bazs Elküldve Április30, 2004 Megoszt Elküldve Április30, 2004 Na jó reggelt mindenkinek! Elhatároztam magam. Asszem, végleg. Nem költök egy darabig (jó darabig) egy fillért se a Calira és nekiállok spórolni. Nyár végén szeretnék venni egy Manta A-t. Illetve ha úgy jön össze, akkor előbb is. Persze ez nagyban függ az ártól is. :) Azt hiszem, egy olyat szeretnék, ami nem túl jó állapotú, mert az biztos drága, azonban egy olcsóbb darabot szívesen elkezdenék szerelni. Ha van valakinek infója eladóról vagy esetleg van valakinek eladója vagy egyéb jótanáccsal tud szolgálni, azt nagyon szívesen veszem! Köszi, Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május1, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május1, 2004 8) remek ötlet! Ha fülünkbe jut valami info, akkor feltétlenül szólunk! Bár az 'A' manta ritka madár kishazánkban 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május4, 2004 Megoszt Elküldve Május4, 2004 Bár az 'A' manta ritka madár kishazánkban 8) Tudom én azt, ezért is szeretném. Meg azért, mert annyi pénzem nincs, hogy olyan autóm legyen, mint a tiétek. Az A Manta gyári lesz (csak kicsit ültetve meg sperrel :twisted: ), de amúgy nem akarok mást. Így viszont csak egyszer kell megépíteni. Mondjuk egy TE2800 lenne az igazi! 8) Ha viszont B Mantát vennék, akkor soha nem nyugodnék a seggemen. Mire olyan szép és jó autót építenék, mint a tiétek, addigra hajléktalanná válnék. :-) Majd ha egyszer gazdag leszek... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2004 :roll: oh, köszönjük az elismerést 8) de mire egy A mantából akár egy szép gyárit is csinálsz, addigra az se lesz kis pénz. :twisted: kivéve, ha egy nagyon jó állapotút sikerül megcsípned... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 Szasztok egy A manta kint all kurgyisnál kilakatolva lefestve lehet hogy eladó de óvatosan Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2004 Szasztok egy A manta kint all kurgyisnál kilakatolva lefestve lehet hogy eladó de óvatosan Bazs! Érdekel? Rákérdezzek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 Bazs! Érdekel? Rákérdezzek? érdekelni érdekelne, de mint írtam, nyár előtt nem nagyon van pénzem :-( kivéve, ha nagyon olcsó! :-) amúgy elvileg pénteken kimegyek hozzá a Futó Gabival, mert ő amúgy is megy és mondta, hogy elkísérhetem, hogy megcsodáljam az A-t :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 :roll: oh, köszönjük az elismerést 8)hát nagyon szívesen! :o bár én csak őszinte voltam :) :) de mire egy A mantából akár egy szép gyárit is csinálsz, addigra az se lesz kis pénz. :twisted: kivéve, ha egy nagyon jó állapotút sikerül megcsípned... valóban nem lesz kis pénz, viszont azt lehet szépen, lassan csinálgatni, ahogy van pénze az embernek ha B-m lenne, akkor azt akarnám, hogy most, rögtön, gyönyörűre, jóra, hogy lessen vele villogni, menni, mutatványozni stb 8) 8) na ezért nem akarok most B-t pedig az a kék nagyon tetszik, ami az index fórumon van most, csak hát nincs 650e forintom... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május5, 2004 Megoszt Elküldve Május5, 2004 szóval ez a két hozzászólás én voltam :oops: megszoktam, hogy nem kell bejelentkeznem, de másik gépen ez nem így megy... :? :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május5, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május5, 2004 Akkor rendicsek. 8) Alkudjál rendesen az árból, ha eladó, ne legyél szívbajos :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május8, 2004 Megoszt Elküldve Május8, 2004 tegnap kint jártunk Kurgyis Gabinál A manta már majdnem teljesen kész van, most vizsgázott tulajdonosa is van, nem eladó :-( Itt van pár kép róla Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark Angel Elküldve Május8, 2004 Megoszt Elküldve Május8, 2004 Az az autó tényleg szép, de elég gagyi benne az az "E" Kadett kormány. A Gáborral meg tényleg óvatosan, a luca széke hamarabb elkészül, mint a Gábornál bármi... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május8, 2004 Megoszt Elküldve Május8, 2004 Az az autó tényleg szép, de elég gagyi benne az az "E" Kadett kormány.az valóban az, de gondolom, nem marad benne sokáig... a belseje még egyáltalán nincsen kész A Gáborral meg tényleg óvatosan, a luca széke hamarabb elkészül, mint a Gábornál bármi... nem is csináltatok vele egyelőre semmit. ha meg majd igen, akkor meg kb. annyi idő alatt lesz meg a melóra a lé, mire elkészíti :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május9, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május9, 2004 szép ez. 8) németbe tök jó A manták vannak óccsóért eladók 8) itt nem tudok ilyenről. A Kurgyissal meg tényleg óvatosan... nem is értem, miért nyomják ennyire néhányan :roll: bár nekem semmi bajom vele 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 sziasztok lenne egy kérdésem (kvízkérdés a cégünknél egy játékban) Az Opel Manta című klasszikus német filmben a végső verseny előtt mit tesznek a kocsi csomagtartójába? vasradiátor bojler betonlap tudja vki a választ?? én sajnos nem láttam ezt a filmet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 te milyen cégnél dolgozol, hogy ilyen kérdések vannak? :shock: én nem láttam, de már keresem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 te milyen cégnél dolgozol, hogy ilyen kérdések vannak? :shock: én nem láttam, de már keresem :) nézd meg az emilcímem :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2004 sziasztok lenne egy kérdésem (kvízkérdés a cégünknél egy játékban) Az Opel Manta című klasszikus német filmben a végső verseny előtt mit tesznek a kocsi csomagtartójába? vasradiátor bojler betonlap tudja vki a választ?? én sajnos nem láttam ezt a filmet :) Vasradiátort 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május17, 2004 Megoszt Elküldve Május17, 2004 nézd meg az emilcímem :roll: Hűha! Akkor te a konkurenciánál vagy. :) Micsinász ottan? Vagy ez nagyon offtopic kérdés? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Kicsit tán későn, de nem késve. Az az A Manta Gáborkánknál kb másfél éve áll mindeféle takarás nélkül, szóval csak óvatosan. Ott a Pilisben nem túl enyhék a telek, meg ha minden igaz, akkor ugye még full kibelezve van ott az a gépállat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 jhihihih Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tesókám Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 ETO oléééééééé, ETO oléééééééé !!!!!!! Nem jön valaki elvetemült meccsre, ahol elverjük, lealázzuk a Bayern Münchent ??? (állítólag le van zsírozva a 8-0 - gondolom nekünk ???) Lesznek go-go görlök, sörvirsli, tüzijáték ,dinomdánom... Calibrás/Opeles minitali a Kiskút Büfénél 16:00-tól zárásig! (ez a stadionhoz a legközelebbi hely ahol még mérnek szeszt) "az erő legyen velünk" Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2004 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2004 Radyus! Ezt neked 8) http://kep.tar.hu/manta/images/pic5393844.jpg http://kep.tar.hu/manta/images/pic5393845.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Radyus Elküldve Június20, 2004 Megoszt Elküldve Június20, 2004 Radyus! Ezt neked 8) http://kep.tar.hu/manta/images/pic5393844.jpghttp://kep.tar.hu/manta/images/pic5393845.jpg :shock: :shock: :) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Június26, 2004 Megoszt Elküldve Június26, 2004 Üdv mindenkinek Rég voltam itt el vagyok foglalva. Belém jött egy nő jöbbról, vettem új lámpát meg utaztam 150 km egy sárvédőért amit meg is vettem és mit mondjak elég gagyi, ezért ha van valakinek jó sárvédője nem törött meg rohadt meg minden baja van és aldja akkora az érdekelne. Üdv Dani Ja igen jobb oldali kell árral együtt. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts