Sörös Sanyi Elküldve Március23, 2007 Megoszt Elküldve Március23, 2007 Gyertek, gyertek! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március23, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2007 Újabb fejlemények: Ma meglett a zöldkártya, kedden végre felkerül a 15-ös ATS Cup és kap szép új gumikat: Pirelli P5000. Azután meglátjuk, lehet, hogy elfér egy szolid ültetés. :blush: Ha minden igaz Debrecenbe Mantával megyünk. :lol: Huh. Nekem volt ilyen gumi a mantán - rohadtul utáltam :lol: nem tudom miért, mindenki dícséri, de szerintem csúszott,mint a sz*r :D gyorsan el is adtam. remélem neked jobban bejön ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március24, 2007 Megoszt Elküldve Március24, 2007 Öcsém volt Rekordján is olyan van, de nagyon gyorsan kopott neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Manta Prospekt GM Austria '78/2 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március25, 2007 Megoszt Elküldve Március25, 2007 Manta B Prospekt GM Austria '79/1 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március26, 2007 Megoszt Elküldve Március26, 2007 Üdv Mantások! Ha van valami jóképű rendezvénynaptáratok akkor légyszi küldjétek már el nekem. Email, PÜ, link a kecskeméti chat-be, bármi jó. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ma délután felkerültek a felnik: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ahogy egy jóbarátom mondta régen: Dá céééép! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március27, 2007 Megoszt Elküldve Március27, 2007 Ma délután felkerültek a felnik: Nagyon jól néznek ki Bogi, egy kis ültetés elfér majd, úgy nézem! :blush: Akkor nem lettek jók végül az opelos felniközepek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március28, 2007 Megoszt Elküldve Március28, 2007 Régi felnik jobban tetszettek, mert így nem jön le, hogy egy szép formájú alu felni van rajta. A fekete szín miatt akár lemez felni is lehetne. Szerintem polír és a szép eredeti alu fény. Mondjuk a régi meg nagyobb is volt. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március28, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2007 Boggie :blush: azért most irígy vagyok erre a széles változatra :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március29, 2007 Megoszt Elküldve Március29, 2007 Nagyon jól néznek ki Bogi, egy kis ültetés elfér majd, úgy nézem! :blush: Akkor nem lettek jók végül az opelos felniközepek? :D Ültetés lesz idővel. Felniközép jó, csak amikor fotóztam, akkor még nem tettem fel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április4, 2007 Megoszt Elküldve Április4, 2007 délelőtt bementem a helyi márkakerbe, utolsó lehetőségként megpróbáltam ott is. és volt!! olajnyomáshatárolószelep nyomórugója rendelhető, ára 140 nettó ha van helyben, 112 nettó ha rendelni kell németből, ekkor szállítási egység: 5 db. Osiris szerint - ha jól láttam - valami 4xe db van még a német központi lágerben. rendelhető még az olajnyomáshatároló dugattyúja is, a kicsi műa buzogány, ebből csak pár száz darabos készletet láttam, emlékeim szerint 600bruttó lesz, ha meglesz. és mindez csak a c24/30/36ne-hez mivel ua. ezért a rugó is ua. ja és rendelhető c24ne-hez elosztómeghajtó kisfogaskerék, ez vicces 17e lenne... alkatrészes srác rendes volt, elhitte h tudom miről beszélek mikor mondtam neki hol keresse, valahogy mindig a C Asconánál akarta keresni, mikor mondtam hogy CIH-hoz keresek ezt meg azt, csak nézett, h miii? olyan motort nem ismer. Furcsálotta is hogy a Fronteránál meg az Omaegánál kell keresnie. Bár a classsicpartshoz be volt regelve, azonnal ütötte is a kódot, hogy lássuk náluk van-e? Ez nekem abszolút pozitív élmény!! tényleg Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 dupla post, nem törölhető, átszerkesztettem: fityiszt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 képek Olajhullámzásgátló-ról: és a legprofibb: Lars Berlinből üdvözli a bandát! Írta jön a Balcsira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 ZSír! Kukás Lars mindíg eljön. Mivel jön most? Kérdezd meg tőle. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április10, 2007 Megoszt Elküldve Április10, 2007 hát figyelj, kicsit messzze van még, addig még mennyi autót össze meg szét lehet rakni? ez az a nagydarab fickó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április11, 2007 Megoszt Elküldve Április11, 2007 gyári rajz a 400as olajhatároló lemezéről: a lemez beheggesztését okosan kell elvégezni, mert a lemez hő hatására tágul. túl szorosan és alaposan heggesztett lemez letépi a varratokat. A lemez kialakításakor ügyelni kell arr, h megfelelő a deknibe visszaáramló olajnak elég nagy nyílása legyen, valamint a lemez beépítési magassága is fontos tényező, pont úgy kell elhelyezkednie, hogy a szívókosár semilyen körülmények között ne kerülhessen levegőbe. -> a lemez alatt ne alakulhasson ki olajmantes tér. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április14, 2007 Megoszt Elküldve Április14, 2007 nna mg is jött: netto 528 Ft és netto 5x118 Ft sokan biztos nem tudjátok milyen érzés egy 29 éves autóhoz a márkakerből rendelni... már gyárttatni akartam, annyira kellett hogy ez a filléres apró dolog is mennyire fontos a motorban leírhatatlan Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április21, 2007 Megoszt Elküldve Április21, 2007 Manta 400 . Vatanen Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május14, 2007 Megoszt Elküldve Május14, 2007 bátor árat kér érte: 400-as motor Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 Halohó elkellene egy kis segítség. Tudja valaki hol kaphatnék én B mantához első nyúlványokat??? Enyémek mocskosmódon el vannak rohadva és nem érdemes javítgatni, csak csere jöhet szóba. please help me hogy végre elkészülhessen a járgány :rolleyes: Ez a legfontosabb ami kell,aztán még lehet hogy elkék egy két alkatrész. De azt majd később.... thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 hali, már nincs új, (általános, h cserélni kell) az alsó rész még kapható pl unix-nál, (wesel), esetleg még a meteor-nál is, hha nagyon sürgös hajtogathatsz magadnak: (nem vicc) két darabból, külsö- belsö Z idomokat, amit az eredetire kívülröl alul ráhegesztesz, hogy megerösítds a nyaknál- mert egyébként is kell - nézd ki a gyári szervízkönyvböl a spec idomot, -nem valami bonyolult - ezt is meg tudod csinálni otthon másik megoldás: egy egészséges autót venni amiböl kioperálható (azért még van ilyen) pl németböl Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május17, 2007 Megoszt Elküldve Május17, 2007 itt a leírás hogyan csináld: nyúlvány sablon alapján németül van, de nektek ez nem okoz gondot úgy tudom Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2007 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2007 Na ez a döbbenet :rolleyes: (ha esetleg máshol jobb helyen van, akkor áttehető) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts