Boogie Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Tegnap sikerült jó áron hozzájutnom 4 db ATS Cup felnihez. :blink: Tavasszal már ezek lesznek alatta, már csak gumit kell szereznem. Köszönet Gregnek, hogy eljött velem a hosszú útra (Sümegre), és navigált! Jót kocsikáztunk, röhögtünk és még a Balcsin is voltunk. :unsure: Képek majd hétvégén lesznek, addig is a szobámban gyönyörködök az új szerzeményekben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Képek majd hétvégén lesznek, addig is a szobámban gyönyörködök az új szerzeményekben. :unsure: Tessék! Itt egy kép mutiba. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 gyors motorgenerál volt, de a gatyám is ráment , szóvaé most bugyit hordok. :unsure: amit lehetett kicseréltünk, sehol nem ereszti az olajat, a vízet sem. A motor ereje nem lett nagyobb de stabilabb és megbízhatóbb. ha ezzel kihúzza 1-2évig akkor már boldog vagyok, utána majd lesz másik. A kasztni viszont siralmas, hullik széjjel, szóval jövőre vagy másik manta vagy másik kasztni. vagy ezt apró cafatokra szedni és az egész alvázat kicserélni. Mindenestül :blink: nade majd tavasszal gondolkodok a többin. A vezérműtengely egy mantából való, alig használt de a régi ami benne volt az már lukacsosra és hegyesre kopott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December6, 2006 Megoszt Elküldve December6, 2006 Tessék! Itt egy kép mutiba. :unsure: KÉP helye egy ATS Cup felniről, aminek fekete a közepe, de nem lehet képpel idézni, ezért ... Ez szép. Fekete marad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 ilyen lett a motorterem: mantababy motortere Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 ilyen lett a motorterem: mantababy motortere szép lett! Ügyik vagytok! :blink: felénk nem jártatok azóta? akármelyik ótóval? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Juj de szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 szép lett! Ügyik vagytok! ;) felénk nem jártatok azóta? akármelyik ótóval? :blink: köszike, sokat melóztunk rajta. Sajna nem voltunk arra, de január környékén újra készülünk Tiszaujvárosba, és akkor ti is útbaestek ám :unsure: Ibolyám, neked mi van az ótóddal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Tegnap sikerült jó áron hozzájutnom 4 db ATS Cup felnihez. :blink: Tavasszal már ezek lesznek alatta, már csak gumit kell szereznem. Köszönet Gregnek, hogy eljött velem a hosszú útra (Sümegre), és navigált! Jót kocsikáztunk, röhögtünk és még a Balcsin is voltunk. :unsure: Képek majd hétvégén lesznek, addig is a szobámban gyönyörködök az új szerzeményekben. ;) akkor nem is kell már a mattig ? ;) milyen méretet vettél ? szépek lesznek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December7, 2006 Megoszt Elküldve December7, 2006 Ibolyám, neked mi van az ótóddal? Még pihen. Pár hónapja teljesen lerobbantam. Utánna vegetáltam, és a héten kezdem el újra normálisan járni (illetve csoszogni). Örülök, ha ülhetek, és nem kell a talpamon lennem. De hamarosan jobban leszek, és akkor már kedvem is lesz barkácsolni. Már több, mint egy hónapja nem jártam a műhelyben. Régebben meg minden nap fenn voltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 akkor nem is kell már a mattig ? ;) milyen méretet vettél ? szépek lesznek ;) 15x7 a mérete asszem. :blink: (én még csak képen láttam) A Mattigok meg jöhetnek a Rekordra vagy a Kadettre. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve December8, 2006 Megoszt Elküldve December8, 2006 akkor nem is kell már a mattig ? :blink: milyen méretet vettél ? szépek lesznek ;) Tomi jól írta a méretet. ;) A Mattigra vonatkozó ajánlatom fennáll még! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve December8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve December8, 2006 gyors motorgenerál volt, de a gatyám is ráment , szóvaé most bugyit hordok. :unsure: amit lehetett kicseréltünk, sehol nem ereszti az olajat, a vízet sem. A motor ereje nem lett nagyobb de stabilabb és megbízhatóbb. ha ezzel kihúzza 1-2évig akkor már boldog vagyok, utána majd lesz másik. A kasztni viszont siralmas, hullik széjjel, szóval jövőre vagy másik manta vagy másik kasztni. vagy ezt apró cafatokra szedni és az egész alvázat kicserélni. Mindenestül :blink: nade majd tavasszal gondolkodok a többin. A vezérműtengely egy mantából való, alig használt de a régi ami benne volt az már lukacsosra és hegyesre kopott. sajnos a kasznik már elkelt... de a motortered szép lett ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Egy kicsit Mantás: Chevrolet Monza Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Na megvan végre a moci a mantához :unsure: de lesz munka az ótóval rendesen. Na de ez a szép benne csak ne nyelné annyira a money-t :blink: Ide írok még vmit mert itt biztos segít valaki ;) B manta első sárvédőket keresek mert az enyémek kaptak egy kicsit. ÉS: nem tud valaki 4kockalámpás orrot??? vagy egy gyári orrészt ami még szép? Hja szeretnék tavaszra kész lenni vele, de mivel 2 projektra kell költekezni így lehet elhúzódik és csak Blitzen tudom majd megmutatni a gépsast ;) Persze ha valaki kíváncsi lesz rá :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December9, 2006 Megoszt Elküldve December9, 2006 Sárvédőíveket és ikerkocka frontot tudok, ráadásul olyat, ami sose rohad el! Van egy barátom, aki másodállásban gyantázik, és van Mantához mindenféle sablonja. Ikerkockából kétfajta is. Az egyik az ismertebb egybeömős, lehúzott orrú, a másiknak viszont olyan a közepe, mint a széria Mantának. No, az olyan ritka, hogy még képen se láttam. A money nyeléssel meg teljesen egyetértek. Node nem bánom! :blink: Ja, és hogy a viharba ne lennék rá kiváncsi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Sárvédőíveket és ikerkocka frontot tudok, ráadásul olyat, ami sose rohad el! Van egy barátom, aki másodállásban gyantázik, és van Mantához mindenféle sablonja. Ikerkockából kétfajta is. Az egyik az ismertebb egybeömős, lehúzott orrú, a másiknak viszont olyan a közepe, mint a széria Mantának. No, az olyan ritka, hogy még képen se láttam. A money nyeléssel meg teljesen egyetértek. Node nem bánom! :) Ja, és hogy a viharba ne lennék rá kiváncsi? :lol: naggggyyyyyon érdekel a dolog keresni is foglak majd ezen ügy kapcsán! De valszeg idén már nem, nem akarom a srácot így karácsony előtt dolgoztatni :) No meg én sem érek még rá a manticseket kipofozni van még más munka is, de január elején azonnal jelentkezem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 sajnos a kasznik már elkelt... de a motortered szép lett :) Ma megyünk meg nézni!!! :lol: a monzát Egy kicsit Mantás: Chevrolet Monza Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Azt csiripelik a verebek, hogy Hajóson a tél folyamán készül majd egy Manta, amiben C30SE lesz. Demó projekt..................... :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 MOR16V féle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Azt csiripelik a verebek, hogy Hajóson a tél folyamán készül majd egy Manta, amiben C30SE lesz. Demó projekt..................... :lol: :) Jóaz jóaz! Zsír! Kemény lesz , mint a dömper rugó! Azé' gondoljanak a hogyan állunk meg problémára is, mert a hátsó dob fék kevés lesz ám! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve December10, 2006 Megoszt Elküldve December10, 2006 Arra nekem már ki van dolgozva a megoldás fejben. :) Már csak cuccok kellenek, meg egy 3.0-ás motor. Csekélységek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Jóaz jóaz! Zsír! Kemény lesz , mint a dömper rugó! Azé' gondoljanak a hogyan állunk meg problémára is, mert a hátsó dob fék kevés lesz ám! :) Bizti meghackelik.Van ott hozzá bőven alapanyag! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve December11, 2006 Megoszt Elküldve December11, 2006 Bizti meghackelik.Van ott hozzá bőven alapanyag! :) Igen alapanyag az van, minden van csak idő kérdése az egész :D ja meg cash :) No de ez my projekt Demo segédlettel :D Csak kezdhetnénk már el :lol: csak sajna első mindig a bérmunka :) No de majd ha beindulunk :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve December13, 2006 Megoszt Elküldve December13, 2006 Arra nekem már ki van dolgozva a megoldás fejben. :D Már csak cuccok kellenek, meg egy 3.0-ás motor. Csekélységek. :) Állítólag a Golf Syncro (remélem így írják :) ) hátsó tárcsafékeket kisebb átalakítással össze lehet hozni a hátsó híddal, de erre még nem láttam élöben tehnikai megoldást. :) Azt csiripelik a verebek, hogy Hajóson a tél folyamán készül majd egy Manta, amiben C30SE lesz. Demó projekt..................... :lol: :D Nekünk nem is verebeink vannak a mühelyben, hanem egy jó nagy baglyunk... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts