manta Elküldve Március31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2011 Majd egymás mellé állunk a talikon <_< a csiluvilu, meg egy ilyen :angry: Az a baj, hogy elvileg otthon meg van minden ahhoz, hogy lefújjam, de nem szívesen tenném a por meg a foltosság miatt - inkább fizetek egy fényezőt, akit lecseszhetek, ha szar munkát csinál :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ezt a párbeszédet én nem értem :angry: Azért ez elég szégyenteli egy igazi hithű Family Guy rajongótól... <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Azért ez elég szégyenteli egy igazi hithű Family Guy rajongótól... <_< :angry: A némber csak keverje a tápot! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 A némber csak keverje a tápot! <_< You can't use that word, only we can use that word! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2011 Azért ez elég szégyenteli egy igazi hithű Family Guy rajongótól... <_< :angry: Nem olvasod baszki, hogy milyen fontos dolgok foglakoztatnak???????? :P Szóval, ha egy nő néha elvárja, hogy férfiként viselkedjetek, és véleményt alkossatok a kocsijáról, akkor tessék azzal foglalkozni :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem olvasod baszki, hogy milyen fontos dolgok foglakoztatnak???????? :angry: Szóval, ha egy nő néha elvárja, hogy férfiként viselkedjetek, és véleményt alkossatok a kocsijáról, akkor tessék azzal foglalkozni <_< :P Szóval seggrepacsit szeretnél? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ilyen szar a véleményetek a tervemről, vagy csak nem tudtok érdemben hozzászólni? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ilyen szar a véleményetek a tervemről, vagy csak nem tudtok érdemben hozzászólni? <_< Szépnek szép de a ráfordított pénz és energiához képest nem egy hűbammeg kategória. Amcsi autókon más mert az inkább hot rod kategória...mantából meg láttunk már feketét és mattfeketét ami hasonlít picit. Amúgy meg napi használatra lehet h tökönszúrod magad amikor rányitják az ajtót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Ilyen szar a véleményetek a tervemről, vagy csak nem tudtok érdemben hozzászólni? :angry: Volt annak az autónak más nyűgje is nem? :P Amúgy meg próba, cseresznye. Ahogy Peter mondaná: Ami megöl az erősít <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2011 Szépnek szép de a ráfordított pénz és energiához képest nem egy hűbammeg kategória. Amcsi autókon más mert az inkább hot rod kategória...mantából meg láttunk már feketét és mattfeketét ami hasonlít picit. Amúgy meg napi használatra lehet h tökönszúrod magad amikor rányitják az ajtót. <_< mondasz valamit :angry: végre egy őszinte vélemény ;) Lehet, hogy dobom az ötletet, mert ez tényleg nem az a kategória, amit ha megkarcolnak egy picit, akkor fogod a polírpasztát és elkened :P elmegyek egy fényezőhöz és jól kikérdezem, mert ez ugyan a B terv volt (dehát ugye hátulról izgibb kezdeni, hogyha elbsznánk, lehessen előlről kezdeni) az A terv meg még talán olcsóbb megoldás is lenne :P Nagyon észnél kell ám lenni, ha az ember autót szül a világra... :P Volt annak az autónak más nyűgje is nem? ;) Amúgy meg próba, cseresznye. Ahogy Peter mondaná: Ami megöl az erősít :P Ha a metálszemcsékre gondolsz, akkor már megmondtam, hogy csak és kizárólag a Kiválasztottak láthatják - és ők is csak a megfelelő szögből rásugárzott fény által megfelelő szemszögből nézve :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Szépnek szép de a ráfordított pénz és energiához képest nem egy hűbammeg kategória. Amcsi autókon más mert az inkább hot rod kategória...mantából meg láttunk már feketét és mattfeketét ami hasonlít picit. Amúgy meg napi használatra lehet h tökönszúrod magad amikor rányitják az ajtót. Tudod Hajni Gelko ezzel arra céloz,hogy csinálj valami ilyesmit Ilyen úgyse volt még. Pláne,hogy manta képet nem is találtam. <_< FEltűnő, egyedi ...mit is mondhatnék még? Ja és eredeti az ötlet! Kicsit egyedibbé teheted a verdát egy nagy Magyarország zászlóval! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Nem olvasod baszki, hogy milyen fontos dolgok foglakoztatnak???????? :P Szóval, ha egy nő néha elvárja, hogy férfiként viselkedjetek, és véleményt alkossatok a kocsijáról, akkor tessék azzal foglalkozni :angry: :P ...na ezt most én nem értem, FEJCSED KI! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március31, 2011 Megoszt Elküldve Március31, 2011 Tudod Hajni Gelko ezzel arra céloz,hogy csinálj valami ilyesmit Ilyen úgyse volt még. Pláne,hogy manta képet nem is találtam. <_< FEltűnő, egyedi ...mit is mondhatnék még? Ja és eredeti az ötlet! Kicsit egyedibbé teheted a verdát egy nagy Magyarország zászlóval! :P Gondolatolvasó vagy :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 ...na ezt most én nem értem, FEJCSED KI! <_< szerintem a FUCK a lényeg :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 szerintem a FUCK a lényeg <_< Kussolj má zsiráf! :angry: Szeretném ezt hallani Hajni szájából/tollából? , ahogy 20 mondaton keresztül körbeírja! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Kussolj má zsiráf! <_< Szeretném ezt hallani Hajni szájából/tollából? , ahogy 20 mondaton keresztül körbeírja! :angry: Gondoltam kicsit még izg... hergelem, hogy több ihletet kapjon :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2011 Tudod Hajni Gelko ezzel arra céloz,hogy csinálj valami ilyesmit <_< na, ez tényleg húbammeg kategória lenne :angry: :P Egyébként most tényleg más frekin rezgek, nem bírom levarrni a FG szálakat :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 Egyébként most tényleg más frekin rezgek, nem bírom levarrni a FG szálakat <_< Mond, hogy utálod a képünket. :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 ... Egyébként most tényleg más frekin rezgek, nem bírom levarrni a FG szálakat :angry: már megint a szex... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2011 1 2 3 :P nem utálom a képeteket <_< ha utálnám, az jó lenne nektek, mert nem foglalkoznék veletek, ergo az életeteket sem tudnám megkeseríteni :angry: de mivel nem utállak.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2011 Megoszt Elküldve Április1, 2011 1 2 3 :P nem utálom a képeteket <_< ha utálnám, az jó lenne nektek, mert nem foglalkoznék veletek, ergo az életeteket sem tudnám megkeseríteni :angry: de mivel nem utállak.... :P Hehehehehe :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április2, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2011 bakker <_< a Csillag születik-ben épp most balettozott "emeléses duettben" (autósoknál ez az, amikor ketten cserélnek kereket) egy házaspár, ahol a csaj rugdalódzóban volt :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2011 Szétszedtem a mantát lakatolás céljából. Adományokat, segélyszállítmányokat elfogadok. B) Gyűjtök továbbá fényezésre és kárpitozásra. Alkalmi kapcsolatot létesítek fényezővel és kárpitossal határozott időre (míg az adott munkát el nem végzi) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2011 Megoszt Elküldve Április7, 2011 Alkalmi kapcsolatot létesítek fényezővel és kárpitossal határozott időre (míg az adott munkát el nem végzi) :( Szegény Bence Lacika... B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április8, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Április8, 2011 Szegény Bence Lacika... :D :) :( de ő pont egyik sem :) ennek ellenére ma rábízok egy szép, ámde ugyanakkor nehéz feladatot B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts