Hic Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Nekem nincs Kabel1, de ha valakinek van, és van digitális vevője is, az lécci vegye fel, hogy legyen végre egy tuti kópiánk!!! A német hang amúgy is jobb, majd NFS szinkronját aláfeliratozzuk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 nekem csak mono vhs-em van, ezzel nem érdemes fölvenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Nekem megvan az eredeti dvd, de feliratot csináltam hozzá és lenyomtam xvid-be. Így nézheted felirattal! :blink: Szinkronosan nekem nincs és nem is kell, mert pár poént kiöltek belőle. ;) Még mindíg keresem a Manta Der Film c. remeket! Felirat készítése céljából. Persze gyári VHS vagy igen jó mpeg, vagy xvid verzióban! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Sörös Sanyi! Utánanéztem a volt manta tükrödnek. Ez Talbot-okon volt, tehát arrafelé keresgélj! :unsure: Egyébként Blitz admiralján is van egy pár belőle! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 Arról inkább nem szedném le. :unsure: De kössz az infót! Szerencsére van francia összeköttetésem, lehet, hogy sikerül beszereznem egy balost. Mégegyszer köszi, a feldobtad ezt az elb@szott napom! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve November15, 2006 Megoszt Elküldve November15, 2006 Nekem is megvan a film,szinkronnal! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Nos, aki eddig kételkedett volna a Manta erejében: :unsure: A hölgy neve: Arina Manta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 még több infó :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 De gyorsan rákattantál a témára! Vigyázz, elmondom Ildinek, hogy Mantára vágysz!!! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Sanyi! Attól, hogy információkat gyűjtök, még nekem bőven megteszi Ildi! A cukrászda kínálatát is végignézheted, nem kötelező venni is. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Teljesen igazad van! Minek az embernek a tartósítószerrel meg szinezékkel teli műkrémes, ha már a tányérján van a legfinomabb természetes meggyesrétes. :blink: (De azért megnézzük :unsure:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Frappáns hasonlataid vannak! :unsure: :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 De ami a lényeg: a Manta ereje a motortérben és a farban rejtőzik. :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 De ami a lényeg: a Manta ereje a motortérben és a farban rejtőzik. ;) :P ;) hát... ezért úgy "egészében" nézve is meggyőző! :unsure: :blink: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Hát igen, gyönyörű a formája. Mit gondolsz, nekem miért tetszik? Szép és erős! :unsure: A Manták már csak ilyenek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 szóljak neki? az érdekedben? :unsure: vagy szólsz neki te? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Kösz, de egyelőre elég egyre költeni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November18, 2006 Megoszt Elküldve November18, 2006 Kösz, de egyelőre elég egyre költeni. ;) :unsure: :blink: ;) hogy milyen anyagias vagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 tavaly augusztusban kész lett az épített i300as, 30perce volt az úton, kicsapta a seggét 100nál, szembejövő autó letépte a hátulját, Harald kinyitotta az ajtót és kiszállt a járműből... Link Hessen Fernsehen Video ha négypontos biztiöv lett volna benn, nem száll ki az ajtón... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve November19, 2006 Megoszt Elküldve November19, 2006 Nagy kár érte, szép volt. De a srác nagy mázlista. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Két napja leszereltem a motorháztetőt, hogy jobban lássam a garázsban a motorteret. Így könnyebben ki tudom pucolni a koszt belőle, meg a kábeleket is ki szeretném majd cserélgetni lassacskán. :unsure: Szóval alakul a gép. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 tavaly augusztusban kész lett az épített i300as, 30perce volt az úton, kicsapta a seggét 100nál, szembejövő autó letépte a hátulját, Harald kinyitotta az ajtót és kiszállt a járműből... Link Hessen Fernsehen Video ha négypontos biztiöv lett volna benn, nem száll ki az ajtón... Hali! Itt a második linken valami videot kellene látnom? Sajnos csak a kétféle lejátszó program letöltését ajánlgatja fel. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November30, 2006 Megoszt Elküldve November30, 2006 Tegnapelőtt visszatettük a motort. gyűrűzés,hajtókar és főtengelycsapágycsere volt a cél. Ez meg is történt. Nagytakarítás is lett belőle. Hidrotőke,Vezérműtengely+pár apróság cseréje. Új a lánc és a láncfeszítő valamint a vezérműfogaskerék is. Sok lóvéba volt ,hátha lesz eredmény.Szurkoljatok a holnapi napomért, akkor indítjuk be :unsure: Mona drágámat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 Tegnapelőtt visszatettük a motort. gyűrűzés,hajtókar és főtengelycsapágycsere volt a cél. Ez meg is történt. Nagytakarítás is lett belőle. Hidrotőke,Vezérműtengely+pár apróság cseréje. Új a lánc és a láncfeszítő valamint a vezérműfogaskerék is. Sok lóvéba volt ,hátha lesz eredmény.Szurkoljatok a holnapi napomért, akkor indítjuk be :unsure: Mona drágámat. A főtengely végén is kicseréltétek a szimeringet? Ott mindig kinyomja a motor elején az olajat és az például nálam is egyszer véletlenül kimaradt a cseréből. :blink: Dugattyúkat felpolíroztátok? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve December2, 2006 Megoszt Elküldve December2, 2006 az első szimmering nekem is szórta az olajat, az elsőt könnyű cserélni és nem is drága valami ezepárszáz forint. tavaly cseréltem. Milyen veztengelyt tettetek be? olajpumpa rugót és golyót cseréltetek? olajszívócsövet ellenőriztétek, ha már úgyis szét volt szedve az alja? hajlamos elrepedni a hengerfej olajjáratait tisztítottátok-e a lerakódásoktól? Ricsi azt a linket én nem ellenőriztem, a videót nem töltöttem le, mert nagyon keskeny a sávom, gondoltam biztos működik ha a TV honlapján van.. Este viszek két Osztrák Manta prosit közel hibátlan állapotban és az Opel Oldies kiadványt CD-n beszkennelve (fele már megvan), ha lesz ma is tombola fölajánlom őket tombolatárgynak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts