Hic Elküldve Szeptember17, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2006 Miss Manta 1975 Opel Bergmann am Flughafen Bremen Uschi die Frisörin? :wub: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Különben ez a MissManta-1975 - kevesen tudják, de - bunda volt! Annak idején, amikor kitalálták ezt a versenyt (ami szerintem azóta sem volt), nekem pl. nem is szóltak! Úgy kellett kiugranom anyám hasából, hogy egyáltalán más versenyző is lehessen! :wub: És akkora mocskok voltak, hogy hiába vágattam ki magam anyám hasából; már nem volt esélyem: addigra odaadták ennek a luvnyának a díjjat! :P erről ennyit! Nem is beszélek róla szívesen... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Hajni, te már éltél 1975-ben???!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember18, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2006 Az írásából az derül ki, hogy csak épphogy... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Az írásából az derül ki, hogy csak épphogy... :P 75-ben azé ha jól számolok, már sikerült majdnem 5 hónapot a külvilágban eltöltenie Hajninak. Csak me előtte is élt, csak belül. :P Nem? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Jaja, augusztusban sikerült félig kifejlődve a világra jönnöm 75ben. Azért vagyok ilyen, amilyen,mert tényleg nehéz ám rohamtempóban fejlődni, de nem is volt értelme - így is lemaradtam a szépségkirálynőségről. És ezt a hátrányomat azóta sem tudom behozni.... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hajni, szerintem Mr. Manta valamikor tuti nem így gondolta. :P Sőt... talán még most sem! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Hajni, szerintem Mr. Manta valamikor tuti nem így gondolta. :lol: Sőt... talán még most sem! :wub: :P köfike :P így bókol egy igazi férfi! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 halihó :P Hajnikám szerintem neked kellett volna kapni a 75-ös dijjat, ez szemétség volt. Sajna akkor en még halvány rózsaszín gondolat sem voltam, így nem állhattam melletted azokban a nehéz pillanatokban. :wub: viszont van egy számomra jó és rossz hírem: - megvan a műszaki a Monán, friss mint a hajnali, forró tescos zsömle -de tegnap kibontottuk kicsit a motort és megvizsgáltuk. Ugy kivan a gép, hogy Géza nem is engedi ,hogy vezessem. Most rohangászhatok alkatrészekért :P :a vezérműlánc felső fogaskerekéről csak 6 fog hianyzik, gyengül a motor napról napra...........ÉS MÉG SOROLHATNÁM. nade ugyis szét akartuk szedni cafatokra. hat itt a nagy alkalom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 :P köfike :P így bókol egy igazi férfi! B) Igyekszem! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember19, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 Baby! Hívj fel, ha tudok, segítek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember19, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2006 zsírúj veztengely spricisbe az opelclassicpartsnál 80 eur, lánc kb 10, kerék asszem 3 a unixnál de ha már fogak hiányoznak a felsökerékröl könnyen lehet h tojáspatkolás azt a mocit rendbetenni Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Feldobom a topicot. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Manta der film? Kiváncsi vagyok ám már rá nagyon! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Manta der film? Kiváncsi vagyok ám már rá nagyon! :P Megnézzem helyetted megint? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Épp meg akartalak kérni rá! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Épp meg akartalak kérni rá! :wub: Na, akkor megnézem én is helyetted! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Kösz srácok, marha rendesek vagytok! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Na akkor rontom a kedved én is: hamarosan eladom a 17-es kerekeimet. :wub: Szeretnék Ilyen felniket helyette. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 ....Szeretnék Ilyen felniket helyette. :P.... Mén ? :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Mert nekem ez teccik, azé. Meg valamivel jobban a magyar utakra való, szerintem. Na és persze ez a valóban rávaló. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Mert nekem ez teccik, azé. Meg valamivel jobban a magyar utakra való, szerintem. Na és persze ez a valóban rávaló. :wub: Ami most van rajta az miért nem valóban rávaló ? Spojli nem fog leérni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Ami most van rajta az miért nem valóban rávaló ? Spojli nem fog leérni ? Leérni nem fog. Azért nem rávaló, mert nem gyári. A másik pedig igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 Szerencsére nem lesz nehéz beszerezni, hisz szinte mindenkinek van (csak kérdés, hogy megválik-e tőle?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember26, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2006 ....Azért nem rávaló, mert nem gyári. A másik pedig igen.... Mióta van a kocsidon az a felni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts