Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Jól van, legközelebb várok! :P :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 ja és a fordszámmérőt is érdemes hitelesíteni mielőtt berakod, van az oldalán egy kis poti pont erre a célra szóval mielőtt berakod elmész egy zöldkártyáshoz, rákötitek a motorra a CO műszer fordszámmérő egységét és plusszba a beépítendő fordszámmérőt: beállítod, enyémet még mindig nem állítottam be, ahhoz ki kéne venni a műszerfalból és nincs kedvem szétszedni, csal 250-300at fölfelé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Megint nem vártam! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 lassú a netem... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Mé' kell azt cserélniii? Nem volt elég a 200, vagy 220 !!! :P :P B) Hic! Te miylen subcsövet raktál abba a mantába, hogy a kilóméter órát is cserélni kell? :wub: Nincs összefüggés a két dolog között. Hic-től egy erősítőt kaptunk meg akciós kábeleket. Én szereltem be a cuccot a kocsiba. A kilométerórát azért szedtük szét mert volt egy másik amin más karakterekkel voltak a számok és az jobban tetszik a Boogie-nak. Meg a világítása is hiányos volt azt néztük meg. Értedmár? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Nincs összefüggés a két dolog között. Hic-től egy erősítőt kaptunk meg akciós kábeleket. Én szereltem be a cuccot a kocsiba. A kilométerórát azért szedtük szét mert volt egy másik amin más karakterekkel voltak a számok és az jobban tetszik a Boogie-nak. Meg a világítása is hiányos volt azt néztük meg. Értedmár? :P Persze. Csak azt hittem akkorát tol a subcső,hogy már 300 nál is vissza kell venni a gázt! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Mára leszívta valami(valaki) az akksit. :P :wub: Most töltöm 1000-el, de a csomiba már tuti benne lesz a töltő, hátha BW-en is megadja magát. Még be kell szerkeszteni valahova a 2 db plüssráját, hamár megvettem. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Még be kell szerkeszteni valahova a 2 db plüssráját, hamár megvettem. :P kétoldalas ragasztóval tetőkárpitra :P (plüssgsi nem volt? :wub: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Hát az meg milyen állat? :wub: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 (plüssgsi nem volt? :wub: ) Az nem, de szép nagy szőrös dobókockát sem találok seholsenem. :P A végén felakasztok egy rókafarkat a tükörre. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 A végén felakasztok egy rókafarkat a tükörre. :wub: Tominak véletlenül nem Vukk a beceneve??? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Az nem, de szép nagy szőrös dobókockát sem találok seholsenem. B) A végén felakasztok egy rókafarkat a tükörre. :P Kaphatsz tőlem, mert asszem még megvan a mantámból, de az fekete, fehér pöttyökkel. Neked a fehér, fekete pöttyel jobban állna. Egyébként ACCH talikon mindíg lehet venni. Nekem is onnan van. pl. komáromi Tominak véletlenül nem Vukk a beceneve??? :D :wub: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus30, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2006 Tominak véletlenül nem Vukk a beceneve??? :P Ha megtudod utána meg kell,hogy öljelek. :P Need! Hozd a kockát. Legfeljebb a Rekordba jó lesz. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus31, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 jó tudni, hogy lesz nálad töltő Boggie!! Én is mindig lemerülök... mondtam már, hogy minden fogyasztó kiiktatása után 400ma-t szed fel a vas álló helyzetben? :P még jó, hogy addigra már kibeleztem minden gyanús elemet, amire gyanakodtunk. Most majd visszapakolom + 10es és tarcsi aksi a csomiba. sose lehet tudni... :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 olajnyomásjeladó na meg is van: a WK jelzésű saru adja a jelet az olajnyomás visszajelzőlámpának a G jelzésű az olajnyomásmutatóegységnek nem tudom egyszer talán már lefordítottam, most nem teszem Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Kaphatsz tőlem, mert asszem még megvan a mantámból, de az fekete, fehér pöttyökkel. Neked a fehér, fekete pöttyel jobban állna. Egyébként ACCH talikon mindíg lehet venni. Nekem is onnan van. pl. komáromi :wub: B) :P WHOAAAAWW! Ha fekete, fehér pöttyökkel, akkor még a Gelkónak tuti lehet a kabrijóba! Én úgyis viszek neki old school cd-t, hozd le Blitz-re a kockát, aztán pimp-mobilt faragunk a gépből!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Gyorsan, Csigusztól rendeljetek alá és bele még neonokat, és indulhat a stricihintó projekt! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 NE már ON? NEJON-t akartam a csomi világításnak beépíteni. Természetesen kéket, de nem lesz időm rá a blitzig. Pedíg már megvannak a cuccok. :wub: Majd lestek felnit! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus31, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2006 Azért az én optikai tuningom se lesz piskóta a Blitzre! Beszereztem egy hűtőmágnest, ami egy sörbontó (szabvány méretű fejjel, tehát bontani is lehet vele). Ennek nyele egy habzó söröskorsó, amire az van írva: Sándor. No, ezt fogom rádelejezni az autóra, hogy egyértelmű legyen a tulajdonos! :P Amikor ezt megláttam, rögtön kerestem olyat is, amire az lett volna írva, hogy Tamás, de nem volt. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember1, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Na :wub: örülök, hogy végre rátaláltál arra a sörnyitós hűtőmágnesre!!! Én gyártattam le neked, és igyekeztem elhelyezni olyan helyen, ahol jóslataim szerint majd megfordulsz. Akkor ez meg is volna. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember1, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2006 Te vagy a kedvenc boszim! :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember6, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2006 Ezt érdemes lenne megvenni, ha minden igaz róla, bár az ár az nem kevés! :wub: Szép manta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 Ezt érdemes lenne megvenni, ha minden igaz róla, bár az ár az nem kevés! :wub: Szép manta nem ez volt a tied ugye ? nincs benne sárga belső :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember8, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2006 nem ez volt a tied ugye ? nincs benne sárga belső :wub: Nem, nem. Az enyém az '78-as. Ez egy utólsó darab 86/6. És OHC motorral van. Calibra turbó motor egy/egy becuppan a helyére. Mondjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Szeptember16, 2006 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2006 Miss Manta 1975 Opel Bergmann am Flughafen Bremen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts