manta Elküldve Szeptember25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ha egyszer hazajutok értelmes időben, akkor felrakom...annyira nem szép látvány...mondjuk nincs a oszlop... :lol: , úgyhogy a könnyítás már megvan... :lol: Hajni! Laci sem látta??? Nézd, tudom, hogy nehéz neked megértened, de minket egyáltalán nem érdekel a kadettod :lol: Áh, nem! Majd mindjárt felcsatlakozom - felcsatlakoztam! - msn-re, oszt megbeszéljük! Addig is: Hajráááááááá Sanyiiiiiiiiiiiiii! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Akkkó meg nem rakom főőőő... :lol: :lol: :P ;) Viszont olyan metálszemcséket fújok bele...hogy a Mantahegyeken túlról is látni fogják... :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nézd, tudom, hogy nehéz neked megértened, de minket egyáltalán nem érdekel a kadettod :P Aaajjj mááá a kecseg mantás! :lol: Me csak a manta az isten! :lol: Anti!Az A oszlopot az "idő vas foga" ette meg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Hát nem is a fanyűvők... :lol: Ja vakítanak itt a "parasztporschékkel"... :lol: :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ja vakítanak itt a "parasztporschékkel"... :lol: :P :lol: Nem inkább parasztmusztáng? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Na ezt hagyjuk meg nekik, hogy választhassanak... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Húú a bátor emberek mennyire rossz topicban próbálkoznak... :lol: Komolyan mondom, hogy a következő talira be fogom kenni valami csillámos hajfixáló genyával! :lol: meg lehet, hogy tükör darabokat is teszek majd rá... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Akkor már nem lesz széria. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember26, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Akkor már nem lesz széria. :lol: :lol: arra hajtok én is :lol: egyébként valaki múltkor megcsodálta a mantám, de minden dícsérete semmivé vált, amikor közölte, hogy 'nekem amúgy tökre bejönnek az ilyen lakkfekete verdák' :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 :lol: :lol: :lol: :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember26, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2007 Na benéztem, hogy hátha képek, de nem. Moderátor is van, de nem csinál semmit. Csak csetel. :lol: Úgy gondoltam, teljesen igazad van, ezért átettem az egészet ide. :lol: Üdv S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Sziasztok Egyenlőre érdeklődés szinten kérdezném ,hogy van -e valakinek elfekvőben dupla körlámpás kerete illetve belevaló lámpa és ha igen akkor az mennyibe fájna nekem? Keretem már volt meg lámpa is csak a fényező csúnyán fújta le illetve nem gittelte ki a hibákat és inkább eladtam :S Üvegszálas keret nem érdekel. ÜDv dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Sziasztok Egyenlőre érdeklődés szinten kérdezném ,hogy van -e valakinek elfekvőben dupla körlámpás kerete illetve belevaló lámpa és ha igen akkor az mennyibe fájna nekem? Keretem már volt meg lámpa is csak a fényező csúnyán fújta le illetve nem gittelte ki a hibákat és inkább eladtam :S Üvegszálas keret nem érdekel. ÜDv dani Nekik biztos lesz: 06-30-5580347 Vagy a másik lehetőség: 06-20-477-1042 Hivatkozz rám (Antira) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 ... Bakker, a Mantának van második része is? :lol: Nekem csak az első van meg, de azon behaltam, nagyon nagy film :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Manta Manta KLIKK IDE! Manta der film KLIKK IDE! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember28, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Köszi! Azt hittem ez ugyanaz a film, csak más a borítója. Az első megvan otthon, de aminek az elején a grafika van, az nincsen. Valakinek esetleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2007 Nekünk nincs ilyen lámpánk. De én a helyedben egy kis gitt-, meg fényhiba miatt nem adtam volna el egy gyári műanyagkeretet... már amennyiben műanyag volt. Az ilyenek aranyárban mennek... :lol: de az vegszálas is lehet jó, csakhát nem gyári :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 ha működik működik ha nem nem http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/.../manta-manta-cs Fred Grabovszky hatalmas szövegén még dolgozom Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2007 :lol: http://en.wikipedia.org/wiki/Manta http://en.wikipedia.org/wiki/Manta_Air_Base Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 ha működik működik ha nem nem http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/.../manta-manta-cs Fred Grabovszky hatalmas szövegén még dolgozom Itt egy magyar is amit még Én csináltam a szinkron felhasználásával. Hogy haladsz a Manta der film feliratával? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 kb 10 perc már megvan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember30, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2007 olykor nemcsak hátul, az első olajleeresztőlikat is elfedték a régiek: egy Mantzel hfej igen, a fej át van fúrva a két kis lemezrögzítőcsavarnak pontosítok: BaMoTec átalakítás, nem Manztel Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október4, 2007 Megoszt Elküldve Október4, 2007 lehet tőteni: screenhot: http://www.k-1fans.de/MoMoTeil2OPELMantaKadett.wmv 400 mb, 30 perc Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Na, szerencsétlen golfos tényleg nagyot villantott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október5, 2007 Megoszt Elküldve Október5, 2007 Határozottan jól áll neki a távolság. Támadnak az emlékek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts