J0hnny Elküldve Április2, 2012 Megoszt Elküldve Április2, 2012 Aljas rágalom! Monyon le ő is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április3, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április3, 2012 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április4, 2012 Megoszt Elküldve Április4, 2012 na, ez az igazi f*szhosszabítás :D már csak azt kéne megtudni, hogy a kötsög vókszvágenesek miért utálják az opeleseket :D Ha a T2-es hozzánk kerül, mi is vókszvágenesek leszünk és megesküszök,hogy azokután is szeretni fogom az opeleseket :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2012 az kész tudathasadás lesz :goofy: opel meg vw egy portán.... :goofy: juj...azt hiszem ez komoly demonstráció lesz a fajgyűlölet ellen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Fú, az tényleg érdekes fénykép lenne, egy VW és mellette egy Opel (ráadásul egy Manta, ami köztudottan az Opel legmélyebb bugyrának számít :D ) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április5, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április5, 2012 legmélyebb bugyra ... :D ejnye :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április5, 2012 Megoszt Elküldve Április5, 2012 Én először bugyira-nak olvastam :icon11: Néztem is, hogy hogy lehet egy bugyi mély.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2012 :D meg cső a pipiléshez :D húúúúúúúúúúúúúúúúúúú..........magas labdák ezek :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2012 Jézus Krisztus arcának vonásait látta bele egy döglött rája hátának a mintázatába Erika Scheldt, a dél-karolinai James-szigetek partján. A furcsa látványt a nő azonnal lencsevégre kapta, bár elsőre nem a zsidók királyára asszociált - írja a Daily Mail. Fotó: Online "Először azt hittem egy szakállas hajléktalanra hasonlít a lefotózott döglött rájamintája, de aztán egy ismerősömnek is megmutattam a fotót, aki közölte, ez a Megváltó arcmása. Akkor jöttem rá, igaza van. Nem látom nagy jelentőségét a dolognak, bár Húsvét előtt különösen érdekes ez a jelenés – nyilatkozta a huszonnégy éves nő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Jézus Krisztus arcának vonásait látta bele egy döglött rája hátának a mintázatába Erika Scheldt, a dél-karolinai James-szigetek partján. A furcsa látványt a nő azonnal lencsevégre kapta, bár elsőre nem a zsidók királyára asszociált - írja a Daily Mail. Fotó: Online "Először azt hittem egy szakállas hajléktalanra hasonlít a lefotózott döglött rájamintája, de aztán egy ismerősömnek is megmutattam a fotót, aki közölte, ez a Megváltó arcmása. Akkor jöttem rá, igaza van. Nem látom nagy jelentőségét a dolognak, bár Húsvét előtt különösen érdekes ez a jelenés – nyilatkozta a huszonnégy éves nő. szent ég............................................ szeretnél egy jézus arcot a mantádra ? festek én a puma helyére :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április6, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április6, 2012 Milyen puma????? <_< az párduc te :) Rád már úgyis mondták, hogy hasonlítasz Jézusra, szóval ha nem igyekszel azzal a rohadt vízpumpával, akkor rákenem az orcádat a manta motorháztetejére úgy, mint ahogy a zsaruk szokták a rossz bácsikat, amikor elkapják őket :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Én nemtom hogy ez kicsoda ott a rája hátán, de olyan az álla mint egy s*gg... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Én nemtom hogy ez kicsoda ott a rája hátán, de olyan az álla mint egy s*gg... :blush: nekem is ez jutott eszembe ,azaz pontosan az hogy olyan mint E.T segge :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 nekem is ez jutott eszembe ,azaz pontosan az hogy olyan mint E.T segge :) Annak volt segge is? :icon11: Én csak egy nagy fejre emlékszem. :hehe: Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április6, 2012 Megoszt Elküldve Április6, 2012 Volt egy nagy piros ujja is, nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2012 Megoszt Elküldve Április7, 2012 http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net/photo/3737341_460s.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2012 áhh! Most már vágom, hogyan készül :) lehet kapni jégkockacsinálót ilyenbe, Han Solo lábát már llerágtam így :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2012 bakker... ma vizsgázik a manta és ki kellett adnom a kezemből egy idegennek, hogy elvigye :cry: mert egyszerűen nem tudtam szabit kivenni, mert a genya kollega direkt csinálja szerintem, hogy nem jön be, amikor tudja, hogy dolgom lenne :brooding: borzasztó érzés.... :cry: rájöttem, hogy belehalnék, ha el kéne adnom, vagy elveszíteném... :cry: :confused: egy idegen fogja vezetni!!!! :mean: lehet, hogy bele is pukizik az ülésbe :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április12, 2012 Megoszt Elküldve Április12, 2012 ...lehet, hogy bele is pukizik az ülésbe :blink: Ráadásul kikönyökölve! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április12, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április12, 2012 Ráadásul kikönyökölve! :D .... kaján vigyorral az arcán... :goofy: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2012 Tegnap levizsgázott a manta a negyedik vizsgaállomásnál, mert az első háromnál nem bírtak ráállni a fékpadra... :goofy: én nem értem, szerintem nincs az olyan alacsonyan, gyári 60as ültetés nem sok... jó, hogy van rajta toldás, de azért ez kicsit fura... mindegy, lényeg, hoyg két évig nyugi van :icon1: csak az ültetéssel, meg akipuffal volt bajuk, meg a magas COval, de istenem, most lepődjek meg, vagy mi??? :omg: a fekete matricához még határértéken belül voltam, és amúgy meg bocs, de 450es benzinárnál hagy szarjam már le magasról.... :goofy: Jó, nem szarom le <_< , mert pl. nejlonzacsit soha nem veszek újat, mert komolyan aggódom az ökológiai lábnyomomért, és valahogy a zacskókon akarom lekompenzálni a kipufogást :unsure: mindegy.... Viszont J0hnny! Láttam egy drift Lexust, ami körbe volt tapétázva Stewie-vel :D neked is kéne a kocsidra egy ilyen mondjuk: nagyon dogos lenne és kifejező :evilgrin: csak hogy mindenki tudja, mire számíthat tőled :evilgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április13, 2012 Megoszt Elküldve Április13, 2012 Van egy Steweis polóm, nagy virulás szokott lenni, amikor valahol meglátják rajtam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április13, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április13, 2012 Csináld ezt, és tökre fogsz hasonlítani rá igaziból :D http://www.youtube.com/watch?v=Ff5DzVOtIwQ Link to comment Megosztás: More sharing options...
MoCSoK Elküldve Április14, 2012 Megoszt Elküldve Április14, 2012 Van egy Steweis polóm, nagy virulás szokott lenni, amikor valahol meglátják rajtam! :D vadkertre olyan pálinkát hozok hogy a sárban fekve fogunk röfögni és az anyaföldbe fogunk kapaszkodni !!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április14, 2012 Szerző Megoszt Elküldve Április14, 2012 :icon11: uristen :icon11: a nyomotokban leszek végig egy kamerával.... Olyan road movie-t csinálok, hogy a Pulitzer díjnál új kategóriát fognak indítani a kedvemért :sneaky: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts