warwolf Elküldve Július21, 2006 Megoszt Elküldve Július21, 2006 Ma bóklásztunk a városban, egy bútorbolt melletti autószervíz házsó udvarán láttam egy kissé elbontott, valszeg donorautónak használt Manta B?-t? Elvileg már nem a kerek lámpás verzió, hanem a másik.Az eleje karosszériailag nem volt meg, de a többi igen.Kissé hervatag kasztni, de a motor, és sztem a váltó is benne van.A belsejében az ülések tuti benne vannak.A hátuljára pedig az volt írva, hog GTE 2.0, meg hogy 5 Speed.Utánakérdezzek?Csinázzak képeket?V.ki esetleg? Ha igen, akkor P.Ü.-t légyszi, mert ritkán olvasok ittest! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Szevasztok! Tudom, hogy hülye kérdés, de Zamárdiba mindenki jön innen jövőhéten? Én sajna csak szombaton nézek le, de még a vasárnapot sem zártam ki, bár az csak pár óra lehet, egyébb elfoglaltság miatt... De jó lenne összefutni innen (és persze a másik fórumról is) olyan emberkékkel, akikkel még nem találkoztam élőben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Szevasztok! Tudom, hogy hülye kérdés, de Zamárdiba mindenki jön innen jövőhéten? Én sajna csak szombaton nézek le, de még a vasárnapot sem zártam ki, bár az csak pár óra lehet, egyébb elfoglaltság miatt... De jó lenne összefutni innen (és persze a másik fórumról is) olyan emberkékkel, akikkel még nem találkoztam élőben. Sanyi!! Mi is csak szombaton megyünk le. Mehetnénk együtt, úgyis Fehérvár felé megyünk. :) Nos? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Én benne vagyok! :unsure: De még a többiekkel is egyeztetünk valami időpont félét., mert eddig csak a szombat a tuti, óra perc még a habokban... Akkor ott majd törlesztek Tominak, jövök neki pár sörrel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2006 Mi idén kivételesen a szerdai érkezést célozzuk meg. :unsure: még az is lehet, hogy szokásunktól eltérően nem csak a mantáing tövében üldögélük majd és autóról autóra szállva cseréljük az eszmét; hanem talán még a Balcsit is megnézzük közelebbről. :) Miért nem jöttök péntek este? Úgyse alszik senki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Az ok egyszerű: három műszakban dolgozok, és nem jól jön ki a lépés. Sajna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július28, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július28, 2006 mondom, hogy nem alszik senki! Még te se! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Ez így van! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Jaj de mennek en is :) par napon mulik az egesz. en itt ucsorgok ahelyett , hogy hideg uditot :unsure: iszogatnek a Balcsiparton. errefele nem kerultok Boogie? engeem is elvihetnetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Mi idén kivételesen a szerdai érkezést célozzuk meg. :) még az is lehet, hogy szokásunktól eltérően nem csak a mantáing tövében üldögélük majd és autóról autóra szállva cseréljük az eszmét; hanem talán még a Balcsit is megnézzük közelebbről. :D Miért nem jöttök péntek este? Úgyse alszik senki! Mi először 2 vagy 3 napra terveztük, dehát közbeszólt az anyagi oldal is. Mindegy, szombaton lemegyünk, körbenézünk, csorgatjuk a nyálunk aztán irány haza. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2006 Megoszt Elküldve Július28, 2006 Én valószínű maradok szombat estére. Bár nem tudom, vasárnap délelőtt mennyire állhat be az M7, mert 10 körül Ferihegyre kell érnem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Én a pénteki szlalomra szertnék leérni, ha Tomi elviszi még elötte a rakéta hajtóművét. Szombaton du.2 felé indulnék haza. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Hétfőn megyek Kecsekemét-Pécsen keresztül, ha kell arra vinni vmit szívesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Én valószínű maradok szombat estére. Bár nem tudom, vasárnap délelőtt mennyire állhat be az M7, mert 10 körül Ferihegyre kell érnem. juj bevagyok kalkulalva :unsure: Mantababy ott acsorogna a reptren nelkuled :) de azert nem kell rohanni nagyon!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Viccelsz? Rég láttalak már, és kiváncsi vagyok a szöszi fejedre! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Viccelsz? Rég láttalak már, és kiváncsi vagyok a szöszi fejedre! :D :unsure: :) a szoszi fejem a hazauton az agyadra fog menni :lol: de nembaj majd Sanyib-nal egy jo kis sor jol fog esni. Es a verda tenyleg jol szuperal? de a nagy kerekek meg nincsenek alatta, vagy mar az is? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ugyan már! Ja, nagyvonalakban kész a sárga taxi. Kerekek pedig talán télen mennek alá, a szélesítéssel. De ahhoz még szereznem kell 5 csavaros fékeket, meg esztergálni kell pogácsákat. De ha nekiindulnánk csavarogni, akkor Manta tali előtt azt hiszem, elhoználak kicsit Fehérvárra is, mert itt meg Capri tali van a hétvégén. Két gyönyörű autó egy napon! :unsure: Persze a Capris is inkább Ford találkozó, míg a Mantás meg Opel, node te mindkét márkában otthon vagy... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Ugyan már! Ja, nagyvonalakban kész a sárga taxi. Kerekek pedig talán télen mennek alá, a szélesítéssel. De ahhoz még szereznem kell 5 csavaros fékeket, meg esztergálni kell pogácsákat. De ha nekiindulnánk csavarogni, akkor Manta tali előtt azt hiszem, elhoználak kicsit Fehérvárra is, mert itt meg Capri tali van a hétvégén. Két gyönyörű autó egy napon! :D Persze a Capris is inkább Ford találkozó, míg a Mantás meg Opel, node te mindkét márkában otthon vagy... :lol: jaja. a ket kedvencem. volt is van is mindketto. :unsure: talan lesz is. (mustang off) a csavargasba meg benne vagyok, de Gezatol te vedesz meg ha keson erunk Szegedre :) bar szerintem orul ha lat majd. de Mona-t mindenkepp meg szeretnem aznap nezni. nagyon hianyzik mar.kicsit be kellene inditani. es hetfo reggel ki kell venni a kerekeit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Megoldjuk. Az úton nem sietünk, csak a nézelődéssel legfeljebb. De ez még függő játszma... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Én a pénteki szlalomra szertnék leérni, ha Tomi elviszi még elötte a rakéta hajtóművét. Szombaton du.2 felé indulnék haza. Pénteken reggel 8-kor indulunk érte. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július29, 2006 Megoszt Elküldve Július29, 2006 Pénteken reggel 8-kor indulunk érte. :) Okés. Akkor várlak majd. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 NFS! Jól látom a hasznaltauto.hu-n, hogy Zsolti már a te vasad is árulja? Az A Manta már elkelt, a Kadett City-t a Mantafórumon árulja. Akkor mi marad neki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Vasárnap voltunk Rallye-t nézni és Bajóton láttuk ezt a Mantát. Boogie elment mellette és csak akkor vette észre amikor szóltam neki. :) Hiába erre a tipusra is egyre ritkábban lehet számítani sajnos a közutakon. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 Vasárnap voltunk Rallye-t nézni és Bajóton láttuk ezt a Mantát. Boogie elment mellette és csak akkor vette észre amikor szóltam neki. :) Hiába erre a tipusra is egyre ritkábban lehet számítani sajnos a közutakon. : http://img.tar.hu/opeltomi/img/24436060.jpg http://img.tar.hu/opeltomi/img/24436072.jpg a lenyeg, hogy valaki figyelt :unsure: szep kis joszag Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Augusztus2, 2006 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2006 szep kis joszag Közelről sajna jó pár horpadás meg luk volt rajta. :) A felnik viszont széépek, majd ha nékem sok péénzem lesz.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts