rtomi Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Szerdán megy vissza az autóm a fényezőhöz: spoilerfény + javítások. :huh: Kb. 1 hétig lesz oda, aztán "elvileg" kész lesz! Utána jön a többi dolog: erősítő+subcső, ültetés, meg amit kitalálok még. :lol: :) De elsőnek az olajcsere. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Wazzup! Kihalt a topic? Boogie? Kismongol? Mantababy? Többiek? Oké, tudom, itt a jóidő és a manta alatt feküdtök! Velem is így volt! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Wazzup! Kihalt a topic? Boogie? Kismongol? Mantababy? Többiek? Oké, tudom, itt a jóidő és a manta alatt feküdtök! Velem is így volt! :lol: elsonek reagalok erre a kereso uzire , de barcsak uggy lenne ahogy irtad es nem tudnek irni mert a manta alatt fexem :) de meg par nap es annyit fexek alatta, hogy oda kell megagyazni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július12, 2006 Megoszt Elküldve Július12, 2006 Bár én nem vagyok rajta a listán, de szeretném jelezni, hogy én is élek. Én ugyan nem fekszem, de a Manta hason van. Talán hétvégére összeáll, és ha nem kezdek el vele újra állatkodni, akkor sokáig ki is tart... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 Mi projectben vagyunk, mint mindig... Megnéztünk egy senatort, gondoltuk, abból szép rendőrautót csinálunk majd, de aztán inkább mégiscsak a 400ast fogjuk előre venni. Nekünk szerintem sosem lesz családi autónk :huh: Voltunk driften a hétvégén, azóta MrManta kitalálta, hogy ő is rá izzít erre a műfajra, szóval - ő még nem tudja, de Markyval már kibeszéltük - , hogy a régi vasamból pont lehetne egy csapató gépet csinálni, annak úgysem baj, ha összetörik. Azonkívül - bármilyen furcsa, de úgy várjuk a találkozót, hogy hozzá sem kell nyúlni a kocsimhoz :lol: Igaz, ilyen kis hétköznapi apróságokat eszközlök majd, mint polírozás, meg motor mosás, hangszórórácsok újbóli visszaragasztása a helyére, mert az mindig kiesik... Remélem Need látunk majd téged is Zamárdiban! Amúgy realizáltam, hogyha napi 5 km-t haladok az autóval, akkor 15 litert eszik 100on. Amúgymeg 11-13at, szóval ez jó így. Amúgy sem hiszek a 10liter alatti fogyasztásban. Szerintem az olyan, mint az ufók vagy a Nessi - van aki állítja, hogy van, és van aki sosem látja, pedig nézné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Pályán Fikusz fehér mantája 8-8.5-ből kijött hegyen-völgyön át, állandó 3000-es fordulaton. Persze az nem a pesti csúcs... Ja, és az "csak" 1.9 GT/E. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Jelentem én is itt vagyok. :lol: Autóm pénteken lesz kész, fényező javítja az elb@szásokat. :huh: Még egy olajcsere és aztán pihi (mármint a javításoknak). Zamárdiba megyünk talán mi is, de csak 7végére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Zamárdi nekem lehet, hogy csak egy nap lesz. Az ok egyszerű: nincs túl sok "kedvem" hozzá, és pont fizetés előtt van... De azért ki nem hagyom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Amúgy sem hiszek a 10liter alatti fogyasztásban. Szerintem az olyan, mint az ufók vagy a Nessi - van aki állítja, hogy van, és van aki sosem látja, pedig nézné... A Rekordom a 2 literes fecskendőssel 10 alatt fogyaszt. Hosszutávon még 8 alatt is 90-120-as tempónál. Persze abban 4 sebességes váltó van más áttételezéssel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Bár én nem vagyok rajta a listán, de szeretném jelezni, hogy én is élek. Én ugyan nem fekszem, de a Manta hason van. Talán hétvégére összeáll, és ha nem kezdek el vele újra állatkodni, akkor sokáig ki is tart... szerintem a listan te a "tobbiek" vagy :lol: szoval nem vagy elfelejtve!!!! amugy ha mar 10 litert kajal a gep en mar boldog vagyok. anyam verdaja 7-et eszik de az nem auto(bocsi :D ) viszont a manta eszegetett egy kicsit,pontosan sose neztem, mert meg a km mutatot se tudtam rajta leeolvasni, nemhogy lenullazni a szamlalot :) de ami kesik nem mulik, remelem a masik manta is jol megy majd es a fogyasztasa se lesz 20 l :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július13, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július13, 2006 Tomi! Akkor Zamárdiban tekintsd meg motor teremben az állítási opciókat, és érd el nálam is ezt a csodát. :huh: Már az anyjáig le van véve a co, 2,4es szelepek csattognak benne... - megjegyzem azért van rajta négyleömlő, meg direkt szűrő is. És hideg motorral nagyobb a fogyasztás amúgy is. Amíg nem volt semmi extra a vason, addig én is villantottam 8literes fogyasztást az országúton - igaz, akkor még a benzin is olcsóbb volt - most meg nem is érdekel már. Dubaiban érzem magam :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 Tomi! Akkor Zamárdiban tekintsd meg motor teremben az állítási opciókat, és érd el nálam is ezt a csodát. :huh: Már az anyjáig le van véve a co, 2,4es szelepek csattognak benne... - megjegyzem azért van rajta négyleömlő, meg direkt szűrő is. És hideg motorral nagyobb a fogyasztás amúgy is. Amíg nem volt semmi extra a vason, addig én is villantottam 8literes fogyasztást az országúton - igaz, akkor még a benzin is olcsóbb volt - most meg nem is érdekel már. Dubaiban érzem magam :) Szerintem a váltó lesz a megoldás. Azt hallottam,hogy a Manta 5-ös váltónak nagyon rossz az áttételezése. Az enyém keveset fogyaszt cserébe viszont nem megy. :lol: vagyis most az áttételnek köszönhetően kb. 140 km/h a vége de 4.-ben felmegy a falon is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 bacod! milyen áttétel az? nekem 3.ban megy 140-et 3.67-es difid van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július13, 2006 Megoszt Elküldve Július13, 2006 bacod! milyen áttétel az? nekem 3.ban megy 140-et 3.67-es difid van? Egy 1,9-es Opel GT-nek a váltója van benne az eredeti difivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 nem hiszem, hogy a váltó. Inkább akkor már a lábam nehéz... Én ahogy így nézegetem, folyamatában nőtt a fogyasztás - úgy értem, ahogy kerültek bele a dolgok, leömlő meg ilyesmi.... meg persze a körülmények sem elhanyagolhatóak - város, hideg motor, rövid táv. Viszont kiszámoltamés még ilyen benzin ár mellett is olcsóbb, mint a villamos. Mondjuk, ha drágább lenne, akkor is kocsival járnék. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 Ez a beszéd! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július14, 2006 Megoszt Elküldve Július14, 2006 nem hiszem, hogy a váltó. Inkább akkor már a lábam nehéz... Én ahogy így nézegetem, folyamatában nőtt a fogyasztás - úgy értem, ahogy kerültek bele a dolgok, leömlő meg ilyesmi.... meg persze a körülmények sem elhanyagolhatóak - város, hideg motor, rövid táv. Viszont kiszámoltamés még ilyen benzin ár mellett is olcsóbb, mint a villamos. Mondjuk, ha drágább lenne, akkor is kocsival járnék. :lol: milyen számrendszerben számoltad? :) Én inkább robogóval járnék de mindakettő under construction. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2006 a saját számrendszeremben :huh: addig kínlódtam vele, míg ki nem jött az eredmény! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Need! Tudtad, hogy a volt vasad egy egész jó kis holland oldalon is megtalálható? Íme az oldal. A Gastfoto's-ban, a vége felé található a híres Manta! De érdemes az egész oldalt végig kukkolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Újabb fejlemények: Ma délután végre készlett a fény. :huh: Azóta úgy vigyorgok, mint akit b@szni visznek! :) :D Csudiszép lett, melóba is azzal jöttem. Előbb kinéztem az ablakon és megcsillant rajta a napsugár. Húúúúúúúú, egyből (ismét) beleszerettem. :lol: Holnap lesznek képek. Ja amúgy ma láttunk Mantákat Tomival, mert épp rally van és hazafelé meg is álltunk egy versenyMantát megnézni. Passz, hogy kié volt, de szépen meg volt csinázva. :D Szóval ma very happy vagyok. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Azóta úgy vigyorgok, mint akit b@szni visznek! :unsure: :D ez milyen volt már ? :) :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Szóval ma very happy vagyok. :) Jólenne,ha holnap is az lennél majd. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július15, 2006 Megoszt Elküldve Július15, 2006 Akkor csilli villi a verda ? :unsure: gondolom buszken mutatod mindenkinek a jarganyt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 szerintem ez eccerűen szép: itt a többi kép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2006 Megoszt Elküldve Július16, 2006 Erre mást nem is tudok mondani, mint tyü, azannya! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts