mantababy Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Közelről sajna jó pár horpadás meg luk volt rajta. :D A felnik viszont széépek, majd ha nékem sok péénzem lesz.... :unsure: na ezt a notat mar evek ota dudolgatom es sajna meg nem volt ssemmi haszna :) ezert van az ami van. Sokaknak ,pl mint en be kell erniuk horpadt , lyukas, torott mantaval. De sose adjuk fel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 NFS! Jól látom a hasznaltauto.hu-n, hogy Zsolti már a te vasad is árulja? Az A Manta már elkelt, a Kadett City-t a Mantafórumon árulja. Akkor mi marad neki? Valószínű megmondta neki a fényező, hogy mennyibe kerülne! :unsure: De látom a kipufugó tatró bilics meghúzása már nem megy! :D Vasárnap voltunk Rallye-t nézni és Bajóton láttuk ezt a Mantát. Boogie elment mellette és csak akkor vette észre amikor szóltam neki. :lol: Hiába erre a tipusra is egyre ritkábban lehet számítani sajnos a közutakon. :) Ezt az autót még sokkal jobban felmatricázva láttam a hungaroringen versenyezve. IPpark Hjuszton meg Laci is ott nyomták az idény felkészülősdid. Ott a bal hátúlja meg lett húzva a kék, pálya szélét jelző gumikat letakaró ponyván, amikor spereset kanyarodott a figura. Úgy meg húzta, hogy az indexnél a búrát is kilyukasztotta a ponyva a surlódástól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus5, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2006 Na UFF! Megjöttem a taliról és máris lövöm fel a képeket! Addigis nézzétek meg hogy hogyan kell Dodge Viperből Rekord C-t építeni, ami csak 99000euró! Viper Rekord C Eladó Újság képek Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 Na UFF! Megjöttem a taliról és máris lövöm fel a képeket! Ez tetszik a legjobban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 A gép megvételét és behozataláról találsz képeket a ascona400.hu oldalon. A gép egyébként Dodié a manta clubból és most hozta egy oldtimer gyüjtőtől németországból. '78-as és tiptopp állapotban van. Rozsda nélküli eredeti gyári állapot!!! 3000 euró körül volt az ára. 1.6N motorral, mostmár ültetve és BBS felnikkel. :unsure: Ja és a képek: Zamárdi 2006 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Augusztus6, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus6, 2006 http://img.tar.hu/albert81/img/24600351.jpg Lesz majd több kép is de 103-at csináltam és mind 1,5 megás - szal talán holnap du fel tudom tölteni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus7, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2006 Az én képeim ITT vannak. (egyenlőre konvertálás alatt :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 szasztok keresem hogy kinek van meg videon agyorsasagi szlalon 3dik helyezett vilagos kek omega(zamardiba) 06305812306 udv tas Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Te Need! Retusáljad már le a hájamat a képről! :unsure: mingyá rohanok zsírleszívásra, ha ez így marad! :) Opeltomi! Bekereteztétek már a képeket, ahol a Boogie mantáját sikálom? :lol: szasztok keresem hogy kinek van meg videon agyorsasagi szlalon 3dik helyezett vilagos kek omega(zamardiba) 06305812306 udv tas ugyanezen a számon erotikus szolgáltatások igényelhetők nagyker áron! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus8, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2006 Opeltomi! Bekereteztétek már a képeket, ahol a Boogie mantáját sikálom? :lol: Dolgozunk az ügyön. :D Megakartam várni a kép feltöltésével Boogie-t de ő most dolgozik. :unsure: Azért megosztjuk veletek a látványt,remélem nem haragszik meg,hogy én töltöm fel a képet. A történethez hozátartozik,hogy jött egy szőke kiscsaj(úgy 18 körüli) és felajánlotta,hogy egy huszasért letörölgeti a kocsit. Mi gondoltuk,hogy miért ne? Egyszer van egy évben Karácsony. :) :D (meg ugyis mostanában lesz a szülinapja) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 :unsure: egy huszasért mi? Sírva könyörögtetek, hogy enyém a ház, a kocsi, a minden, csak érjek hozzá becses kezeimmel! :) meg is nőtt hirtelen a kereke vagy 17 colra! :D Amúgy az úgy volt, hogy mentünk a Boogieval kipufogó hangot méretni. És pont ő állt mögöttem, így aztán pont jól tele tudtam szórni a kipufogómból távozó anyaggal (ha ez nem két autó lett volna, hanem két ember, akkor ebből lenne a szardobálás vagy ilyesmi) Szegény! Először naívan azt hittem, hogy megsüketült a veszedelmes hangú gépsárkánytól, de aztán láttam, hogy igen elsápadt és a köhögés is rázza :lol: őt még nem is sajnáltam volna (hiszen valahol ezt hívjuk friss levegőnek), de mikor megláttam a mantáját - hogy erőssen felvette a fekete-fehér dizájt akaratán kívül - úgy elszégyeltem magam, hogy még az útközben elejtett bogár-zsákmányt is letakarítottam a vasról. Közben persze a két szerelmespár egyszer nem mondta: hogy ugyanmár, nemár, vannak ilyenek, majd megoldjuk.... :) simán végignézték, ahogy puceválom az új SuperRongy2000-el! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus9, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus9, 2006 Amúgy csak egy szerelmespár nem kettő. Legalábbis remélem. :) És és segítettünk is mert mutattuk,hogy,hol van még kakac. :D Ez volt a füst amikor már oszladozott. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 tegnap kapott csíkokat: http://img307.imageshack.us/img307/1390/bild081cp2.jpg http://img307.imageshack.us/img307/7773/bild092go0.jpg Túlméretes képek. Linkre véve. Mackosajt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 Tyű, azzannya! Ez ááállati! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 tegnap kapott csíkokat: http://img307.imageshack.us/img307/1390/bild081cp2.jpg http://img307.imageshack.us/img307/7773/bild092go0.jpg Túlméretes képek. Linkre véve. Mackosajt Ő lesz a talin is? Vagy kiféle miféle? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus19, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2006 amennyire tudom: Manta A Club Südhessen, ha leszerevezzük Őket ide, lehet, hogy eljönne az Ascona/Manta A fórum, volt már szó róla. Idén már voltak Ascona-ban, meg mindig van ittott talijuk, szal a BlitzWeekend most már nem fér bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Helyzetjelentés: mai napon bekerült a subcső illetve az erősítő(köszi Hic B) ). Mindezért ezer hála és köszönet Tominak :P :wub: . Mostmár van nekem is tuc-tuc zenééém! :lol: Jövő héten már csak takarítás, csinosítás a Blitz előtt és menetkész lesz a Manta. Ja, most jut eszembe, délután vagy holnap kilométeróra csere. :P Nem azért mert rossz, hanem mert van máásik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Délután is szerelgettünk picit. :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Na ja. Nekem is be kellene már tenni a ford. számmérős egységet, de olajgombát kell még szereznem az olajnyomás mérőhöz. Ugyanis én úgy hallottam, hogy a jelző és a mérő gomba nem ugyanaz. Erre várnék helyeslő vagy "te hülye vagy" reagálásokat. Előre is kösz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Igen.Az olajnyomásmérőhöz másik jeladó kell, ami egy szilikonos gumival van bevonva.Sajnos ami az autómhoz van, kiszakadt a gumi az oldalán és kifolyik az olaj belőle. Ha esetleg van vkinek rossz jeladója ép gumirésszel átvenném tőle :wub: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Helyzetjelentés: mai napon bekerült a subcső illetve az erősítő(köszi Hic :P ). Mindezért ezer hála és köszönet Tominak :P :wub: . Mostmár van nekem is tuc-tuc zenééém! :D Jövő héten már csak takarítás, csinosítás a Blitz előtt és menetkész lesz a Manta. Ja, most jut eszembe, délután vagy holnap kilométeróra csere. B) Nem azért mert rossz, hanem mert van máásik. :D Mé' kell azt cserélniii? Nem volt elég a 200, vagy 220 !!! :lol: :D :P Hic! Te miylen subcsövet raktál abba a mantába, hogy a kilóméter órát is cserélni kell? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus26, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2006 Igen.Az olajnyomásmérőhöz másik jeladó kell, ami egy szilikonos gumival van bevonva. Hát ez gyors volt, köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 hi, az olajnyomásmérő nem folyhat, zárt egység, a pirosgumi rajta csak a külső olajsártól védi. szétszedtem egyet, el is rontottam, beletörtem egy tűt, ha öreg sokat használt a mérő érdemes hitelesíteni, ehhez kell szétszedni, nem egy was csak óvatosan kelle leoperálni a fémházat, aztán a potit kelle beállítani, persze kell hozzá valami nyomásadókészülék.... beállításról itt új kapható 13e klubkedvezménnyel, csak a miheztartás végett. kecsó chat topicba linkeltem a katalógusképét, épp a htéten, most nem keresném vissza szóval van itt egy sértetlen gumi a polcon ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 Kösz, az ár volt a legfontosabb infó, és most már ezt is tudom. Akkor fizu után lehet, hogy beugrasztom a műszereket. Csak tudjam már, hogy hogy pörög a motor! :wub: (persze nem forgatom én azt most se nagyon, fülre váltok) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Augusztus27, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2006 várjál már, leállítottam az elküldést, mot meg már válaszoltál is. na, asszem nem jól reagáltam, szerintem az olajnyomásmérőben benn van a jeladó is, szétszedve jól látszik a kis fix érzékelő/kapcsoló a dróttekercsen, bár sokszor van hogy külön jeladót is tesznek be, nálam az olajszűrő fölött volt ez a külön jeladó, ami nem a legjobb megoldás, mert itt azért mindig illik meglennie a ,25 -,33 barnak, és nem itt érdekes, hogy mekkora a minimális olajnyomás, ha plussz olajgombát építesz be, akkor erre a helyre egy nagyobb értéken jelzőt tegyél pl 0,5bar az olajnyomásmérőhöz van védőgumim, olajgombához nincs, ezt elnéztem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts