J0hnny Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 mindig is tudtam, hogy a nők pénzéhesek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június1, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június1, 2012 mindig is tudtam, hogy a nők pénzéhesek... :D hja.. ha én az lennék, akkor most egy dzsakuziban vagy jakuzában ülnénk, és onnan postolnánk egymásnak a fórumra... :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június1, 2012 Megoszt Elküldve Június1, 2012 :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 jakuzában ülnénk, és onnan postolnánk egymásnak a fórumra... :sneaky: egy jakuzában ülnél???? nem hinném h tetszene,a japánoknak kicsi.... amugy elég perverz lenne közbe fórumozni...... http://hu.wikipedia.org/wiki/Jakuza Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2012 a japánoknak kicsi.... http://hu.wikipedia.org/wiki/Jakuza Mije kicsi a japónak? :D és honnan tudod? :D a wikipedia erről nem ír :D gyanúúúúúús vagy te nekem :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 Mije kicsi a japónak? :D és honnan tudod? :D tőled..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2012 tőled..... :blink: :confused: ez aljas volt :doze: :ph34r: :evilgrin: de majd megkapod a magadét :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 megkapod a magadét remélem is...... holnap , ohhh ,áhhhh, jehhhh................ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június3, 2012 Megoszt Elküldve Június3, 2012 hja.. ha én az lennék, akkor most egy dzsakuziban vagy jakuzában ülnénk, és onnan postolnánk egymásnak a fórumra... :sneaky: Te beleülnél egy jakuzába? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június3, 2012 remélem is...... holnap , ohhh ,áhhhh, jehhhh................ :sneaky: látom hiányzom :smartass: Te beleülnél egy jakuzába? :D :omg: nem én :omg: te :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 :omg: nem én :omg: te :evilgrin: ezt már ne magyarázd meg,menthetetlen.... ebböl nem jössz ki jol..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2012 skippelem is a dolgot... :unsure: beszéljünk másról.... MELINDA :hiya: Mi a helyzet? :) Átköltöztetek? Gyerekek egyben vannak? Csontok forrnak szépen? :icon10: (lássuk be, ez egy csodálatos terelés votl részemről :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június4, 2012 Megoszt Elküldve Június4, 2012 Gyenguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusz! Igyunk egy fröccsöt! Jaj nem lehet, Mocsok eltörte a borot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2012 Jó, akkor próbálkozok így: lehet, hogy ma elütöttem egy macskát, de ez nem biztos :goofy: valami koppant a kocsi alatt, aztán a visszapillantóban láttam, hogy valami macskaféle fut fel a járdára - de ha el is ütöttem, annyira nem halhatott meg, ha még futni tudott :goofy: mert ha valaki nagyon meghal, akkor az már nem fut... :evilgrin: És múltkor útalan utakon voltunk a mantával - meg is lett az eredménye, kirázkódtak az izzók a hátsó lámpából :unsure: még jó, hogy az autó nem esett szét... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 A fene sem gondolta, hogy a Haynes ilyen sokoldalú javítási könyvek terén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Június7, 2012 Megoszt Elküldve Június7, 2012 @Stefan: Van egy TIE Fightered? :blink: És itt sz@rakodsz még a Corsával? Elő vele de azonnal! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 @Stefan: Van egy TIE Fightered? :blink: És itt sz@rakodsz még a Corsával? Elő vele de azonnal! :D A Corsa csak hobbi autó. Valami meg kell lázadás leveréshez meg bevásárláshoz is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június8, 2012 Megoszt Elküldve Június8, 2012 Ez nagyon jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június8, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június8, 2012 :D jah :D erről jut eszembe, hogy van öt teljesen új kiscicánk, amik egy félreértés folytán kerültek ide, amikor az anyamacskát bedobták hozzánk, az meg ide ellett... azóta viszont az is eltűnt, és itt hagyott nekünk egy rakás eszméletlenül ronda dögöt.... nagyon szívesen oda adom bárkinek... van két pöttyös is köztük! Amikor Makett mondta, hogy tök édi a két kis pöttyös, mondtam neki, hogy gyerek, te lökött vagy... pöttyös macska nincs, csak foltos... de aztán megnéztem, és ezek tényleg pöttyösek :goofy: meg van egy sátán macskája, aki olyan, mintha feketének készült volna, de össze lett mosva valamivel, mert elég hülyén mintás... olyan kőkoptatottféle... a csoffadt vörös-fehérről, meg a tök vikingről nem is beszélek... :goofy: láttam én már ronda kismacskát, a csernobili robbanás után, azok ilyen nyomorék rondaságok voltak, de ezek még azokat is felülmúlják... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Június9, 2012 Megoszt Elküldve Június9, 2012 Hajni, én elfogadnám a "kőmosottat" (alias teknőctarkát), azok annyira rondák szegénykék, hogy már szépek. :) De otthon kitörne a balhé, mert a Peti szerint a lakás csak 4 lényre lett kalibrálva,így, ha jön 1, egynek menni kell.... :icon11: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június11, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június11, 2012 oh... szóval akkor Peti megy...? :huh: a "Peti áll a ház előtt" így új értelmet nyerne :D egy macska miatt :D nahát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június28, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június28, 2012 3D-s air brush... :D a legkeményebb :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Június28, 2012 Megoszt Elküldve Június28, 2012 erre mondja a nép hogy "ne fesd az ördögöt a falra" .... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2012 erre mondja a nép hogy "ne fesd az ördögöt a falra" .... vagy lángot az autóra :devlish: (régen én is meg votlam őrülve a lángnyelves mintáért - ma már nem kenném a kocsira... főleg ezután a kép után :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts