mantababy Elküldve Február23, 2013 Elküldve Február23, 2013 úgy látszik az omega is olvasta a fészbúkos beírásomat és megijedt amikor öngyújtóval a kezemben közelítettem felé 15 óra körül. pedig csak rágyujtani mentem ki! :blink: De úgy beindult,hogy Kecskemétig meg sem állt. végigsüvítettem és kicsit késve de megérkeztem. hazafelé 45 perc alatt értem , Mórahalomra! Ja és elvesztettem az autópályaszüzességemet is. :w00t: Tegnap mentem először életemben egyedül pályán. Meg is látszott, mert rossz lehajtón megtem be a városba és persze rajzolt térképem volt, ami csak a főútvonalakat tartalmazta. Persze az meg az első lejáróhoz volt megrajzolva. 20 percig keringőztem a belvárosban. még díszkövön is autóztam. Remélem jövő héten sem hagy cserben a böhömverda. Amúgy lovastúravezető okj-ra járok a KKK épületébe a Szolnoki útra. Ja egy kérdés. miért van az ,hogy majdnem minden nap elfelejti a rendszer, hogy témakövetésre állítom az x topicot? Csak a másik kettő követésemet jegyzi meg, ezt meg mindig újra kell keresnem a főoldalon? :wacko:
Boogie Elküldve Február23, 2013 Elküldve Február23, 2013 Mindenki okítja magát?! Én meg hamarosan ápoló tanfolyamra megyek, és ha nagy leszek nővérke leszek. De nem itthon. :evilgrin:
Gelko Elküldve Február23, 2013 Elküldve Február23, 2013 Mindenki okítja magát?! Én meg hamarosan ápoló tanfolyamra megyek, és ha nagy leszek nővérke leszek. De nem itthon. :evilgrin: Akkor korházban ? :D
NeedForSpeed Elküldve Február24, 2013 Elküldve Február24, 2013 Voltam én is tanfolyáson tavaly és idén is megyek. És a nemzetközi angol nyelvű vizsga is sikeres lett. Ez idén is lesz. Ilyen az IT-s élet.
corsarulez Elküldve Február24, 2013 Elküldve Február24, 2013 :D :D fénysebességgel elvégezhető a kis - és nagydolog :D
Xray Elküldve Február24, 2013 Elküldve Február24, 2013 Ezeréves ülőke meg a fénykard pumpa :D Na ne baxx! :D :D :D
Boogie Elküldve Február25, 2013 Elküldve Február25, 2013 Akkor korházban ? :D Igen kórházban! :omg: De nem így értettem hehe. :sneaky:
NeedForSpeed Elküldve Február25, 2013 Elküldve Február25, 2013 Otthon? :) Mármint idősek otthona englius honban?
tascona Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Hajni itt van ket kep nezd meg hehe :) http://www.opelforum...lery&image=3181 lehet hogy a jövö mantäsa
Stefan Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Hajni itt van ket kep nezd meg hehe :) http://www.opelforum...lery&image=3181 lehet hogy a jövö mantäsa Bármit is fog vezetni az biztos, hogy keresztbe fogja rakni! Szóval csak óvatosan a pedálossal! :D
manta Elküldve Február26, 2013 Szerző Elküldve Február26, 2013 Ez a kép egy portfolióból van , itt csak 80 kg voltam 16 hét alatt 12 kg diétáztam le azért hogy ne photoshoppoljon a fotós! A kaján nagyon sok minden múlik , mondhatni hogy hiába edzel , ha nem úgy kajálsz! Na majd következő talin kivesézzük a kaját... majdnem 5 éve csinálom valami már kell látszódjon itt egy kép honann is indultam (nem ér röhögni a 2008 as képen XD) https://fbcdn-sphoto...288129618_n.jpg Hát Vadkertet tessék előjegyezni már most, akármikor is lesz :D a jövő meg ködbe burkolódzik... Ez a kaja kérdés tényleg sarkalatos, ilyen szar junk food-ok egy pillanat alatt agyonbsszák a befektetett edzést... és az sem igaz, hogy porokkal meg étrenkiegészítőkkel korrigálhatod, mert azok mellé is tisztán kell enni. Na, ez az, amire nekem még nincs időm.... mert hiába figyelek 5 napig a kajára, ha hétvégén a suli közben csak pékséget találok nyitva... :goofy: amúgy küldhetnél pü-ben egy mintaétrendet vagy valamit, mert most jönne az, hoyg a tömegnövellésen túl vagyunk nagyjából, csak le kéne szálkázni... az meg csak diéta ugye... :goofy: Ja, megbuktam a modulzárón bakker :huh: szóval lehet piszkálni, hogy körömreszelésből húztak meg :evilgrin: vicc az egész, olyanok mentek át, akik lukat reszelnek a körömbe, meg ilyenek.... én csak kb 8éve csinálom, de meg is rántottak... és amikor mondtam a csajnak, hogy ez kicsit vicecs, mert értem én, hogy ráta meg minden, de azért nem most kezdtem. Erre, hogy miért nem mondtam előbb? :blink: mondom, akkor átmegyek, vagy mi??? :blink: na, ennyire komoly ez... <_< és még a végén meg is utálom az egészet.... Hajni itt van ket kep nezd meg hehe http://www.opelforum...lery&image=3181 lehet hogy a jövö mantäsa ez a gyerek valami szédületesen szép :wub: a punk séró már megvan :whistle: Komolyan skacok, láttam gyerekkori képet (!!!!) a Tasról, és egy az egyben így nézett ki, mint a Hunor ....
manta Elküldve Február26, 2013 Szerző Elküldve Február26, 2013 Amúgy: sosem bírnék ilyen sloziba kakilni :goofy: ez ahhoz túl szép... csak állnék előtte és összeszarnámmagam... :hehe: Boogie meg nővérke lesz, de nem itthon - ergo - húga születik, de külföldön :hehe:
Boogie Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Otthon? :) Mármint idősek otthona englius honban? Boogie meg nővérke lesz, de nem itthon - ergo - húga születik, de külföldön :hehe: Na azt megnézném, hogy húgom születik! :DAnyám vagy Apám részéről?? :huh: Angolország kilőve, német nyelvterület a bejövős nálam! :icon10:
tascona Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 Bármit is fog vezetni az biztos, hogy keresztbe fogja rakni! Szóval csak óvatosan a pedálossal! :D Köszi majd apa felti a kulcsait :) Hajni majd lehet gyakorolni a manta szerelön szereles utän :) uiii ne aggodj megy az neked nem minden a papir :)
manta Elküldve Február26, 2013 Szerző Elküldve Február26, 2013 nem minden a papir :) kivéve, ha a slozin ülsz és elfogyott :evilgrin:
tascona Elküldve Február26, 2013 Elküldve Február26, 2013 kivéve, ha a slozin ülsz és elfogyott :evilgrin: hehe de a muszlim feltalälta a coläs üveget vizzel :):)
Stefan Elküldve Február27, 2013 Elküldve Február27, 2013 hehe de a muszlim feltalälta a coläs üveget vizzel :) :) :D
mantababy Elküldve Február28, 2013 Elküldve Február28, 2013 NA akkor mindenki okosítja magát? akkor sok Dr. lesz a talikon. Tudós driftesek :D NYáron nekem vége is lesz ennek a tanfolyamnak., de végre merészeltem jelentkezni egyetemre is! Évek óta halogatom. Most rászántam magam, hátha államira felvesznek. Akkor viszont mehetek kéthetente Gödőllőre. :omg:
manta Elküldve Március1, 2013 Szerző Elküldve Március1, 2013 :icon13: és megtetted! :icon13: jól tetted :icon13: remélem felvesznek államira - Makett is most nyomja ezt a kört, nagyon szépen megkértem, hoyg igyekezzen, mert rohadtul nem tudom, hoyg oldanám meg a két kilós tandíjjat félévente.... :icon9:
manta Elküldve Március1, 2013 Szerző Elküldve Március1, 2013 Haggyámá :evilgrin: Inkebb ezen rettegj: http://borsonline.hu/20130228_rejtelyes_invazio_ijeszto_szornyek_leptek_el_a_partot__videoval Ijesztő szörnyek = ördögrája :omg: "Mindenesetre ilyen mértékű pusztulást ebben a populációban még nem nagyon láttam” :sowwy: mint az opeleseknél :sowwy:
Stefan Elküldve Március1, 2013 Elküldve Március1, 2013 ... "Mindenesetre ilyen mértékű pusztulást ebben a populációban még nem nagyon láttam” :sowwy: mint az opeleseknél :sowwy: Bontó?
straega Elküldve Március3, 2013 Elküldve Március3, 2013 NA akkor mindenki okosítja magát? ... Ja én is csak 7vgn vagyok itthon. Hétfőtől péntekig Szentendre. F...yeah. Vadkert május 17-19 :)
Recommended Posts