Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Na tényleg Tomi voltam. Elhisszük, Boogie. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Elhisszük, Boogie. :huh: :lol: De ezt az önindítós dolgot ő is tudta volna. :-) Tívbácsi! Megkaptad a dévédét? 7-főn adtam fel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 De ezt az önindítós dolgot ő is tudta volna. :-) Tívbácsi! Megkaptad a dévédét? 7-főn adtam fel. Huu. Igeennn. Tegnap este adta oda a lányom, ő vette át. Nagyon szépen köszönöm Tomi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Huu. Igeennn. Tegnap este adta oda a lányom, ő vette át. Nagyon szépen köszönöm Tomi. :huh: Meg is nézted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Meg is nézted? Most megprobáltam. Kb. 10 perc van rajta. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január27, 2008 Megoszt Elküldve Január27, 2008 Most megprobáltam. Kb. 10 perc van rajta. :huh: Jaja nembírtam kikodolni rendesen mert vlemaradt a menüs rész de most letöltöttem mégegyszer azóta. Akkor majd elküldöm megint. (furcsáltam is,hogy hamar kész lett) Jaa MANTA topic. Nemsokára szert teszünk egyigazi Mantás kuriózumra de majd csak akkor árulom el mijaz,ha már meglesz a cucc. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Hello TIV Van még két generátorom is ha érdekel szólj és megbeszélhetünk valamit. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január28, 2008 Legalább van akinek tetszett az autóm. :huh: kinek??? :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 NEKEM!!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Jaja nembírtam kikodolni rendesen mert vlemaradt a menüs rész de most letöltöttem mégegyszer azóta. Akkor majd elküldöm megint. (furcsáltam is,hogy hamar kész lett) Jaa MANTA topic. Nemsokára szert teszünk egyigazi Mantás kuriózumra de majd csak akkor árulom el mijaz,ha már meglesz a cucc. :huh: CSAK NEM! CSAK NEM! ÁÁÁáá! Klausi csizmája, amibe belehugyozott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 CSAK NEM! CSAK NEM! ÁÁÁáá! Klausi csizmája, amibe belehugyozott? De nem is anyúl vagy rókafarok az antennárol. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január28, 2008 Megoszt Elküldve Január28, 2008 Akkor nem lehet más, mint az Opeles kotontartó! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok. Kérdésem a következő nagy móka a kinyomó csapágy cseréje? Úgy értem ha már lent van a váltó akkor arról lehúzni az bonyolult -e? és kell e valami speckó szerszám hozzá? Előre is köszi Üdv DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Január29, 2008 A mantában az a jó, hogy egyáltalán nem kell speckó szerszám hozzá, mert egyszerű, mint a faék :huh: nekünk a legspeckóbb cuccunk az elektromos motorkiemelő :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Sziasztok. Kérdésem a következő nagy móka a kinyomó csapágy cseréje? Úgy értem ha már lent van a váltó akkor arról lehúzni az bonyolult -e? és kell e valami speckó szerszám hozzá? Előre is köszi Üdv DAni Egyáltalán nem bonyolult, ha a válto lent van akkor már magadtol is rájössz,hogy is jön le. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A mantában az a jó, hogy egyáltalán nem kell speckó szerszám hozzá, mert egyszerű, mint a faék :) nekünk a legspeckóbb cuccunk az elektromos motorkiemelő :D Na látod ezért jobb az A Corsa! Abból Losi alulra eresztette le és adddig emelte amíg nem tudta kihúzni alulról! :lol: Persze a tökei a bokájánál voltak,mert ugye szólni nem szólt,hogy menjek segíteni! :huh: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 Hello TIV Van még két generátorom is ha érdekel szólj és megbeszélhetünk valamit. Üdv Kösz. De nekem X17DTL F Astrába kéne. BOSCH. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Január29, 2008 Megoszt Elküldve Január29, 2008 A mantában az a jó, hogy egyáltalán nem kell speckó szerszám hozzá, mert egyszerű, mint a faék :lol: nekünk a legspeckóbb cuccunk az elektromos motorkiemelő :) Azért emlékszem még arra a pillanatra, amikor a féltengely csapágylehúzó késziszerszámot az udvaron található vasakból heggesztettük össze. Nagyon szarul nézett ki, de sikerült kiszedni a féltengelyt. Kellett nekem sperr bele. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Hendrik körbecsavarta a leömlőjét hővédővel, szegény így járt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február2, 2008 Megoszt Elküldve Február2, 2008 Béna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február3, 2008 Megoszt Elküldve Február3, 2008 Azért ahogy elnézem itt a rozsda is dolgozott már rendessen ezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Február5, 2008 Megoszt Elküldve Február5, 2008 Azért ahogy elnézem itt a rozsda is dolgozott már rendessen ezen. A rozsda az JÓ MUNKÁSEMBER! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2008 Megoszt Elküldve Február8, 2008 Na erre sikerült szert tennünk. :) Boogie-nak szüinapi ajándék. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Február14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Február14, 2008 Na erre sikerült szert tennünk. :) Boogie-nak szüinapi ajándék. :) húha! :) és ez miről szól? Csak azért, mert volt egy könyv, aminek a borítója kísértetiesen hasonlít erre, de annak Manta Hajni volt a címe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Február14, 2008 Megoszt Elküldve Február14, 2008 Melindának a régi avatarja helyett: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts