a senatoros hívást :D de annyira nem is vészesek a mostani árak :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április4, 2008 Megoszt Elküldve Április4, 2008 Eddig mindenkit be tudtunk azonosítani (jelzem: egyedül Sexy ijedt meg a koalíciós válság miatt, hogy válunk :D egyem a kis szívét :D ) - de most konkrétan beparáztunk, hogy mi van akkor, ha komoly?! :D mondjuk úgysem adnánk oda :D de azért meglepődtünk... huh ez tenyleg para de mennyi a manta Hajni extraval???? ;) a miszter manta az biztos koltseges mert 3000 res :D :lol: :D black humor :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Na gyerekek adakozzunk akkor. ha össze kell dobni valamit :D . nekünk van hátsó ülésünk. azt felajánlhatjuk ha minden kötél szakad. Hajni!!csak lesz új mantád!!!ha ezeket elvinnék :D Nekem marad 1 direktszűrőm nem nagy valami de van! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Majd azért ha ösznépi összejövetel lessz valaki vihetne egyett a hátsókertekes medmexekkel ! :D Soha nem ültem mantába! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 ez beteg :D mi ennyiért kettőt adtunk volna... Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Majd azért ha ösznépi összejövetel lessz valaki vihetne egyett a hátsókertekes medmexekkel ! :D Soha nem ültem mantába! :D Az enyém megfelel? nem olyan jó még mint Hajniéké de elsőnek megteszi. tudod minden kezdet nehéz :D . Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyib Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Nem enyém, becsszó! Ennyire rágerjedtek a hírdetésre? Tényleg megkapjátok akkor a lámpákat! :D nekem van egy gyári kormányom, és Mantababyvel van 1-1 pótkerekünk is amit még +-ba odaadnánk. Nem lesz itt baj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Az enyém megfelel? nem olyan jó még mint Hajniéké de elsőnek megteszi. tudod minden kezdet nehéz :D . Tökéletes!!! :D A tiédnél meg amúgy is tetszik a belső rész! :D :D Cool a Verada! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994 Nemsemmi :D :D de szép és áramvonalas! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Néha, ilyenkor ha olvasom a hirdetésben a "riasztó" szót, nekem egészen más jut szembe. :D Jelenlegi kedvencem: http://www.hasznaltauto.hu/1207157_ackerman_pannonia_1994 Elég gagyi kivitel. A miénk sokkal profibb! Ráadásul a miénk maradt Trabant motoros. Hasít, mint a szél. Ebben van ám kabriófíling Need, nem a tiédben! :lol: Tökéletes!!! :D A tiédnél meg amúgy is tetszik a belső rész! :D :D Cool a Verada! Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) Beszótá? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Aztán majd kicsit átülhetsz hozzám is. :D (Cinikusok nem röhögnek, időpontot direkt nem írok! :D) :D :D :D a tieidbe tényleg csak átülni lehet :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mondom kuss! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április5, 2008 Megoszt Elküldve Április5, 2008 Mondom kuss! :D Csend legyen teeeeeee alkoholmentes! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts