rtomi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 135 pacihoz Nincs az annyi szerintem. :huh: Katalogus szerint csak 115. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 amúgy lehet,h benéztem, az 1.2 difije 3.44-es, a 2.0-asé is, különbség, h az 1.2-es féltengölye 10mm-el sudárabb, ja és most már az is, hogy az 1.2-höz képest 70%al több nyomatékot kell átadnia Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nincs az annyi szerintem. :huh: Katalogus szerint csak 115. Akkor rosszul emlékeztem. A Nagy Opel könyvben mintha 135 állt volna... Mindegy, nem is lényeges. Végre gurul, ez számít egyedül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Akkor rosszul emlékeztem. A Nagy Opel könyvben mintha 135 állt volna... Mindegy, nem is lényeges. Végre gurul, ez számít egyedül. az hat . es ha mar gurul, akkor kell azon dolgozni, hogy jol is guruljon :huh: aztan mar hatar a csillagos eg. vagy nem? :lol: de azert ne epits belole raketat oksika? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Pedig nagyon olyan a kiállása, a magas seggével :huh:. De így nagyon tetszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 :huh: Pedig nagyon olyan a kiállása, a magas seggével :lol:. De így nagyon tetszik. jol is nez ki. meg meg jobban fog. ugye megroptetjuk a kicsiket augusztusban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Mond neki.: ÜL!!! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Mond neki.: ÜL!!! :huh: :D OK! :lol: Ugye megröptetjük a kicsiket augusztusban? Hát persze! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 szólj Sanyi h mikor váltjuk le a jelenlegi kormányt :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Azt majd észreveszed! :lol: De azért szólok előtte... fél órával. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Vagy máris szétrugattad a hajtásláncot? :huh: Ugye nem? A válasz: de... :lol: Most másztam ki alóla. Szét van hullva a kardán. Szerencsére odafenn van jópár négysebességes váltóhoz való, mert az már senkinek se szokott kelleni, de megint idő, mire ki tudjuk cserélni. Pedig úgy mennék vele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 kardáncsere max 30 perc, csak annyira kell megemelni, h fekve aláférj, 4 csavar ki, hátra kihúzod, másik be és kész Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kösz, ez jó hír, holnap esek is neki! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 ja még vmi, a kishidhoz másként rögzül a hátsokereszt, ennek van egy foglalata, a nagyhidhoz Csak pörén bilinccsel van csavarozva a kardánkereszt, elöször nézd meg milyen kell, vagy akkor már cserélj egyböl hidat is, (max 2 óra tökölödve, ha nem szakad csavar) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A híd csere felejtős, az nincs tartalékba. Majd akkor veszek egy 2.0-ás hátsó hidat, ha az ötös váltót faragjuk alá. Addig abból élek, ami van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 A híd csere felejtős, az nincs tartalékba. Majd akkor veszek egy 2.0-ás hátsó hidat, ha az ötös váltót faragjuk alá. Addig abból élek, ami van. szóval megcsinálod és este bejáratod a lurdy fele ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június14, 2006 Megoszt Elküldve Június14, 2006 Kizárt. Éjszakás vagyok, úgyhogy nem megyek sehova, csak dolgozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június18, 2006 Megoszt Elküldve Június18, 2006 Ide került a környékre.Pont indulok a sörért a boltba(mert bográcsoztunk),ahogy kifordulok az utcából,megy előttem.Lopakodó üzemmódban követtem amíg leparkolt,gyorsan hazamentem a fényképezőért utána vissza,párszor lekattintottam,beszéltem a tulajjal.Szombathelyről hozta(ami ide jó 500 km)1977-es 2.0 motorral és egész jó állapotban van.Mondtam neki a klubot meg ,hogy szóljon ha valami gond van és segítünk. :huh: http://kep.tar.hu/mackosajt/50266959/22947364#2 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Szééép! :huh: Remélem, a bele is legalább annyira egyben van, mint a külseje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június19, 2006 Megoszt Elküldve Június19, 2006 Szééép! :lol: Remélem, a bele is legalább annyira egyben van, mint a külseje. juj de szep kis joszag :huh: de nekem mar van sajatom, ugye sannyi a saajatunk a legkedvesebb nekunk? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 reggel valami olyan szép króm Mantát láttam, mint talán még soha egyszerüen csak ott állt a Hungária egy mellékutcájában az aranyszín hibátlanságával csak úgy ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június22, 2006 Megoszt Elküldve Június22, 2006 reggel valami olyan szép króm Mantát láttam, mint talán még soha egyszerüen csak ott állt a Hungária egy mellékutcájában az aranyszín hibátlanságával csak úgy ott es nincs kep rola? :huh: semmi? a manta kepgyujtmenyembe meg fer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június26, 2006 Megoszt Elküldve Június26, 2006 semmi kép, eltettem az emlékeim közé szépnek Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Szerdán megy vissza az autóm a fényezőhöz: spoilerfény + javítások. :huh: Kb. 1 hétig lesz oda, aztán "elvileg" kész lesz! Utána jön a többi dolog: erősítő+subcső, ültetés, meg amit kitalálok még. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július2, 2006 Megoszt Elküldve Július2, 2006 Szerdán megy vissza az autóm a fényezőhöz: spoilerfény + javítások. :huh: Kb. 1 hétig lesz oda, aztán "elvileg" kész lesz! Utána jön a többi dolog: erősítő+subcső, ültetés, meg amit kitalálok még. :D :) kerhetek kepet rola majd? :lol: az autodrol van nalam par, regebbi kepek is. szep lesz nagyon. egy hetig nem lesz veled :) jo eg!!!!mondjuk en mar 22 napja nem lattam Mona-t, a kicsi kocsim. lassan belebetegszem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts