mantababy Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Áááá, nem szabad elrontani semmi mással! Csak tisztán, akár a bort! :D leszámítva azt ,hogy azóta útálom a pálinkát, van a mondanivalódban valami. bár nem tudom az igazgatónál hogyan magyaráztuk volna ki. :D ja és mit kapsz névnapodra?ha nem vagyok indiszkrét? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Áááá, nem szabad elrontani semmi mással! Csak tisztán, akár a bort! :D szívemből szóltál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 ja és mit kapsz névnapodra?ha nem vagyok indiszkrét? Ahogy Nagy Feró megénekelte: "Nyolc óra munka, nyolc óra pihenés, nyolc óra szórakozás" Ennyi, semmi több. :D szívemből szóltál :D Ismerem a szíved. Átgázoltam rajta! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Ismerem a szíved. Átgázoltam rajta! :D jajj Sanyi azóta sem hevertem ki :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2008 Megoszt Elküldve Március18, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ha már pálinka ! Hajni ! tegnap megbontottam azt az üveget amit az esküvőn adtatok - talira tartogattam de elfogyott itthon a rövid :D - és finooom :D picit gyenge de finom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Gyenge? Ugyanazt a pálinkát iszod, amit mi ittunk? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Gyenge? Ugyanazt a pálinkát iszod, amit mi ittunk? :D sztem igen...még szilva is van az alján :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én mondtaaaaaaaaaaaaaaaaam, hogy alkoholista :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 Én mondtaaaaaaaaaaaaaaaaam, hogy alkoholista :D :D kikérem magamnak :D a követező kört :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 kikérem magamnak :D a követező kört :D ez nem lemosható!!!! engem is egyből sörrel kinálgatott a ferrodolért cserébe. :D :D ez már a heveny alkoholizmus jele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 pedig a MÁLNASZÖRP jobban bejönne!!!! :D :D mondjuk málna pálinka....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március19, 2008 Megoszt Elküldve Március19, 2008 ezért nem ittam én sem Gelkoval együtt. Szigorúan külön-külön ittunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március19, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2008 Sör a góré tövében. '81-ben építkeztek a szüleim, és a kőművesek és a segédek a góré árnyékba tették le a sörüket. Én meg belekóstoltam párba. Aztán csak az tűnt fel valakinek, hogy a gyerek a napon fekszik (addigra elment az árnyék onnan). Legalábis a családi legenda így szól. Én nem emlékszem rá, úgy berúgtam. :D Öcsém sem maradt el tőlem sokkal. Neki négy évesen volt az első. Papámnak volt egy olyan szokása, hogy amikor beért a bora, akkor az unokák egy kispohárnyit ihattak belőle. De sokan vagyunk unokák, és nem tűnt fel senkinek, hogy az öcskös legalább háromszor sorbaállt. Az volt az első gyanús dolog, amikor a karosszéken kereszben aludt. Lába, feje, karjai lógtak lefele. Azon az estén nem kellett eröltetni neki az alvást. :D Így fordulhat elő, hogy egy családban egy szülőtől származó gyerekek eltérő családnevet viselnek; úgymint Sörös és Boros :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Ez pedig ritkábban fordul elő velem, mint ahányszor átfestem a hajam színét. Már nem vagy szöszi??? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Már nem vagy szöszi??? :D most éppen nem :D szexi vörös lettem átmenetileg. De Soltvadkertre megint szöszi leszek. ŰHiányzik kicsit. Bár ez sem rossz. Nameg nem megy ez a szín a kocsimhoz. Kék- vajszín. A szőke szín jobban illett a bőrbelsőhöz :D végülis olcsóbb hajat festeni, mint a kocsit átfesteni, vagy átkárpitozni nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Bőr belső, bőr belső. Nem rossz, de a bőrkülsőd még jobb! :D (Magyarul jó bőrben vagy :D De ne fogyjál tovább!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március21, 2008 Megoszt Elküldve Március21, 2008 Bőr belső, bőr belső. Nem rossz, de a bőrkülsőd még jobb! :D (Magyarul jó bőrben vagy :D De ne fogyjál tovább!!!) jólvanna. most épp majdnem jól érzem magam. nyárrra még pár kiló - és pont jó lesz Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Manta B vásárlási tanácsok labancul, ha esetleg érdekel valakit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hát a nyelvezetét nehéz kihámozni, vagyis nekem egy kukk se megy, de a képek sokatmondóak Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Hát a nyelvezetét nehéz kihámozni, vagyis nekem egy kukk se megy, de a képek sokatmondóak Mármint ami fém az rohad ? Ez a konkluzió ? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Mármint ami fém az rohad ? Ez a konkluzió ? :D :D olyan helyeken rohad ahol mi elfelejtettük megnézni. persze nemcsak az első autóvásárlásnál futottunk rozsdába, hanem a másodiknál is. Dehát nincs manta rozsda nélkül. Egy icike-picike mindengyiken van. szerintem (bár nem akarok lelkekbe gázolni, e kijelentésem által, ja és a mikulás is létezik ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 ...ja és a mikulás is létezik... meg a metálszemcsék... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 meg a metálszemcsék... :D Halott ember vagy, aki átmenetileg még köztünk van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március28, 2008 Megoszt Elküldve Március28, 2008 Halott ember vagy, aki átmenetileg még köztünk van :D Kezdem én is érezni, hogy ezúttal sikerült átlépnem azt a bizonyos határvonalat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts