Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

X - csevegés

manta

Recommended Posts

No igen, az álomfelnihez iszonyat türelem kell. Én pl rácsaptam, mint tyúk a takonyra, most meg állandóan azon agyalok, hogy hogy rakom fel. Talán ha várok még fél-egy évet, találtam volna 4*100-ast is. Node késő bánat, addig meg jó sámlinak. B)

Inkább dohányzóasztalnak jó az, nem sámlinak.... cép nagy malomkerék.... :D :P

Na akkor rontom a kedved én is: hamarosan eladom a 17-es kerekeimet. :P

Szeretnék Ilyen felniket helyette. :lol:

Boogie, ha eladod a felnidet, azé' szóljál nekem, hátha felvet a pénz és megveszem, mert nekem pl. nagyon tecc.... :wub:

Megosztás:

Hic! Ha neked minden felni tetszik, akkor tudatom, hogy van 4*100as 16os sparco commodora felim még mindig :P a Booginak is ajánlgattam, de nem kő neki, pedig neki aztán igazán jól állna a fehér mantán :wub:

Sanyi! Szépek a te felnieid, irígykedtem is sokáig, mivel tök olcsón vetted, de aztán megláttam,hogy eggyel több lyuk van rajta B) nekünk is most ajánlgattak egy ilyet, de egy pár órás gondolkodás utánhirtelen ráébredtünk,hogy macera felrakni, így maradtunka kevésbé széles, de jó lyukosztású borbetnél :P

(amúgy most pont rágózom... gyűjtsem a rágóim a többletlyukkal rendelkező felnid betömésére? :lol: )

Megosztás:

Mi a túró lehet egy mantához készült kezelési útmutatóban? :wub: hogy hol a kormány, vagy milyen erővel nyomhatod a pedálokat? :P

Hogy kell pollenszűrőt cserélni! :P

Szerintem az szervízkönyv akar lenni. Haveromnak megvan az angol nyelvű szervízkönyv. Annó egy vagyon volt a Marótinál. Természetesen nem onnan van. B)

Megosztás:

na okosok:

hány mm-re van a golyó 5°-os alapelőgyujtás esetén a fémháromszög fokától?

:lol: aszed át tudsz verni mi? :lol: tudom, hogy ez beugratós-fogós-ravasz kérdés! :D

Mellesleg emlékszem, hogy 89ben ez volt a matek érettségi egyik kérdése. Már akkor sem értettem két szót legalább: alapelőgyújtás és fémháromszög :D amúgy a válasz: 2. mondjuk ;)

Megosztás:

HIC-nek minden felni tecc! Az enyém is, ami eladó, csak sajna öt csavaros, ezért nem jó, meg most ezis. Nem értem minek a dobozosra ekkora kerék! Ami rajta van az cool és ezekre az utakra meg plánee. :D

Na azért nem tecc minden felni, de sok bejön. Igazából a mostanival nem vagyok 100% elégedett, erősen rendbe kéne rakni, de akkor meg kb. annyiba lenne, hogy meggondolandó a csere.... szóval ezért nézegetek. A Bogi felnije tényleg szép, anno még a rizsrakétámra is ilyen Azevet szerettem volna 15-ösben, csak akkor még nem volt ilyen nagy választék. :lol:

Na ja, ezekre az utakra tényleg lehet, hogy sok a 17", de attól még nagyon jól néz ki ;)

Hic! Ha neked minden felni tetszik, akkor tudatom, hogy van 4*100as 16os sparco commodora felim még mindig :D a Booginak is ajánlgattam, de nem kő neki, pedig neki aztán igazán jól állna a fehér mantán :lol:

Nemtom, hogy nézne ki a Van-en, elég rallys fazon...

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.