Manta20E Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 A MANTA LEGYEN VELETEK mantánál jobb kocsi nincsen.azt szeretném meg tudni hogy hol van debrecenbe a manta klub helyileg.Nyirtelken lakok és engem is megfertözött a manta.nakam van egy 1979-es 20E motorkodu.jelenleg épitésre vár amig gyüjtök egy kis pénzt rá.szeretem a mantát mint autot ja és B-s manta.undefined Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2008 Látogass el a debreceni topkiba. :) A debreceniek aranyosak és segítőkészek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február23, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február23, 2008 :D E-mberek! betojok a röhögéstől, olyan jó dumák vannak errefelé! :D A mantások élete nehéz - csak humorral lehet elviselni :) már akinek van olyan... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 A MANTA LEGYEN VELETEK mantánál jobb kocsi nincsen.azt szeretném meg tudni hogy hol van debrecenbe a manta klub helyileg.Nyirtelken lakok és engem is megfertözött a manta.nakam van egy 1979-es 20E motorkodu.jelenleg épitésre vár amig gyüjtök egy kis pénzt rá.szeretem a mantát mint autot ja és B-s manta.undefined Manta klub külön Debrecenben? :D Opelclub van, mint MOTE régió. Ezen a részen tudsz velünk többet csevegni. Látogass el a debreceni topkiba. :) A debreceniek aranyosak és segítőkészek :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2008 Megoszt Elküldve Február23, 2008 A mantások élete nehéz - csak humorral lehet elviselni :) már akinek van olyan... :D Már értem , hogy miért nincs Gellértnek ilyen kocsija :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Már értem , hogy miért nincs Gellértnek ilyen kocsija :D :D Ez eddig rendben Pista, de akkor neked miért nincs? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Már értem , hogy miért nincs Gellértnek ilyen kocsija :D :P ez jó volt Pista :) vak tyúk is talál szemet :D majd ha nagy leszek és sok pénzem lesz lesz mantám (is) addig meg csak kifejlődik vmi humorérzék....Pistának mert azért nincs mantája mert tiszteli annyira őket h ne amortizálja le :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február24, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február24, 2008 Jóvanmá Macisajt! :) majd akkor csináltok egyet,, hogy igazam legyen és bebizonyítsátok, hogy igenis látnok vagyok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február24, 2008 Megoszt Elküldve Február24, 2008 Melyikre gondolsz? A lökös alatti alapozóbarna pöttyre, vagy a sárvédőív környékén a rozsdabarna rózsára, esetleg a hosszant futó falfehér csíkra, vagy az E betűt kefélő kis emberke matricára? Hű, így hogy leírtam a listát, rájöttem, hogy túl lett díszítve. Elég búcsúsan hangzik! :D Én is sokat gondolkodtam már ezen az ábrán! Szerintem egy hara-kirit elkövető embert ábrázol! :) HAJIME! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február27, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nekem már mindegy: kék szem, zöld szem, barna szem - ... öregszem... :) ezt muszáj volt leírnom... kikívánkozott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2008 Megoszt Elküldve Február27, 2008 Nekem már mindegy: kék szem, zöld szem, barna szem - ... öregszem... :) ezt muszáj volt leírnom... kikívánkozott :D erről egy régi Happy Gang szám jutott eszembe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március4, 2008 Megoszt Elküldve Március4, 2008 Uraim! Egy kis segítségre lenne szükségem. Opel Manta B-be való Getrag 240-es váltó felújítására adtam a fejem. Nagy meglepődésemre függetlenűl attól, hogy ez a váltó számos Opel típus mellett más európai modellekben is teljesen elterjedt volt közel két évtizeden kersztűl, szinte sehol semilyen alkatrészt nem találtam hozzá. Kérem hogy aki esetleg hozzám hasonlóan megfutotta ezt a kört segítsen, hogy hol talált a felújításhoz szükséges alkatrészeket? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Szevasztok! Lenne egy nagyon fontos kérdésem. A mantának van egy kis baja,varajet II karbi van rajta és nem bírom beállítani,nincs alapjárat és csak szivatóval jár a motor, rángatva és füstöl.A karbit már szétszedtem és összeraktam,kifújkáltam de semmi.Ha valaki tud segíteni, írjon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Vagy ha valaki tudna műszaki rajzot leírást adni a netről. Az i9s nagy segítség lenne Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 gyújtás rendben? kipufogó rendben? alsó leömlőtömítés rendben? vákuumcsövek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Épp téged akartalak javasolni Zoli! Úgy emlékszem, hogy ennek a karbitípusnak vagy nagytudású szakembere. Remélem tudsz segíteni! :D Ja, sok boldog Zoltánnapot! És nőnapot is, mert vannak köztünk hölgyek is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 gyújtás rendben? kipufogó rendben? alsó leömlőtömítés rendben? vákuumcsövek? -ezek rendben vannak. megnéztem tegnap. A vákuum csöveknek hogy kell álniuk? Lehet hogy össze cseréltem a vákuum csöveket Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 nézd meg a karbis topikot az általános műszaki részben, van ott egykét német link pontos adatokkal először gyújtás és tömítések, csövek, aztán a két thermoszelep ellenőrzése, aztán az alapjárat beállítása csak aztán a szétszedés az alapjárati járatok tudnak beszáradni a 30éves lerakódástól ja: és a vákuumdoboz is tud lukas lenni, ha benyomod és úgy marad vagy csak nagyon lassan megy vissza akkor ok ha lukas gorsan megy vissza, vákuumdobozt rövid időre lehet tünetileg kezelni folyékony glicerinnel mindkét oldalt, aztán kicsorgatni a fölösleget. de a gyújtásállító vákuumdobozt is érdemes lekezelni, annak is gumi a membránja ugyi, ja és ott is szívhat falsot, ha a gyújtásállító vákuumdoboz lukas a cserénél érdemes arra figyelni, hogy a motornak megfelelő vákuumdobozt szerezd be, mert a kisebbek más vákuumerőre vannak belőve gyárilag. (más görbe mentén állítja az előgyújtást) a különbség úgy 5-15 Hgmm emlékeim szerint, valahol a 17-46 Hgmm tartományban de működő varajet-et tavaly babráltam utoljára, csak fejből megy (menne) a távsegítség Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Köszi a segítséget,elolvastam.Estére áttanulmányozom ha valamit nem tudok írok. Mégegyszer kösz mindent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rekord Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Uraim! Egy kis segítségre lenne szükségem. Opel Manta B-be való Getrag 240-es váltó felújítására adtam a fejem. Nagy meglepődésemre függetlenűl attól, hogy ez a váltó számos Opel típus mellett más európai modellekben is teljesen elterjedt volt közel két évtizeden kersztűl, szinte sehol semilyen alkatrészt nem találtam hozzá. Kérem hogy aki esetleg hozzám hasonlóan megfutotta ezt a kört segítsen, hogy hol talált a felújításhoz szükséges alkatrészeket? köszönöm! Soha, senki nem nyúlt még a váltóhoz az egész fórumon? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március8, 2008 Megoszt Elküldve Március8, 2008 Én spec nem, hogy valaki válszt is adjon a kérdésedre. Ilyenkor pénzt, energiát megsporolva, menetem a bontóba és inkább vettem egy másik kevésbé rosszat. Vagy a manta clubból a sácoktól. Egészen biztos van nekik egy jó bontott. Ott mindenki 5 gangosít. Nekem is volt egy teljesen jó ötgangosítás miatt és asszem opeltominak adtam a többi lommal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Soha, senki nem nyúlt még a váltóhoz az egész fórumon? :D Szerintem mindenki rögtön cseréli az egészet. Várj csak! Van egy autószerelő barátom, ő már babrálta a váltóját. Ha jól emlékszem, akkor az ötös váltójába BMW cuccokat rakott bele. Egyébként ez a váltó amit te említettél négy, vagy ötfokozatú? Én spec nem, hogy valaki válszt is adjon a kérdésedre. Ilyenkor pénzt, energiát megsporolva, menetem a bontóba és inkább vettem egy másik kevésbé rosszat. Vagy a manta clubból a sácoktól. Egészen biztos van nekik egy jó bontott. Ott mindenki 5 gangosít. Nekem is volt egy teljesen jó ötgangosítás miatt és asszem opeltominak adtam a többi lommal együtt. Hopp, tovább kellett volna olvasnom. :D Neednek igaza van. A Mantát szinte mindenki ötsebességessé alakítja át. Érdemes a Mantaklub fórumán érdeklődni. Szinte mindenkinél porosodik legalább egy négyes váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 Én spec nem, hogy valaki válszt is adjon a kérdésedre. Ilyenkor pénzt, energiát megsporolva, menetem a bontóba és inkább vettem egy másik kevésbé rosszat. Vagy a manta clubból a sácoktól. Egészen biztos van nekik egy jó bontott. Ott mindenki 5 gangosít. Nekem is volt egy teljesen jó ötgangosítás miatt és asszem opeltominak adtam a többi lommal együtt. Nekem egy 4-est adtál. :D Harangcsere után az van most a Rekordban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 clasiccparts-nál kapni cuccokat, nézd meg ebay-en 5-ös váltó gyári werkstatthandbuch a mantaklub oldalon, ha jól emlékszem mindkettőhöz, 240-265 egykét szinkrongyűrűt vettem tavaly, (véletlen, mert volt az eladónak) de aranyáron mérem, nehéz hozzájutni, ha megvan, hogy mi kell cikkszámokat kinézhetem mikrofilmról, vagy te is kinézheted Blitz-nél (asszem) tavaly egy teljes szett 138 eur volt 4eshez, (gyűrűk, csapágyak stb, ami felújításhoz kell) és tényleg cserélni szokás, nem javítani, váltógenerál többe lehet, mint egy motorgenerál, mivel az egész műszer sokkal precízebb Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március9, 2008 Megoszt Elküldve Március9, 2008 leírás: Getrag 240 restaurieren aki írta ért hozzá, megbecsült tagja a német mantásvilágnak első tulajdonos, már 600ezret tolt bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts