MoCSoK Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2011/11/0...opel_manta_jon/ Remélem nem cseszik el első kerék hajtásal vagy 4x4 el és remélem azt is hogy meg tudnak őrizni a stilusábol annyit mint az amicsik az uj mustang / camaro / cobra / challenger -nél.. Mondjuk még ha igy is lesz ,számomra akkor sem lesz igazi utód... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Olyan izék ezek ott a totalcárnál. Nemáhogy nincs hátsókerekes padlólemez! A VXR8 meg mi a répa? Vauxhall VXR8 Kisebb motor is elég lenne bele, de még a skyline-t is lenyomná egy normális motor, karosszéria comboval. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2011 A manta feltámasztását kb. 2006ban már tervezték (legalábbis akkor olvastam már róla) - akkor is valami szánalom conceptben gondolkodtak. Az meg tényleg röhej, hogy nincs padlólemez ;) az én mantám alatt sem volt, mert kirohadt, de itthon is meg lehetett oldani, nehogy egy gyárban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 manta/calibra feltámasztás kb 1.5 évente hír..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2011 mi azóta a nyáron már egyet simán feltámasztottunk pár hónap alatt ;) milyen amatőrök vannak ott ;) be kéne szabadítani a hebrákkirály mantásokat a gyárba :lol: lenne ott csoda pikk-pakk :lol::D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November9, 2011 Megoszt Elküldve November9, 2011 Hajninak összeesküvés elmélet az Ezeréves Sólyom vonatkozásában ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November9, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November9, 2011 Ben Kenobi nem volt Vader tanítványa, hanem pont fordítva - de ezt mindenki tudja, aztán meg is néztem, csak félre fordították. Ez megnyugtat! Nem szerettem volna, ha ezt a remek érvelést hiteltelenné teszik egy ilyen hibával :lol: Valójában tényleg arról van szó, hogy a egész hivatalos sztori mögött nagyon súlyos manipulálások vannak, és az egész a kisemberek megvezetéséről, kizsákmányolásáról szól! Erre bizonyíték ez a kép is, ide vezetett ez az egész: Mindig az egyszerű, hétköznapi emberek szívják meg... mindig... :lol: Válaszd Te is az ébredést, a valóságot és nem a tudatlan álmodást, tapasztald meg magad, hogy milyen mély a nyúl ürege! Ha elegen felébredünk, akkor ki is mászhatunk belőle! Csak a bárányok hallgatnak, válj ki a nyájból és hallasd a hangodat, terjeszd az Igazságot! Csatlakozz a "Halálcsillag Igazsága" mozgalomhoz! A nyúl ürege krva mély... :lol: :lol: azt hisszük, hogy az egyik dolognak köze nincs a másikhoz... közben pedig kurvájul de nagyon is!!!! ;) engem sem vezet már meg senki sose többet! ;) az, hogy a fent említett könyv szakértő elemzője, tanácsadója, társszerzője és támogatója voltam, na, az egy dolog... de vannak itt még titkok... például, hogy miért van a Mississippi-ben 4S, 4I, 2P - de csak egyetlen egy M????????????????? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 de vannak itt még titkok... például, hogy miért van a Mississippi-ben 4P, 4S, 4I - de csak egyetlen egy M????????????????? ;) 4P? :lol: Csak ismételni tudlak: "de vannak itt még titkok..." ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 ...de vannak itt még titkok... például, hogy miért van a Mississippi-ben 4P, 4S, 4I - de csak egyetlen egy M????????????????? ;) Szólaljunk fel vagy indítsunk mozgalmat az elnyomott M-ek érdekében! Szavazzunk meg még 3 M-et a Mississippinek! Nem érdekel hova teszik, de legyen! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2011 4P? :lol: Csak ismételni tudlak: "de vannak itt még titkok..." ;) javítottam vazze! :lol: d azt hiszem, magában Uram lehet némi kurázsi, ha nem siklott el efelett ;) Mmmmississippi :lol: meg: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November10, 2011 Megoszt Elküldve November10, 2011 Ben Kenobi nem volt Vader tanítványa, hanem pont fordítva - de ezt mindenki tudja, aztán meg is néztem, csak félre fordították. Ez megnyugtat! Nem szerettem volna, ha ezt a remek érvelést hiteltelenné teszik egy ilyen hibával ;) ... "...Ben Kenobival is találkoztak, akinek Vader tanítványa volt." Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November10, 2011 :lol: ;) jaja.... van egy kis olvasási és írási nehézségem, ja... van...;) meg szövegértelmezési problémáim is :lol: főleg félálomban este 11kor :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 Alluugyá' BE, akko'! íbéjes csoda kamu sportkormányt ne vegyetek mert! JAJ! A videoban a lényeg! Lehet kimenni garázs, tesztelni sajátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ukslayer Elküldve November11, 2011 Megoszt Elküldve November11, 2011 javítottam vazze! ;) d azt hiszem, magában Uram lehet némi kurázsi, ha nem siklott el efelett ;) Mmmmississippi :lol: meg: http://www2.demotivalo.net/pic/1317985918-9jC_FJ.jpg Ez se kutya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2011 Alluugyá' BE, akko'! íbéjes csoda kamu sportkormányt ne vegyetek mert! JAJ! A videoban a lényeg! Lehet kimenni garázs, tesztelni sajátot. Ilyen flexibilis kormányt még nem láttam ;) A Fucking meg egy kedves nevű német városka ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Osztrák. De a kiegészítő tábla szövege se rossz alatta... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2011 Akkor az. ;) én csak angolul tudok, héberül elmondok kb. egy mondatot, meg oroszul tudom a lekváros palacsintát, a télapót és egy szép dal első két sorát valami táncoló mákról meg répáról ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 ...egy szép dal első két sorát valami táncoló mákról meg répáról ;) Ezt majd szeretnénk hallani. Évzárón előadod? Vagy baj lesz abból ha mikrofont adunk a kezedbe? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Akkor az. ;) én csak angolul tudok, héberül elmondok kb. egy mondatot, meg oroszul tudom a lekváros palacsintát, a télapót és egy szép dal első két sorát valami táncoló mákról meg répáról ;) A jó öreg Gyed Maróz... :lol: Ja, és a Sznyegúrocska kísérgeti. Na egy kis retro oroszóra mindenkinek! Tancevala repka c makom a petruska sz pamidorom a regyiszka ugyivila kak petruska tancevala Vagy valami hasonló... És még a nagy kedvenc, a Tyérem tyirimók... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November12, 2011 Ezt majd szeretnénk hallani. Évzárón előadod? Vagy baj lesz abból ha mikrofont adunk a kezedbe? :lol: ha nem nyeles az a mikrofon úgy nyilvánosan... ;) És tényleg csak az első két sort tudom :lol: viszont le tudok modellezni egy rövid mondókát valami nyúlról, aki menekül egy vadász elől de az öreglány befogadja. Ez mondjuk magyarul van, de lemutogatom a show-műsort mellé :lol: Érdekes, hogy mennyire de nagyon sok kreatív dolgot tudok, és valahogy mégse érdekel sokakat ;) Rá fogok menni egy továbbképzésre, ahol a háromszögtáncot tanulom meg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November12, 2011 Megoszt Elküldve November12, 2011 Rá fogok menni egy továbbképzésre, ahol a háromszögtáncot tanulom meg ;) Te, ez bonyi! Még az operatőr is alig bírta követni... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November14, 2011 Szerző Megoszt Elküldve November14, 2011 Beteg lettem! ;) És hánytam is! ;) ami nagyon meglepett, mert én nem vagyok hányós.... :lol: Ilyen volt az egész, csak én egyedül voltam, és szerencsémre a Makett sem hányt mellém - csak annyit mondott másnap, hogy "anya, nagyon tudsz hányni" :lol: Aztán megbeszéltük, hogy hányni vagy fosikázni jobb - de aztán döntetlenbe egyeztünk meg. Az viszont biztos, hogy a kettő együtt halálos :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Beteg lettem! ;) És hánytam is! ;) ami nagyon meglepett, mert én nem vagyok hányós.... :lol: Ilyen volt az egész, csak én egyedül voltam, és szerencsémre a Makett sem hányt mellém - csak annyit mondott másnap, hogy "anya, nagyon tudsz hányni" :lol: Aztán megbeszéltük, hogy hányni vagy fosikázni jobb - de aztán döntetlenbe egyeztünk meg. Az viszont biztos, hogy a kettő együtt halálos :lol: Ki kér pacalt? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pocak Elküldve November14, 2011 Megoszt Elküldve November14, 2011 Beteg lettem! ;) És hánytam is! ;) ami nagyon meglepett, mert én nem vagyok hányós.... :lol: Ilyen volt az egész, csak én egyedül voltam, és szerencsémre a Makett sem hányt mellém - csak annyit mondott másnap, hogy "anya, nagyon tudsz hányni" :lol: Aztán megbeszéltük, hogy hányni vagy fosikázni jobb - de aztán döntetlenbe egyeztünk meg. Az viszont biztos, hogy a kettő együtt halálos :lol: Húúú vazze! BROÁF és TROTTY egyszerre! Az tényleg killer. De van ellene gyógyszer: a pacal! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November15, 2011 Megoszt Elküldve November15, 2011 Beteg lettem! ;) És hánytam is! ;) ami nagyon meglepett, mert én nem vagyok hányós.... :lol: Ilyen volt az egész, csak én egyedül voltam, és szerencsémre a Makett sem hányt mellém - csak annyit mondott másnap, hogy "anya, nagyon tudsz hányni" :lol: Aztán megbeszéltük, hogy hányni vagy fosikázni jobb - de aztán döntetlenbe egyeztünk meg. Az viszont biztos, hogy a kettő együtt halálos :lol: Kéthete detto. Hányás hasmenés vasárnapi kezdéssel és szerdán tudtam menni legközelebb melóba. Második nap már száraz kekszet tudtam nyammogni. Mitmondjak halálos volt! Ja és ha mindez nem elég, egyszerre a feleségemmel estünk bele. Gyerek szerencsére kimaradt belőle. Mindenkinek volt egy lavórja és úgy futott wcre, mert nem lehetett tudni, alul vagy felül. KIRÁLY! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts