mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Kezdem én is érezni, hogy ezúttal sikerült átlépnem azt a bizonyos határvonalat... :D Majd leisszátok Vadkerten :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Kezdem én is érezni, hogy ezúttal sikerült átlépnem azt a bizonyos határvonalat... :D ilyenkor érdemes szépen visszafogottan fogalmazni. A mantás egy érzékeny lélek . de az ivásban én is benne vagyok Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ilyenkor érdemes szépen visszafogottan fogalmazni. A mantás egy érzékeny lélek . de az ivásban én is benne vagyok Velem is lehet tárgyalni :D Biztosan létezik az a sörmennyiség, amikor már egy halandó Corsást is megérint a manna és elkezd látni. Metálszemcséket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ilyenkor érdemes szépen visszafogottan fogalmazni. A mantás egy érzékeny lélek . de az ivásban én is benne vagyok Szia Melinda! A párod megigérte,hogy elküldi a Manta forgalmit beszkennelve.(Február elején) Legyetek szívesek külldjétek már el. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Szia Melinda! A párod megigérte,hogy elküldi a Manta forgalmit beszkennelve.(Február elején) Legyetek szívesek külldjétek már el. Köszi! hali oksi elküldöm a héten. le lett fénymásolva, csak valahogy mindig elmarad a szkennelés. Meg most volt a verda zöldkártyázni is. legalább az is új!!!!azt is elküldöm. A friss manta forgalminál és zöldkártyánál nincs is szebb dokumentum. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 És úgy tűnik minket is elért a végzet. A hétvégén vettünk egy fél mantakasztnit alkatrésznek. Elment az eszünk? nade minden itt kezdődik, azt hiszem végérvényes a mantafertőzésünk. Persze kicsi az udvar, a mamához meg csak egy kasztni fér el, a következőt már az én mamámhoz kell vinni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gboysoft Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 És úgy tűnik minket is elért a végzet. A hétvégén vettünk egy fél mantakasztnit alkatrésznek. Elment az eszünk? nade minden itt kezdődik, azt hiszem végérvényes a mantafertőzésünk. Persze kicsi az udvar, a mamához meg csak egy kasztni fér el, a következőt már az én mamámhoz kell vinni. akkor mostmár 3 manta áll az udvarban. . . . Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 akkor mostmár 3 manta áll az udvarban. . . . mondjuk úgy 2,5. Amit megveszünk(letárgyaltuk de még nincs kifizetve) az totálkár törött verda Szegedről. Egy oszlopnak mentek vele, nincs benne motor és hiányzik az eleje. Ülések, Kárpitok, díszlécek, ajtók,műszerfal vannak. Persze jó lett volna ha motor van benne, de majd legközelebb, árérték arányban jó volt a biznisz. Más téma: most találtam ezt a mantát. Vasárnap elviszik, viszont a hátsó kerékívnél az a spoiler minden álmom. Nem biztos,hogy az új tulajával meg tudok egyezni. Valaki tud ilyet eladót? Kérem szóljon már!!! köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sziasztok Ez most vicc : ( ? : http://www.hasznaltauto.hu/1971748_opel_manta_1977 vagy tényleg komoly? Esetleg tesztelitek ,hogy a piac ad -e ennyit pipec mantákért vagy ,hogy is van ez ? ÜDv Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sziasztok Ez most vicc : ( ? : http://www.hasznaltauto.hu/1971748_opel_manta_1977 vagy tényleg komoly? Esetleg tesztelitek ,hogy a piac ad -e ennyit pipec mantákért vagy ,hogy is van ez ? ÜDv EZZZZZ durva. Hajni a metálfényt ne adddd vele. csak felárral!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 MantaBaby ! abból a sok mantából nincs egy pár eladó első ülés ? sötét színű :lol: Hajniékon meg majd becartam :D ha egyszer koalíciós válság van akkor koalíciós válság van :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Kiválasztottak számára látható fekete és fehér gyöngyház metál fényezésű, :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 MantaBaby ! abból a sok mantából nincs egy pár eladó első ülés ? sötét színű :lol: Hajniékon meg majd becartam :D ha egyszer koalíciós válság van akkor koalíciós válság van :D :D :D Az enyém etalon, nem adom!!!Amit veszünk abban ha jól emléxem világos barna a szett. Max Sanyié a sötét de szerintem azt is megtartja. Esetleg opel manta fórumon kérdezősködj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Az enyém etalon, nem adom!!!Amit veszünk abban ha jól emléxem világos barna a szett. Max Sanyié a sötét de szerintem azt is megtartja. Esetleg opel manta fórumon kérdezősködj. Sanyi nem adja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sanyi nem adja :D nem akarom Sanyi alól eladogatni a mantát ,mert baj lenne belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2008 Sziasztok Ez most vicc : ( ? : http://www.hasznaltauto.hu/1971748_opel_manta_1977 vagy tényleg komoly? Esetleg tesztelitek ,hogy a piac ad -e ennyit pipec mantákért vagy ,hogy is van ez ? ÜDv Gondoltuk április elseje alkalmából jót vihogunk majd :D ma akartuk felrakni, de tegnap jött a válság :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Barátilag mennyit engedtek a feléből? :D Amúgy hatalmas húzás, gratula az ötlethez és a megvalósításhoz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 egyszerűen nagyszerű Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hajni, akkor lesztek carban, ha megrohannak a komoly érdeklődők. :D :lol: Ott maradtok manta nélkül 3 gurigával, és az omega tetején kártyázhattok vele. Jó vicc lenne mi? Valaki vicces kedvében hazavinné mindkettőt . :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ha ekkora szarban lennének (három misvel a zsebükben), akkor én adnék nekik egy alig törött kasztnit papírok nélkül az újrakezdéshez! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Ha ekkora szarban lennének (három misvel a zsebükben), akkor én adnék nekik egy alig törött kasztnit papírok nélkül az újrakezdéshez! :D :D kasztnit ? az sok, kapjanak egy hátsó lámpát ha már újrakezdés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Szerintem az a nevezetes hátsó lámpa a vitrinben figyel. :D Inkább megkapják az én nagykockáimat előre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Szerintem az a nevezetes hátsó lámpa a vitrinben figyel. :D Inkább megkapják az én nagykockáimat előre! :D jah meg egy 10es kulcsot és építsenek autót :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 jah meg egy 10es kulcsot és építsenek autót :D Hidd el ők meg is tennék. Menthetetlenek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2008 Megoszt Elküldve Április1, 2008 Hidd el ők meg is tennék. Menthetetlenek. :D Na gyerekek adakozzunk akkor. ha össze kell dobni valamit :D . nekünk van hátsó ülésünk. azt felajánlhatjuk ha minden kötél szakad. Hajni!!csak lesz új mantád!!!ha ezeket elvinnék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts