rtomi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Most hétvégén van a Rallye II. osztály és a hisztoric kategória esztergomi futama. Kintvoltunk Boogie-val az egyik szakaszon megnézni két gyorsaságit. Volt két-két B Ascona és B Manta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Erre mást nem is tudok mondani, mint tyü, azannya! szep szines kis birodalmi lepegeto :unsure: jol nez ki, mar csak par alkatreszt kell hozzakepzelni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Nem kell képzelegni, az oldalon rajta van a komplett autó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Itt a másik Manta. Ez annyira gyors volt,hogy csak hátulról tudtam lefotózni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 A várva várt fotók: Illetve készült még, de majd a galériámba teszem. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Gyönyörű! Hófehér! 1xű! :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Gyönyörű! Hófehér! 1xű! :unsure: :) Köszönöm. Még jön rács a "VIVA" felirat és a hütőrács mögé! Aztán jöhet a többi. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 igazán nincs mit! Gyorsban még ne felejts el avatart frissíteni sem! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Nagyon céép élőben is az ótó de nekem a gazdája akkor is jobban tetszik. :unsure: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Nézd meg a Mantát, vedd el a gazdát! :unsure: Nagyon szép lett, gratula! Remélem, jobb minőségű, mint a múltkori. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 A várva várt fotók: Illetve készült még, de majd a galériámba teszem. :unsure: :) Hű Boogie, ez télleg nagyon jó lett! Remélem még sokáig ilyen szép állapotban tartod.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 nagyon szép lett a kocsi Hajrá Bogi :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 uuuuuuuuuu Boogie ez gyonyoru szep :unsure: nagyon tetszik. gratulalok , nemsoka eloben is megvizslatom. ugye megint beleulhetek? naaaaaaaaaaa :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2006 Boogie! Ez szép! Szép lett és pont :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Remélem, jobb minőségű, mint a múltkori. Erre nem tudok pozitívan válaszolni, majd élőben megmutizom. De egy biztos: ha valamikor szerelőhöz kell vinnem tuti, hogy 2 db kigyúrt "állattal" megyek oda, és lesz dádá, ha elb@sznak valamit. :) Most is le akart szedni a népművészeti agyagedény pénzzel, de kiröhögtem és a sarkamra álltam. Egyből lement az ár 10ezerről 2ezerre :unsure: Szóval a tanulság: azért mert nőből van valaki és kocsija is van, nem biztos, hogy hülye! :D Bocs, ma agresszív vagyok kicsit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július17, 2006 Megoszt Elküldve Július17, 2006 Bocs, ma agresszív vagyok kicsit! Nem, csak igazad van... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 Boogie! Régi igazság, hogy a nőket hülyének nézik. Én is tapasztaltam már a saját bőrömön, és nem a legjobb érzés... :unsure: Mindenki mindig fog a saját autóján hibákat látni, de ezek valami olyan varázslatos dolgok, amik csak a tulajnak döfik ki a szemét, mások észre sem veszik, pedig azok is tudják, mi a jó meg a rossz. Ezt már régóta figyelem, ez így van. Tavaly a manta talin én pont ezért ültem és tapsoltam lelkesen a 3. legszebb autó és a 3. legszebb fényezés helyezetének - egészen addig, míg rám nem ordibáltak, hogy 'hajni gyere már ki a kupádéééért' - na. ennyire nem felünő másoknak. Viszont a találkozók szépsége is ebben rejlik többek között, hogy olyan jó végigmutogatni a "szakemberek" hibáit egymásnak kölcsönösen, aztán meg lehet őket szídni együttesen :) és meg is érdemlik. Csak az a tuti, amit magadnak csinálsz - vagy amit olyan emberek segítenek véghezvinni, akik szeretnek( vagy félnek attól, hogy kiheréled őket) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Köszi Hajni! :) A magam megnyugtatása kedvéért ma kicserélem olajat Apámmal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2006 Köszi Hajni! :) A magam megnyugtatása kedvéért ma kicserélem olajat Apámmal. :D az hogyan fog történni pontosan :D apukád túsz és olajat adsz cserébe hosszú egyeztető tárgyalások eredményeképp? :lol: :unsure: azért ez szép dolog.... :) én nem tudom, megtennm e :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július18, 2006 Megoszt Elküldve Július18, 2006 Pontosan így fog zajlani. Otthon szivattyúzok egy kis olajtot, aztán irány a maffija és becserélem! :) Neem így gondoltam: a kocsiban olajcserét hajtunk végre Apámmal közösen. :lol: Jelentem megtörtént a csere. :D 30 perc volt az egész, csak kicsit kentem össze magam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Pontosan így fog zajlani. Otthon szivattyúzok egy kis olajtot, aztán irány a maffija és becserélem! :D Neem így gondoltam: a kocsiban olajcserét hajtunk végre Apámmal közösen. :D Jelentem megtörtént a csere. :lol: 30 perc volt az egész, csak kicsit kentem össze magam. :unsure: 7végén hozol sütit ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 7végén hozol sütit ? :unsure: Én ugytudom nem. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Én ugytudom nem. :) Mert már előtte elfogyasztod! :D :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Mert már előtte elfogyasztod! :D :unsure: Neem. Ilyen melegben nincs értelme sütögetni. :) Majd a Gelko megoldja. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július20, 2006 Megoszt Elküldve Július20, 2006 Most nem terveztem a sütisütögetést! :unsure: Túl meleg van ahhoz, meg messze is van Szeged, kitudja mi lenne belőle, mire odaérnénk. Maximum nekünk lenne kis csemege az útra, dehát kocsiban nem eszünk. :) Pedig most megennék egy halom kókuszkockát. A Mantában ücsörögve, hogy ne legyek OFF! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts