manta Elküldve Július9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2012 láttam "ufójelenséget".... tényleg van 10liter alatti fogyasztás :huh: sőt, már biztos, hogy van, mert nagyon durva számolással is 7,5 litert eszik most a manta :D Tegnap gyanúsan nem mozgott a benzinmutató, és nem bírtam a kíváncsiságommal, pont 200kilómétert mentem, amikor Isten az utamba helyezett egy benzinkutat (igen, ledobta az égből - igaz, 22 forinttal drágább volt a benzin, mint máshol, dehát ha az Úr így rendelte... :)) és akkor tankoltam egyet és megállt, amikor 14 litert rátankoltam :blink: juj mondom... :goofy: rákényszerítettem még egy litert (és hát innen a 7,5 fogyi), majd nagyon vigyorogtam, a benzinkutas furán nézett, hogy mi a fenének örülök, senki nem szokott örülni ilyen benzinárak mellett tankoláskor, de én így mentem fizetni: és hát így esett, hogy a mol kúton én voltam az "ufójelenség" :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 hátha valakit érdekel OHC GETRAG 240 itt a hirdetés: http://www.magyaropelmantaclub.hu/index.php?page=forum&temakor_id=9&tema_id=10 Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Augusztus7, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2012 NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok az en szerelmemnek , Hajnikának ! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Köszönöm :D és had' köszöntsem magam egy slágerrel, amivel mindenkit fárasztok: Semmit ne csinálj, csak képzeld a fejem az énekes fejének a helyébe - simán lemozognám én is ezt a számot :smartass: egyszerűen nem tudom megunni :D Melindaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! :hiya: Nektek meg nagyon köszi az igazi biozöldséget, állati fincsi lecsót csináltam belőle - hallod, ez a paradicsom tökre paradicsom ízű :blink: pöstön ilyet nem öszöl :goofy: nagyon kedvem lett egy tanyához, és húúú, de sajnálom, hogy a polcotokat nem fotóztam le, mert valahogy nem tudtam a Petrának elég szemléletesen elmagyarázni, hogy milyen is volt, és miért is van nagy szükségünk nekünk egy olyanra :icon10: fúúú, nagyon nagy tiszteletem a tiétek ám :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT kivánok az en szerelmemnek , Hajnikának ! :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Éééééédi vagy amúgy :hug: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Boldog szülinapot Hajni!!!! ajándékul átnyújtok neked egy tanyácskát: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 Húúúúúúúúúúú :) kösziiiiiiiii :) Ahogy magunkat ismerem, elég hamar lángolna az a nádtető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Augusztus8, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus8, 2012 jé.. Te ma lettél 21 éves?? Gratula... no de kié Petra :)) Boldog születésnapot! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus9, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus9, 2012 :smartass: éééééééééééésss kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :smartass: Link to comment Megosztás: More sharing options...
asci7 Elküldve Szeptember3, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2012 ELADÓ egy komplett eredetileg cih-s opelekbe építhető C20XE-hez oljadekni, váltó, hengerenkénti Lexmaul leömlő nagy rendszerrel, kardánnal, stb... Ugyanitt Kadett C első sárga KONI gátló, Kadett üvegek, kütyük, első futómű, jó állapotú belső cuccok, üvegek, és Kadett C fordulatszámmérős óra! Érd: vargap7@gmail.com vagy 30/2869142 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember6, 2012 Na eljutottunk mi is odáig, hogy lecsökkentettük a mantaállományt. 5 napon belül a 3-ból , 1 lett. Mona maradt, Missy-t ma vitték el, kicsi Sanyika meg is siratta, Bogi-t múlt hétvégén fizette ki a vevő. így most van egy szupi omega caravan-unk. imádom!!! Hát nincs fészbukom (és nem is lesz, masszívan ellenállok a totális kontrollnak - nem mintha így nem lennék az áldozata, de legalább nem teljesen önként :D), szóval Makett mondta tegnap, hogy ez van... :goofy: hát ez van, Melinda... :goofy: de remélem, hogy jó helyre került, bár ha jól értelmeztem, majdhogynem egy zacskó szotyiért adtátok oda... . :goofy: hát... sajnálom.... :unsure: de a muszáj nagy úr... <_< Viszont lesz fürdőszobátok! :evilgrin: Igaz, nem lesz olyan gyors, mint a manta, de abba is beleülhettek :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Need! Ezt most mégis hogyan értsük? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember22, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2012 Rég volt már Mantája és nem emlékszik rá hogy pontosan hogyan is nézett ki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember23, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 :D:D:D:D:D tényleg, lehet, hogy építeni akart egyet és ez a terv, csak tényleg elfelejtette, hogy néz ki :devlish: :devlish: :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember23, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember23, 2012 De ha megépíti ilyenre és lesz rókafarok az antenna végén, én megszavazom tiszteletbeli Mantának... végülis a kéztartás már most megvan, ráadásul ebben egyszerre lehet mindkét oldalon tümmeszkedni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 De ez akkor is egy kád :goofy: jó, persze, az ember abból dolgozik, mailye van otthon... és ha valami beszarik a kocsiban, akkor a 25éves alkatrészt kicseréled egy fiatalabbra, ami csak 24éves.. stb. stb. stb. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Ez csak ötlet volt, hogy hogyan is vidd haza a boltból a kádat a fürdőszobához. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember24, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Ez csak ötlet volt, hogy hogyan is vidd haza a boltból a kádat a fürdőszobához. :D a vér nem válik vízzé :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember24, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2012 Ez csak ötlet volt, hogy hogyan is vidd haza a boltból a kádat a fürdőszobához. De újabb problémát szül az ötleted, nevezetesen: hogy viszed oda a motort, kerekeket, kormányművet meg az összes többi vackot a fürdőszobabolthoz hogy aztán az egészet a bolt előtt összeépítsd? Vagy eleve olyan helyen veszel fürdőkádat ahol féltengelyt is árulnak? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember25, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 nem tudom, hogy csinálná, de én ott akarom majd lenni egy kényelmes sörtartós kempingszékben üldögélve :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember25, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember25, 2012 Hopp, bevillant egy flashmob ötlete! Össze kéne hordani egy rakás alkatrészt valami Praktiker elé, ahol aztán hirtelen ötlettől vezérelve egyszer csak felépülne egy Manta a semmiből, jó hangulatú sörözés közepette. :D A végén aki akar vehet fürdőkádat is, nem bánom. Csak az a baj hogy a flashmob definíciójába ez nemigen férne bele, mert legjobb esetben is napokig tartana, a sör mennyiségétől függően akár hetekig is. :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember26, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Huh :ph34r: Makett úgysem olvassa ezt a fórumot... :ph34r: most lesz pont szombaton a 18dik szülinapja, és mi is akarunk flashmobot alakítani :ph34r: de annál tovább még nem nagyon jutottunk, hogy óránként sokkolni kéne valamivel :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 Véres csirkét a szobájába... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember26, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2012 de annál tovább még nem nagyon jutottunk, hogy óránként sokkolni kéne valamivel :devlish: Volna ötletem erre :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts