snec Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ A mai Cobra 11 ben milyen szép piros tunying Manta volt. :unsure: a sárga lángnyelv, vagy mi a szösz nem kellett volna rá. De tényleg rendbe volt Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Kicsit be is sz@rtam hogy össze fogják törni, mert általában minden régi autót rommá törnek benne, de hálistennek ennek nem az lett a sorsa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 ma láttam újra a Manta Manta filmet érdekes, hogy mindegyik autóban a kupplungpedálgumi sokkal jobban el volt kopva, mint a fékpedál gumija... a Ferrariban is, a Benzben is enyémben egyformán kopottak... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Azé', mer' a Mantás nem fékez, csak ha muszáj, de váltani sokat kő, azé'. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 ma láttam újra a Manta Manta filmet érdekes, hogy mindegyik autóban a kupplungpedálgumi sokkal jobban el volt kopva, mint a fékpedál gumija... a Ferrariban is, a Benzben is enyémben egyformán kopottak... Nékem megvan divxben a Manta Der Film is. Beee. Kellene alá egy fordítás szöveg file. Az időzítést elintézném, ha vállalnád! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Nékem megvan divxben a Manta Der Film is. Beee. Kellene alá egy fordítás szöveg file. Az időzítést elintézném, ha vállalnád! Előszőr Beee, utánna meg kérsz ? :unsure: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Előszőr Beee, utánna meg kérsz ? :unsure: :wacko: Miért kérsz? Én odaadom a filmet. Nem? Ha kész a fordítás, akkor mindenki érteni fogja legalább a szöveget. Jó minőségben még senkinek sem volt meg magyar felirattal, meg pláne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember16, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2007 Pedig de jó volna!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Pedig de jó volna!!!! a manta der nekem is megvan, nade legalább angolul lenne :unsure: a német nem az erősségem, sőőőőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Nékem megvan divxben a Manta Der Film is. Beee. Kellene alá egy fordítás szöveg file. Az időzítést elintézném, ha vállalnád! oké ha be tudod adni a lemezt a héten a Soroksárin az íírodámba (sicc!) akkor el is kezdhetem. Jövhéten nem vagyok, aztán már megint. vagy postán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 joooóóó: egy origi CIH lánctakaró: plasztikból!! (ja: nem enyim) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 a manta der nekem is megvan, nade legalább angolul lenne :unsure: a német nem az erősségem, sőőőőt! Oszt honnén van meg? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 oké ha be tudod adni a lemezt a héten a Soroksárin az íírodámba (sicc!) akkor el is kezdhetem. Jövhéten nem vagyok, aztán már megint. vagy postán. Dobtam egy PÜ-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Juj de jó, juj de jó!!!! Valami lesz itt! :wacko: katt Ezt nekem is meg kell csinálni, hogy igazi klubtag legyek? :unsure: Majd' Elfelejtettem: gyakorlati vizsga után elméleti. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 hogy másnak is meglegyen: Manta Rochen változatok - van a krómozott fajta (gyári) üreges, hátulján cikkszám - hátulja lapos, nincs cikkszám, utángyártott - gyári fekete a GT/E mantákon volt egy kettő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember19, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2007 Enyém az első fajta! Jujj, de jó! :lol: És a Nagy Manta könyv óta tudom (Német kiadás, igazi kincs :unsure:), hogy nem csak A Mantákon, de pár B-n is volt (mint pl az enyém :wacko:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember23, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2007 Mostanában itt csendben voltam, de ideje megszólalni. :lol: Ilyen volt: Ilyen lesz: Szélesítés meg a Borbet-ek majd a másikon lesznek. (de jó is, ha két Mantája van az embernek! :lol:) Már csak két autó van előttem a műhelyben, és legurulunk bontani és lakatolni. Juj, de várom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Szép lesz :lol: kívánom, hogy jól alakuljon a projekt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Jó dolog is az, ha nincs dolga az embernek...de csinál magának... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember24, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Látom, Anti :lol: tiszta lázban égsz :lol: a kadét miatt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Látom, Anti :lol: tiszta lázban égsz :lol: a kadét miatt :lol: Van aki erre indul be! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Jaja...csak most kicsit megállt a dolog...mert várunk a lakatosra... De ma úgy is hívom Lacit...mert MSN-en elérhetetlenek vagytok... :lol: Tényleg Te láttad szétszedve??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember24, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2007 Tolhatnál képeket a gépről Anti, hogy milyen szétkapva. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember25, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Nem láttam szétszedve (még). Már a tiedet. Más autókat már láttam szétszedve :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Szeptember25, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2007 Ha egyszer hazajutok értelmes időben, akkor felrakom...annyira nem szép látvány...mondjuk nincs a oszlop... :lol: , úgyhogy a könnyítás már megvan... :lol: Hajni! Laci sem látta??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts