J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 J0hnny! :P El is felejtettem mondani, hogy múltkor mentem Győrbe, és a pályán láttam egy teherautót, aminek a platójára egy zöld toi-toi wc volt pakolva és az volt ráírva, hogy "J0hnny" :P neked van saját toi-toi-d? :P Most viccelsz? A királyi wc-t hozzák utánam, nekem még a szarom is vagyonokat ér! :angry: Azért ez kedves: wc-re nézel és rám gondolsz. <_< :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Most viccelsz? A királyi wc-t hozzák utánam, nekem még a szarom is vagyonokat ér! :angry: Azért ez kedves: wc-re nézel és rám gondolsz. <_< :P Sz@r ügy.. :P :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2011 Megoszt Elküldve Március18, 2011 Sz@r ügy.. <_< :angry: :P Shit happens...vagy sith happens? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2011 Most viccelsz? A királyi wc-t hozzák utánam, nekem még a szarom is vagyonokat ér! :angry: Azért ez kedves: wc-re nézel és rám gondolsz. <_< :P Nem a sloziról jutottál eszembe, hanem azért, mert rá volt írva a neved! És tudod mit gondolok??? Hogy te tudtad, hogy arra fogok menni, és felbéreltél valakit, aki egy rólad elnevezett budit hurcol oda-vissza az autópályán, hogyha megyek, akkor lássam, és eszembe jussál - mert olyan sajátos humorod van, hogy éppen ez jutott eszedbe :P Levezettem már azt az elméletemet, mely szerint a népesség jedikre és sithekre osztható fel? Van benne egy logikai bukfenc ugyan, mert sithből mindig kettő van: a mester és a tanítványa (nem tanítványai, mint a Mester Tamással :P) - de attól még eléggé komoly, főleg, hogy a midi-chlorian szint mértéke jelentősen befolyásolja a rendszert stb. stb.... van egy találmányunk is, de ezt majd később szórom elétek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március19, 2011 Manta tuning kezdőknek: <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 Manta tuning kezdőknek: http://www.demotivalo.com/wp-content/uploa...romos-ablak.jpg <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március19, 2011 Megoszt Elküldve Március19, 2011 És még én aggódtam, hogy macerás lesz az elektromos ablak beszerelése a mantába. che. :angry: hogy ez eddgi nem jutott eszembe. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Nem a sloziról jutottál eszembe, hanem azért, mert rá volt írva a neved! És tudod mit gondolok??? Hogy te tudtad, hogy arra fogok menni, és felbéreltél valakit, aki egy rólad elnevezett budit hurcol oda-vissza az autópályán, hogyha megyek, akkor lássam, és eszembe jussál - mert olyan sajátos humorod van, hogy éppen ez jutott eszedbe :angry: Levezettem már azt az elméletemet, mely szerint a népesség jedikre és sithekre osztható fel? Van benne egy logikai bukfenc ugyan, mert sithből mindig kettő van: a mester és a tanítványa (nem tanítványai, mint a Mester Tamással :P) - de attól még eléggé komoly, főleg, hogy a midi-chlorian szint mértéke jelentősen befolyásolja a rendszert stb. stb.... van egy találmányunk is, de ezt majd később szórom elétek :P Na ezen okfejtések miatt várom már vadkertet!Pár pia után mi lesz ott...a nüRnbergi per közönséges családi vita lesz ahhoz képest! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március20, 2011 Megoszt Elküldve Március20, 2011 Na ezen okfejtések miatt várom már vadkertet!Pár pia után mi lesz ott...a nünbergi per közönséges családi vita lesz ahhoz képest! <_< Főleg a nürnbergi :angry: Tudom, kapjam be :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Főleg a nürnbergi :angry: Tudom, kapjam be :P Ha tudod miért tartod a szád? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2011 Erről az jutott eszembe, mikor Schuszter Lóránt nagyon örült <_< (fogalmam nincs, melyik hülye tette fel, de nálunk tényleg így mennek a dolgok) J0hnny az a helyzet, hogy Vadkertre be akartam fejezni a könyve, hogy dedikálva átnyújthassam neked, de csúszni fog a projekt (bizonyos írói válságok miatt, de már szívom fel magam megint) - viszont olyan íve lesz, hogy olyat még földi halandó nem varrt le, és be fogom a végére bizonyítanai, hogy mindenhonnan ugyanoa jutunk :angry: Hétvégén rájöttem, hogy a Makett ha olyan 60 évvel ezelőtt már élt volna, akkor ő lett volna a Hitlerjugend reklámarca :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Hétvégén rájöttem, hogy a Makett ha olyan 60 évvel ezelőtt már élt volna, akkor ő lett volna a Hitlerjugend reklámarca <_< Miből jöttél rá? És beöltöztetted legalább? Képeket akarunk!! :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2011 Miből jöttél rá? És beöltöztetted legalább? Képeket akarunk!! :P Abból, hogy neki nem lehet parancsolni :P és közölte, hogy ő azért nem rak rendet a szobájába, ha mondom neki, mert akkor csorbulna a büszkesége és olyan lenne, mintha megalázkodna :P erre megkérdeztem, hogy te nem érzed magad felsőbbrendűnek véletlenül? A válasz két perc elmélyült csend után az volt, hogy: "De. Miért szerinted talán nem vagyok az? <_< " :P és ehhez képzeld hozzá a nagy kék szemeit, meg a szőke haját, ami a II. Világháborúban totál elég lett volna a túléléshez :D Na, innen jött a Hitlerjugend reklámarca ;) terepszinű bibiniben pózolt volna az óriásplakátokon (ami akkor még nem is volt), meg a Playboyban (az sem volt még akkor) horogkeresztes zászlóval letakart pucér testtel ;) a kis árja... :angry: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 Na, innen jött a Hitlerjugend reklámarca :P terepszinű bibiniben pózolt volna az óriásplakátokon (ami akkor még nem is volt), meg a Playboyban (az sem volt még akkor) horogkeresztes zászlóval letakart pucér testtel :P a kis árja... :P Én pedig, mint egy igazi árja harcos (csak nézz rám, há mond hogy nem vagyok fajtiszta árja) csakis fajfenntartás miatt, beporoznám az über bibéjét! <_< :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március21, 2011 Én pedig, mint egy igazi árja harcos (csak nézz rám, há mond hogy nem vagyok fajtiszta árja) csakis fajfenntartás miatt, beporoznám az über bibéjét! :angry: :P :P J0hnny, J0hnny... <_< most mondtál le férfiasságod legjaváról :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március21, 2011 Megoszt Elküldve Március21, 2011 J0hnny, J0hnny... <_< most mondtál le férfiasságod legjaváról ;) :angry: :P :P mint bikának a vörös posztó :P :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Én pedig, mint egy igazi árja harcos (csak nézz rám, há mond hogy nem vagyok fajtiszta árja) csakis fajfenntartás miatt, beporoznám az über bibéjét! <_< :angry: :P Mert te nem vagy pedo.. mi? :P :P Amugy akkor meg kell verekedned érte Tomival. :P :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 Mert te nem vagy pedo.. mi? :angry: :P Amugy akkor meg kell verekedned érte Tomival. :P :P :P Tomival?Nem a Futó Gabival? ;) Amúgy meg Hajni tudja, hogy viccolok, tavaly bliccen pl elengedte velem Petrát ketteseben kocsival! :D <_< ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március23, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Március23, 2011 Tomival?Nem a Futó Gabival? :P Amúgy meg Hajni tudja, hogy viccolok, tavaly bliccen pl elengedte velem Petrát ketteseben kocsival! :angry: <_< :P és közben hárman csavarták ki a kezemből az emo-pengét :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március23, 2011 Megoszt Elküldve Március23, 2011 és közben hárman csavarták ki a kezemből az emo-pengét :angry: Jó pofát vágtál hozzá? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Jó pofát vágtál hozzá? <_< Ha nem hagyod abba, majd téged is jól pofánvág. :angry: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Na ha makettet így ostromolják a férfiak, akkor lassan nekem is félnem kell. MErt nekem is van egy gyönyörű kék szemű, talán szőke hajú kicsi lovagom, aki tegnap megtámadott egy 1 éves kislányt a szomszédban. Meg akarta fogni a kezét, de a kicsi szende csajszi elhúzódott, erre a fiam mérgesen ment utána, hogy de ő akkor is barátkozik!!! :angry: Még pár év és : FÉljetek lányok!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Ha nem hagyod abba, majd téged is jól pofánvág. <_< :angry: Nem meri megtenni, mert tudná, hogy élvezném! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Na ha makettet így ostromolják a férfiak, akkor lassan nekem is félnem kell. MErt nekem is van egy gyönyörű kék szemű, talán szőke hajú kicsi lovagom, aki tegnap megtámadott egy 1 éves kislányt a szomszédban. Meg akarta fogni a kezét, de a kicsi szende csajszi elhúzódott, erre a fiam mérgesen ment utána, hogy de ő akkor is barátkozik!!! :P Még pár év és : FÉljetek lányok!!! <_< Apja fia! :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Március24, 2011 Megoszt Elküldve Március24, 2011 Nem meri megtenni, mert tudná, hogy élvezném! <_< :angry: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts