Boogie Elküldve Október7, 2006 Megoszt Elküldve Október7, 2006 Halihó! Sanyika! Minek neked Msn, ha nem is válaszolsz?? :lol: :lol: Kismanta: Üdv köztünk, végre új taggal bővültünk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Öööö... Mikor írtál, már én rég aludtam, csak a gépem ment, mert letölt. Az MSN-t meg akkor úgyhagyhattam. Bocsesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Mantások: jön valaki jövő szombaton a Manta Kupára? Hajni, Sanyi? Mi ott leszünk Tomival. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 A jövőhét részemről kilőve. Fél év után végre újra eljutok Debrecenbe. De mindenki érezze jól magát, aki elmegy, és persze képekkel teli beszámolót kérek!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Október8, 2006 Megoszt Elküldve Október8, 2006 Klubunk bövült egy újabb B Mantával, de a részletekröl az érintettnek kellene mesélnie. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Klubunk bövült egy újabb B Mantával, de a részletekröl az érintettnek kellene mesélnie. :lol: Nemsértődünk meg,ha tesztek fel róla képeket. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Klubunk bövült egy újabb B Mantával, de a részletekröl az érintettnek kellene mesélnie. :lol: az érintett sztem még soha nem járt erre szóval inkább te :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Mi az a "makula"?? :lol: Vicces, de a makula jelentését tekintve egy sárga folt a szemben. :D Amúgy meg a vallásban halálos bűnt is jelent. Tehát a lényege, hogy sárga foltot halálos bűn A Mantára ecsettel rakni. :D Kicsit ma pihent vagyok.... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Kösz az infót, holnap smirglivel esek a foltoknak a sárga autómon. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Kösz az infót, holnap smirglivel esek a foltoknak a sárga autómon. :lol: Pedig B Mantán lehet... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 ...holnap smirglivel esek a foltoknak a sárga autómon. :lol: Ő Bruce Lee unokaöccse? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Pedig B Mantán lehet... :lol: Hú, megnyugodtam. :D Ő Bruce Lee unokaöccse? :lol: :D Nem, az a kőműves segéd, Fáng-Lee. Bár, nagy a Lee család. Van amerikai állampolgárságot kapott, angol nevet felvett rokonuk is, ő Lee Cooper. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ha meg nekiállsz levakarni a fényt a kocsidról akkor neked lesz a bucidon PukLee. :lol: (Csak viccótam) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Majd télen, fémig. De egy elbújt kis kínaival még van egy kis problémám. Ezt a kínait úgy hívják, hogy Kup Lung. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Ku Plung :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 Vicces, de a makula jelentését tekintve egy sárga folt a szemben. :lol: ... Ja, magyar neve "Vakfolt". Itt lép ki az idegpálya a szemből, és ezért itt nincsenek látóidegek... bár a rajzon nem pont így láccik, szóval lehet, hogy mégse :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOR16V Elküldve Október9, 2006 Megoszt Elküldve Október9, 2006 az érintett sztem még soha nem járt erre szóval inkább te :lol: na én vagyok az érintett:) Képet még nem teszek fel mert van mit csinálni rajta. '78as évjárat, 1.9es moci utólag beépítve, narancsszínű-még-. Hát lesz vele munkám bőven de ha sikerül véghezvinnem a terveimet akkor egy naon tuti gépsas lesz majd!!! és ha úgy állok hogy nekifogok majd jelentkezek képekkel meg stb. Jövő Blitzre már készen akarom látni:) Messzinek tűnik de ennyi idő kell neki meg ahogy az én időm engedi. No meg a dBilas az Astrába. Úgyhogy a 2007es év nekem betáblázva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október10, 2006 Manta kupára nem megyek (bár lehet, hogy már volt is :lol: ), egyrészt mert úgyis eltévednék és a jövőévi már az én megkeresésemre szerveződhetne, másrészt mert mostanában nem érek rá egyáltalán. Projektben vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 Manta kupára nem megyek (bár lehet, hogy már volt is :lol: ), egyrészt mert úgyis eltévednék és a jövőévi már az én megkeresésemre szerveződhetne, másrészt mert mostanában nem érek rá egyáltalán. Projektben vagyok. na sza elütsz majdnem a fóti uton integetek fütyülök se lát se hall nyomod a gázt tényleg egyéváltál az ótóddal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Október10, 2006 Megoszt Elküldve Október10, 2006 AHA Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október11, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Október11, 2006 :lol: vazze :D bocsesz, nem láttalak, meg feszülten figyeltem a rádió adásra :D azt tudtam, hogy arra jártál felénk - még mondtam is MrMantnak, hogy legközelebb irányítson be kis otthonunkba - de ha észreveszlek, akkor biztosan megállok az ú közepén is, sőt akár a testi épségemet kockáztatva igyekeztem volna köszönni!!!! Dehát ismersz.... senkit nem veszek soha észre, mert annyira önző vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :lol:. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost :D és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. :D Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Október14, 2006 Megoszt Elküldve Október14, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :D. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost ;) és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. :D Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: EZ IGEN! Gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Gratulálok én is!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Október15, 2006 Megoszt Elküldve Október15, 2006 Ma került megrendezésre a IV. Manta Kupa. Sikerült elhoznom a Legjobb Női Versenyzőnek járó serleget :D. Összetettben megelőztük Futó Gabi és FBalázska párost ;) és a 18 indulóból a 6. helyre hoztuk fel magunkat. ;) Ezer köszönet: Tominak a szuper navigálásért, Mantámnak hogy kibírta és nem utolsó sorban a szervezőknek, hogy egy ilyen jóó versenyt csináltak. Jövőre reméljük ismét ott lehetünk. :lol: GRATULÁLOK!!!! :D És a Gabi és Balázska milyen Mantával nyomultak? :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts