rtomi Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 GRATULÁLOK!!!! :lol: És a Gabi és Balázska milyen Mantával nyomultak? :D :lol: Omega Caravannal mentek de csak 10.-ek lettek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :D. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost ;) és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. ;) Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: Gratula :D büszkék vagyunk rád és a copilotra is :lol: még sok ilyen kupát kivánok :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 na tegnap megleltem a lendkerekeket, 11,8mm-t számoltam, valami*tan5°, ha jól emlékszem. de sajna nem mond semmit, mert a blokk 86-ban cserés volt és ugye 86-ban már rég nem volt karbis 20as moci, ezért fémháromszög sincs a nyílásban. az fhp-t majd levett szelepfedéllel kell meghatározni... addig a gyújtásállítás csak esetleges. a 11,8 mm 5°-hoz magyarázatot ad arra is, h miért van a jel az ékszíjtárcsán és nem a nyílásban a spriciseken: 10°-os alapelőgyújtásnál már 20on mm-t kellene beállítani, az már bőven a sötét mezőben lenne ha a likon kellene belőni. más: mi a magyar neve annak a majdnem kör alakú biztosítógyűrűnek, ami pl a régebbi mocikon a tűzfal motorterében állítható kupplungbowdeneken is van? ilyen 3 kis körme van a belső oldalán holnap szerznem kellene egyet, amelyiknek 3,8-4,0 mm a belső "átmérője". csak naygok vannak itthon. köszönés nélkül elszállt a gyújtásalaplapróla múltkor, azóta olykor bepofázik a gyújtásom, mert a vákuumdoboz karja elmozdulhat a pici csapon és berántja az egész alaplapot, a zárszöget meg össze 50ről 35re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Szerintem zégergyűrűre gondolsz. De sztem nem így írják helyesen. De van külső és belső is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 nem zéger, abban van két likacs a zégergyűrűfogó fogainak. ezt laposcsavarhúzóval kell lepöccinteni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Akkor passz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 holnap szerznem kellene egyet, amelyiknek 3,8-4,0 mm a belső "átmérője". csak naygok vannak itthon. köszönés nélkül elszállt a gyújtásalaplapróla múltkor, azóta olykor bepofázik a gyújtásom, mert a vákuumdoboz karja elmozdulhat a pici csapon és berántja az egész alaplapot, a zárszöget meg össze 50ről 35re.A kötöződrót mindent megold. :lol: Aztán egyszercsak lesz olyan ami kell. Ha jobban tudnám mire gondolsz, szétnéznék a lomjaim között, de sajna nem tiszta. Rajzold le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 :lol: de megvan a Reki Sedan gyári vonóhorog belső lemeze és a hozzá való horog. Egy darab trapppéz belülre és alulkívűl kell rácsavarozni a horgot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Rajzold le. :lol: Csak ne ide mert elhajtanak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 Akkor arra vevő vagyok :lol: Mert amit beleraktak, annak a belső 3szög része hiányzik. Amúgy nem tudnál hasonlót lefényképezni, mert akkor tudnánk miről van szó. És hova is kell pontosan? A gyújtáselosztó belsejébe, ahova rácsatlakozik a vákuumos előgyújtásszabályozó? Ha nem késő, holnap körülnézek, mert van pár gyújtáselosztóm, de nem tudom hogy van-e bennük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 megygyógyult a tar.hu, be is illesztem ide amit rajzoltam: holnap körbejárom a boltokat hátha mégis van, bár a múltkor nem volt sehol csak nagy. Bosch elosztóban van ilyen, Delcoban nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 megygyógyult a tar.hu, be is illesztem ide amit rajzoltam.... Ez bizony zégergyűrű... lik ide vagy oda. Kapsz bármelyik csavar(..kötőelem..)boltban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 kúrkásztam a tar.hu-s folderemben ha van ilyen bilincsetek azt kérném mindenkitől: amennyi csak van, mind kell általában az az első, h kivágják a francba, mert szétvágja az ember kezét, meg berohad,, de nekem ez kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október16, 2006 Megoszt Elküldve Október16, 2006 ha már tudok képeket közölni: egy ritka matrica: és hogy hol van: a gumiszorítóval kell leszorítani. általában az emelőt a pótkerékrögzítővel kell leszorítani, úgy, h egyszer szorosan körbecsavarjuk az emelőt, majd csak ezután rögzítjük a pótkereket, hát ezért olyan hosszú ez a rögzítőkötél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 na, rögtön a harmadik boltban sikerült is venni (Bearings kft). a neve:RA tehát úgy kell kérni, h: Jó napot kívánok! Egy 4-es RA-t kérek! vettem hát egy szortimentet 2,3-tól 10-esig öt darabokat, br. 222 ft-ért. van 1,2 2,3 3,2 4 és egész mm-ekben emelkedöen. ha az RA-t nem érti az eladó akkor "verébláb"-at kell kérni. hogy minek a rövidítése az RA azt a jelenlévö öt eladó nem tudta megmondani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :lol:. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost :D és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. :lol: Gratula az ügyes párosnak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október17, 2006 Megoszt Elküldve Október17, 2006 na, rögtön a harmadik boltban sikerült is venni (Bearings kft). a neve:RA tehát úgy kell kérni, h: Jó napot kívánok! Egy 4-es RA-t kérek! vettem hát egy szortimentet 2,3-tól 10-esig öt darabokat, br. 222 ft-ért. van 1,2 2,3 3,2 4 és egész mm-ekben emelkedöen. ha az RA-t nem érti az eladó akkor "verébláb"-at kell kérni. hogy minek a rövidítése az RA azt a jelenlévö öt eladó nem tudta megmondani. Nem zéger? :lol: Akkor én a fél életemet zégernek hitt nemzégergyűrűk között éltem le.... :lol: Én úgy tuttam, bizonyos méret alatt nem raknak a zégerre fület, oszt annyi.... na nem baj, köszi az okosítást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 És ha nyúlbelet kérsz akkor gyújtás kábelt adnak? :lol: :lol: :D Lehet az eladó elöző munkahelye egy állatkereskedés volt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október18, 2006 Boogie! Hát nagyon gratulálok! Ügyik vagytok! :D Neked már kupád is van arról, hogy nem vagy eltévedős-térképet fordítva olvasós átlagos értelmi szintel megáldott női sofőr! :D Hát ez igen! :lol: Ez az, ami nekem soha sem lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október18, 2006 Megoszt Elküldve Október18, 2006 Boogie! Hát nagyon gratulálok! Ügyik vagytok! :D Neked már kupád is van arról, hogy nem vagy eltévedős-térképet fordítva olvasós átlagos értelmi szintel megáldott női sofőr! :D Hát ez igen! :lol: Ez az, ami nekem soha sem lesz :lol: Már megbocsáss!! A NEMeltévedés az rajtam múlott. ;) na jó max 10%-ban rajta is Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október19, 2006 szerintem meg azon múlott, aki vezetett :lol: én pl. keverem a jobb meg a bal kezemet a mai napig (szép neve: oldaltévesztő), szóval engem aztán navigálhatna bárki, akkor sem biztos, hogy jófele kötnénk ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október19, 2006 Megoszt Elküldve Október19, 2006 Hej Hajni Egyszer úgy eltévedhetnétek, hogy Szeged fele kössetek ki :lol: , gondolom térkép nélkül is menni fog, csak pont ellentétesen kell fordulni mintha Sopronba mennél :lol: majd sütök nektek sütit!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2006 Megoszt Elküldve Október20, 2006 Melinda! Mostanában ti nem tévedtek Debrecen felé? ui: amit a BW-n beszéltünk, menni fog. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve November4, 2006 Megoszt Elküldve November4, 2006 Ma délután kisebb nehézségek árán, de végre lekerült a Manta a garázsba. :unsure: Elég meredek a lejárat és első próbára nem fért le, mert elöl-hátul leért. Így deszkás, téglás megoldást választottunk és bevált. Tomi ült a volánnál és tesója, haverja és én pedig figyeltük, hogy leér-e. De nem, tehát ma éjjel már védett helyen éjszakázhat az ótóm. ;) Köszi Tomi :blink: Jövő héten rendbevágom kívül-belül. Néha azért beleülök, hogy ne felejtsem el tavaszig a feelinget. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve November11, 2006 Megoszt Elküldve November11, 2006 holnap este 20:15-kor a kabel1-en megy a Manta, Manta Til Schweiger & Uschi sztereóóbann eredeti német hanggal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts