berlina Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 nekem 4es váltóval 3ban 155 a vége Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 Igen :D Vettem, egy váltót ami állítólag jó, de az olajat ereszti. Akkor az már sz@r... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 tőlem miért sokalták ősszel a 15-öt???? tizenakárhány ötös váltom volt,sokhoz még kardán is volt,és senkinek nem kellet. kaptam értük bartelba piti dolgokat. vazze... annyiért még én is vettem volna, csak mert olcsó :D Főleg kardánnal. Szerintem téget átb@sztak az oroszok! :D Ha van még raktáron, akkor bartelba én is andék neked piti dolgokat... :D mondjuk egy váltógombot, vagy ilyesmit... illatosítót.. vagy mittom én :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 25 ezret adtam az enyémért, ha vacak vissza veszik, szerintem ez korrekt ár. Egy jó állapotú többet is megér. Úgy tudom hogy az újakat 1000 EUR környékén adják, ha az ember ráakad egy példányra. 25ért én olajfolyás-menteset adok neked. :D de szerintem nagyon nem szabad többet adni érte. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 ha végsebesség is kellene, akkor a difiáttétel is érdekes, a fentiek 3,44-re vonatkoznak, neked mi van benn? Még nem tudom! A difi még nem volt megbontva. Szerintem még gyári az áttétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 25ért én olajfolyás-menteset adok neked. :D de szerintem nagyon nem szabad többet adni érte. Köszönöm szépen! Hamarosan kiderül, hogy lesz-e rá szükség! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 IDÉZET(berlina @ 2008-03-10 - 22:35) ha beszélgetsz olykor mantásokkal, el fogják mondani, hogy 120-nál többet egyik se nagyon megy vele. :D -> városban? :D Nekem minden autó, motor értelmeszerűen sokat fogyaszt :D :D NEKEM IS! NEKEM IS! :D legendássan sokat ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 :D :D NEKEM IS! NEKEM IS! :D legendássan sokat ... :D és legalább nem is megy :D :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március11, 2008 és legalább nem is megy :D :D :D ;) :D nagyszájú testvérem... :D várd ki a végét! :D ott - fogsz - te síííírniiii, - - ahol senki se láááát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 :D nagyszájú testvérem... :D várd ki a végét! :D ott - fogsz - te síííírniiii, - - ahol senki se láááát :D Úgy látom mélységesen átérzitek a filozófiámat :D Ennek örülök! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 A difit nagyon megnézném ám! Nekem a manta 1.9S gyári négy gangossal 200 felett ment picit. A 4 sebisnek frankó hosszú az egyese, az ötösnek meg arra sem jó hogy elindulj vele. Én 2.2 mocival másodikban indultam. A negyedikhez képest, ötödikben 500 fordulattal pörög kevesebbet a motor. Rakj bele egy jó önzáródifit és akkor ott lesz a jó áttétel is. :D Elmész bontóba megpörgeted a hátsó hidakon az egyik kereket és ha mind a kettő egyirányba pörög, akkor abban sperr van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 vazze... annyiért még én is vettem volna, csak mert olcsó :D Főleg kardánnal. Szerintem téget átb@sztak az oroszok! :D Ha van még raktáron, akkor bartelba én is andék neked piti dolgokat... :D mondjuk egy váltógombot, vagy ilyesmit... illatosítót.. vagy mittom én :D semmiféle ruszki nem volt a bicnicben!!!!!nem a lóvé járt a fejemben amikor eladtam a cuccaimat,mindent bagóért vittek el.két 55 nm-es garázs plafonig volt mindenn jóval. havi 60 volt a két gari bérlete,ezért kiárultam minden olyat ami nem kell. lessz két 5-ös váltom ha kell,bartel szóba jöhet. jó a váltógomb is ha tiszta 24 karátos aranyból van commodore hidat keresek,abban nem tudsz segíteni???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 este megkérdem a németeket mi az 1.5 c rekord difije? c rekordról kevesebb anyag van kint mint mantáról Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március11, 2008 Megoszt Elküldve Március11, 2008 este megkérdem a németeket mi az 1.5 c rekord difije? c rekordról kevesebb anyag van kint mint mantáról Köszönöm szépen! Minden információ nagy segítség, hogy tényleg jól sikerüljön az átalakítás Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2008 jó a váltógomb is ha tiszta 24 karátos aranyból van :D hehe :D Commodore hidat nem tudok :D faragj be mást :D mekkora ötlet, mi? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 :D hehe :D Commodore hidat nem tudok :D faragj be mást :D mekkora ötlet, mi? :D ötlet?????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 jó a váltógomb is ha tiszta 24 karátos aranyból van... De csak, ha rá lehet akasztani a rókafarkat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 ötlet?????? :D Commodore B GSE Az tárcsás viszont nem lehet kapni sehol. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Commodore B GSE Az tárcsás viszont nem lehet kapni sehol. :D nekem gyárilag dobfékem volt hátul,ötcsavaros felnivel. nem kell a tárcsa hátra.jó a fékem,rendszeresen húzok trélert és semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 De csak, ha rá lehet akasztani a rókafarkat :D én inkább a nagy plüss dobókockákat favorizálom. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 szevasztok -megint írok a karbi gondomrol mivel megoldodot bánatom. elöjöttek a pacik az autobol. a benzinmennyiséget szabályzó csavar volt abűnös. sőt,a gyorsítófuvokát is kikellet takarítanom.mostmár akkorát spriccel hogy csak na. ja egykis farsot is szipákolt a karbi és a szívócsonk közt. szoval meggyogyult az öreg vas. -köszönöm a segítséséget külön karbis oldalt. tisztelettel kismanta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 :D):D):D) becsavar az csavar apa! vigyázzá :D):D):D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Március12, 2008 Rekord! Ehhez mit szólnál? bár nem tudom, hogy erre dongoltál e.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március12, 2008 Megoszt Elküldve Március12, 2008 Rekord! Ehhez mit szólnál? bár nem tudom, hogy erre dongoltál e.... Na mi van itt már ? Főzöd a zsíroskenyeret szombatra, vagy mééén vagy fent ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március13, 2008 Megoszt Elküldve Március13, 2008 7-eske megint hülyeségeket beszél. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts