NeedForSpeed Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Hát, végre 1 hét alatt sikerült még 2 évre vizsgát kapnia a gépemnek.Phü! A harmadik vizsgabiztosnál átment. Ki jön az aug 2-8 ig nemzetközi találkozóra? Mindenki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Hát, végre 1 hét alatt sikerült még 2 évre vizsgát kapnia a gépemnek.Phü! A harmadik vizsgabiztosnál átment. Ki jön az aug 2-8 ig nemzetközi találkozóra? Mindenki? mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 16.000 a klubtagoknak/het reggeli, vacs. benne van. oder 3.500 FT/nap ha ugy jon valaki De irj mailt reszletesen elkuldom :) Udv Blau Ja en megyek Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 ....16.000 a klubtagoknak/het reggeli, vacs. benne van.... Hmm nem is olyan drága vizsga ez :) A kaját átvételét hogyan lehet realizálni ? Mozai utcánál kell beváltani a kajajegyet, amit a vizsga alkalmával adnak ? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Hmm nem is olyan drága vizsga ez :) A kaját átvételét hogyan lehet realizálni ? Mozai utcánál kell beváltani a kajajegyet, amit a vizsga alkalmával adnak ? :wink: Ugy gondolom aki ertelmes az fel tudja fogni az uzenet lenyeget, a tobbi megmenjen kajalni a "Mozai" utczaba :) A SotetKeknek meg kulon elkuldom Uzenetben mert kicsit bonyolult minden kotekedeset megvalaszolni :) Udv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Ugy gondolom aki ertelmes az fel tudja fogni az uzenet lenyeget, a tobbi megmenjen kajalni a "Mozai" utczaba :) He-he tényleg elírtam, igazad van Mozaik utca :) Azt csak szép csöndben teszem hozzá, hogy Ákos kérdése úgy hangzott : "mennyibe kerül Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 He-he tényleg elírtam, igazad van Mozaik utca :) Azt csak szép csöndben teszem hozzá, hogy Ákos kérdése úgy hangzott : "mennyibe kerül Mellesleg csak csondben jegyzem meg mindig megtudom atkozni a kerekeidet :) Udv Blau :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Mellesleg csak csondben jegyzem meg mindig megtudom atkozni a kerekeidet :) Udv Blau :roll: Aúúú, jaaj, aúúúúúúú, áááááááá :oops: A vodoo-baba nem érrrrrrrrrr :roll: Jóóóóóóó akkor küldd el azt a tájékoztatót, csak nem szúrkáld azt a babáttttttttttt :shock: Aúúúúúú Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2004 :) mindenki milyen vidám ma :) Tényleg! 20alatt vagy felett volt a vizsga? Talira megyünk, csak nem tudom még, hány napra. Viszont szerintem nem olcsó, főleg, hogy a kaja nagy része vacak. Nem tudom, miért nem lehet kaja nélkül is befizetni... ott úgyis mindenki csak iszik... legalábbis az ilyen "unintelligens alkoholisták", mint én, azok igen :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 Asszem megtaláltam a titkos rejtjelbajnokságot... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2004 Asszem megtaláltam a titkos rejtjelbajnokságot... :) neked meg mi bajod van? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 gondoltam hátha tetszeni fog itt vkinek... nekem bejön :wink: http://keptar.fix.tv/displayimage.php?albu...pby&cat=0&pos=4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június29, 2004 Megoszt Elküldve Június29, 2004 :) 25, mert van egy garnitúra eredeti ablakom (sötítítés nélküli) és kicseréltem :x . Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2004 :shock: a ócsó vót :shock: azt hittem a szélesítésekkel lesz gond... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július1, 2004 Megoszt Elküldve Július1, 2004 Volt ott gond mindennel! De egy 10est spóróltam vele. A szélesítés nem általános dolog.Gondolom nincs még rá tarifa. Sötítítés meg már minden 2. ótón van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Július2, 2004 Megoszt Elküldve Július2, 2004 Üdv mindenkinek Rég voltam itt el vagyok foglalva. Belém jött egy nő jöbbról, vettem új lámpát meg utaztam 150 km egy sárvédőért amit meg is vettem és mit mondjak elég gagyi, ezért ha van valakinek jó sárvédője nem törött meg rohadt meg minden baja van és aldja akkora az érdekelne. Üdv Dani Ja igen jobb oldali kell árral együtt. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
blaupunkt Elküldve Július26, 2004 Megoszt Elküldve Július26, 2004 Manta! Nem tudtam hol szólítsalak meg! Vazze, nehogy lelépj innen mert az nem megfelelő jelen körülmények között. Amúgy meg tudom, hogy elolvasod! :) Na írj 1mailt legalább, de ez nem eljárás... Üdv Blau Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Augusztus2, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Hello Nem megy valaki péntek délután Pestről Akaliba a találkozóra? Szívesen lennék útitárs a Balatonig mert nekem ott van a Mantám és onnan megyek Akaliba. Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus2, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus2, 2004 Csütörtök délelött nem jó? Pénteken mi már ajajaj, milyennagyonjólleszünk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Augusztus3, 2004 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2004 Köszi Manta Max csüt. délután jó nekem , péntekre szabadot kérek. Jut eszembe meg tudtad érdeklődni a sárvédőt? Műanyagot? Vettem egy bontottat de elég rotty. Most szép foltos a gépem, de így is elmegyek a talira, rohadjon meg. DAni Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2004 Dél fele indulunk legkésöbb. Ha az még belefér, akkor hívj fel a pü-ben elköldött számon Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2004 Ja. Nincs is olyanod :? Akkor nemtom :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus4, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus4, 2004 Ja. Nincs is olyanod :? Akkor nemtom :roll: Ja, de van :oops: huh bakker, féllábbal és teljes aggyal már a Balcsin vagyok :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rhantos Elküldve November7, 2004 Megoszt Elküldve November7, 2004 Hali! Tudja valaki, hogy a Mantába milyen elektromos ablakot lehet belekovácsolni? Esetleg a 2 ajtós C Asconának a gyárija nem kompatibilis bele? Más Szervókormányt lehet-e bele tenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts