Boogie Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Szerencsére nem lesz nehéz beszerezni, hisz szinte mindenkinek van (csak kérdés, hogy megválik-e tőle?) 20-ért kapok egyet! :wub: Mióta van a kocsidon az a felni ? Ezzel vettem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyet? De neked négy kell, nem? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Egyet? De neked négy kell, nem? :wub: Köszönöm, hogy leírtad helyettem is :P :P B) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Olvasok a gondolatodban Pista! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Nem kell a kisebbet bántani. :P 4 db-t kapok 20ezer magyar Forintért. Így jó? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Nekem mondjuk nem igazán tetszik az a felni, inkább olyat raknék rá mint ami Gelkó asconáján van (Mattig lemez). :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Én is szeretnék olyat, de Gelko nem adja oda. :wub: :P Meg nem találok olyat, eladót. Uff: Bugi vótam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 No igen, az álomfelnihez iszonyat türelem kell. Én pl rácsaptam, mint tyúk a takonyra, most meg állandóan azon agyalok, hogy hogy rakom fel. Talán ha várok még fél-egy évet, találtam volna 4*100-ast is. Node késő bánat, addig meg jó sámlinak. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 No igen, az álomfelnihez iszonyat türelem kell. Én pl rácsaptam, mint tyúk a takonyra, most meg állandóan azon agyalok, hogy hogy rakom fel. Talán ha várok még fél-egy évet, találtam volna 4*100-ast is. Node késő bánat, addig meg jó sámlinak. B) Inkább dohányzóasztalnak jó az, nem sámlinak.... cép nagy malomkerék.... :D :P Na akkor rontom a kedved én is: hamarosan eladom a 17-es kerekeimet. :P Szeretnék Ilyen felniket helyette. :lol: Boogie, ha eladod a felnidet, azé' szóljál nekem, hátha felvet a pénz és megveszem, mert nekem pl. nagyon tecc.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 HIC-nek minden felni tecc! Az enyém is, ami eladó, csak sajna öt csavaros, ezért nem jó, meg most ezis. Nem értem minek a dobozosra ekkora kerék! Ami rajta van az cool és ezekre az utakra meg plánee. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember27, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 Hic! Ha neked minden felni tetszik, akkor tudatom, hogy van 4*100as 16os sparco commodora felim még mindig :P a Booginak is ajánlgattam, de nem kő neki, pedig neki aztán igazán jól állna a fehér mantán :wub: Sanyi! Szépek a te felnieid, irígykedtem is sokáig, mivel tök olcsón vetted, de aztán megláttam,hogy eggyel több lyuk van rajta B) nekünk is most ajánlgattak egy ilyet, de egy pár órás gondolkodás utánhirtelen ráébredtünk,hogy macera felrakni, így maradtunka kevésbé széles, de jó lyukosztású borbetnél :P (amúgy most pont rágózom... gyűjtsem a rágóim a többletlyukkal rendelkező felnid betömésére? :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember27, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2006 A vaterán találtam kezelési útmutatót b Mantához, de 5000 forintot kér érte az eladó, ami magyar viszonylatben sztem kicsit sok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 A vaterán találtam kezelési útmutatót b Mantához, de 5000 forintot kér érte az eladó, ami magyar viszonylatben sztem kicsit sok. Minek kezelési útmutató! Kérdezd Hajnit! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Mi a túró lehet egy mantához készült kezelési útmutatóban? :wub: hogy hol a kormány, vagy milyen erővel nyomhatod a pedálokat? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Mi a túró lehet egy mantához készült kezelési útmutatóban? :wub: hogy hol a kormány, vagy milyen erővel nyomhatod a pedálokat? :P Hogy kell pollenszűrőt cserélni! :P Szerintem az szervízkönyv akar lenni. Haveromnak megvan az angol nyelvű szervízkönyv. Annó egy vagyon volt a Marótinál. Természetesen nem onnan van. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Szerelési útmutató Mantához? Szerintem mindenki igazi szakivá válik a maga autója mellett. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Relikviának kell! :wub: 10 év múlva már az ötszörösét fogja érni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 Én is szeretnék olyat, de Gelko nem adja oda. :wub: :P Meg nem találok olyat, eladót. Uff: Bugi vótam. nem is kérted még :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 nem is kérted még :wub: Akkor nyilvánosan is: kééérem. (esdeklő smile) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember28, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2006 na okosok: hány mm-re van a golyó 5°-os alapelőgyujtás esetén a fémháromszög fokától? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 na okosok: hány mm-re van a golyó 5°-os alapelőgyujtás esetén a fémháromszög fokától? :lol: aszed át tudsz verni mi? :lol: tudom, hogy ez beugratós-fogós-ravasz kérdés! :D Mellesleg emlékszem, hogy 89ben ez volt a matek érettségi egyik kérdése. Már akkor sem értettem két szót legalább: alapelőgyújtás és fémháromszög :D amúgy a válasz: 2. mondjuk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 Akkor nyilvánosan is: kééérem. (esdeklő smile) :D adj érte sok sok pénzet :lol: na jó viccet félretéve azért nem eladó mert nem tudom mit vennék helyette....most ez tetszik a legjobban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 16os sparcot! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 HIC-nek minden felni tecc! Az enyém is, ami eladó, csak sajna öt csavaros, ezért nem jó, meg most ezis. Nem értem minek a dobozosra ekkora kerék! Ami rajta van az cool és ezekre az utakra meg plánee. :D Na azért nem tecc minden felni, de sok bejön. Igazából a mostanival nem vagyok 100% elégedett, erősen rendbe kéne rakni, de akkor meg kb. annyiba lenne, hogy meggondolandó a csere.... szóval ezért nézegetek. A Bogi felnije tényleg szép, anno még a rizsrakétámra is ilyen Azevet szerettem volna 15-ösben, csak akkor még nem volt ilyen nagy választék. :lol: Na ja, ezekre az utakra tényleg lehet, hogy sok a 17", de attól még nagyon jól néz ki ;) Hic! Ha neked minden felni tetszik, akkor tudatom, hogy van 4*100as 16os sparco commodora felim még mindig :D a Booginak is ajánlgattam, de nem kő neki, pedig neki aztán igazán jól állna a fehér mantán :lol: Nemtom, hogy nézne ki a Van-en, elég rallys fazon... Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember29, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2006 ok, majd kipróbálom két milin, én se tudom ki kéne számolni itt meg egy érdekesebb Manta forgalmi: http://www.opel-hecktriebler-forum.de/misc...6_!_015.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts