berlina Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Dezsávű :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Mé? Hasznos mer' nem kell sátorhelyér' fizetni a kempingben! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Én nem is szoktam sátorért fizetni a kempingben. :lol: Hatalmas előny, ha az ember kicsi, a hátsó ülés meg nagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Én nem is szoktam sátorért fizetni a kempingben. :lol: Hatalmas előny, ha az ember kicsi, a hátsó ülés meg nagy. :lol: Azért hasznos ha az ember ki tud nyújtózni, illetve ez a sátor azért egy kisebb családnak (mama, papa, gyerek +kutya, bár utóbbit még nemtom hogy veszed rá hogy másszon fel a létrán) is elegendő lehet, és bár elhiszem hogy a Manta nem egy kis autó, de azért nem is kényelmes egy kisebb famíliának, amennyiben nem rendeltetésszerűen van használva hanem alvásra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Ebben látod igazad van, ezt nem tagadom. De ha részegen beesek a hátsó ülésre, akkor nem a kényelem az, ami először az eszembe jut. :lol: De ha már én sem egyedül fogok talikra járni, akkor beruházok egy sátorra (bár már ketten is aludtunk a Mantában). Ha nem is ilyenre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 akkor beruházok egy sátorra Most varni akarsz benne vagy aludni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 na akkor most erre a site-ra is rászabadult Európa: http://www.artaparts.nl/ van ami egyáltalán is, de van, van ami olcsón, és van ami tényleg drága Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 na akkor most erre a site-ra is rászabadult Európa: http://www.artaparts.nl/ van ami egyáltalán is, de van, van ami olcsón, és van ami tényleg drága uhh itt milyen cuccok vannak :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 Igazi kincsek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opzsolt Elküldve Október8, 2007 Megoszt Elküldve Október8, 2007 hogy lehetne ehez hozzájutni vajon ?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 hogy lehetne ehez hozzájutni vajon ?? Hátpölö vágod a hollandot, mint Berlina és böködöd a gombokat, meg néha odaírsz valamit és várod a postást. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október9, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október9, 2007 Berlina! Nem te tettél ide valahova egy képet egy mantáról 4,2es V8 motorral? :lol: mintha láttam volna valahol... vagy csak álmodtam, hogy van ilyen...? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Mutatok én jobbat! Ezt lesd meg! Valami hasonlót kellene nekem is faragni a C Rekordból. :lol: 8 liter, V10-es motor. Höhöhö! :lol: Viszont a kasztniját lehet tényleg ilyenre csináljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 Mutatok én jobbat! Ezt lesd meg! Valami hasonlót kellene nekem is faragni a C Rekordból. :lol: 8 liter, V10-es motor. Höhöhö! :lol: Viszont a kasztniját lehet tényleg ilyenre csináljuk. Azé' a viper alvázat el ne felejtsd, mert ez csak ahoz jó! :lol: Szóltam! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 nekem most a nagyon bejövős -típusidegen motorral....:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
snec Elküldve Október9, 2007 Megoszt Elküldve Október9, 2007 nekem most a nagyon bejövős -típusidegen motorral....:lol: ez nagyon bejövős, turbo-kompresszor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 egy: másik, ez 5,7es: http://img93.imageshack.us/img93/1579/26cx.jpg http://img93.imageshack.us/img93/3696/31qx.jpg http://img93.imageshack.us/img93/1332/49ob.jpg itt a futottak között is van valahol egy : http://personal.inet.fi/surf/mpuumala/auto...00_87/sivu1.htm általános vélemény, h egy V8 a saját bőrében olcsóbb, mint az átépítés Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október10, 2007 Megoszt Elküldve Október10, 2007 252 lóerő egy ekkora ccm-es és baromi nehéz vastól, elég hurka! egy könnyebb Z20LET-el jobban járt volna. Nyomatékos az biztos, de láttam egy honlapot, hogy igazándiból a manta kasztnit szinte alvázasra kell átalakítani, ha rendesen bele akarod tenni azt a motort. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október10, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2007 egy: Tudtam, hogy nem álom volt! :lol: köszönöm, berlina :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Eladó 3.0 24V ?????? Hihihi! Ki vezetett meg kit? Ez mióta 24V? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október13, 2007 Megoszt Elküldve Október13, 2007 Ahogy nézem azóta kijavították, most már csak a fék való 3.0 24V Senatorról... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2007 Megoszt Elküldve Október16, 2007 Na nézd csak mit olvasok a risse oldalán: Passt der Fächerkrümmer für die 2,0l CIH Motoren auch an den Kopf von 2,4l CIH Motoren? Oder besteht ein Unterschied zwischen den Zylinderköpfen (außer den Einlassöffnungen)? Der Fächerkrümmer für CIH-Motoren ist für 2,0 CIH oder 2,4 CIH identisch. Aus Leistungsgründen können wir von dem Einsatz eines Fächerkrümmers am CIH-Motor abraten. Intensive Prüfstandsversuche haben dies bestätigt. Daher ist dieser Fächerkrümmer nicht auf Lager. Bitte erfragen Sie nähere Informationen telefonisch. (02921/62156 – bitte verlangen Sie Herrn Risse) Azonos-e a 2.0 és a 2.4 négyleömlő? Igen azonos a kettő, de teljesítményben a CIH motorokon nem hoz semmit, amit az intenzív teljesítménymérések is igazoltak, ezért nem is tartunk raktáron. Kérdés esetén hívja a számot és kérje Herr Risse-t. ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október17, 2007 Megoszt Elküldve Október17, 2007 milyen korrekt kis catalog http://www.o-laemmel.de/Gesamtkatalog2007.pdf Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts