Boogie Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Végre: De a végleges kinézet ilyen lett: Kapott ott helyben egy toldatot is a Drágám!! :) Már csak fényezés és kéész! :) Tominak külön köszönet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Még két képecske. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 gratula a verdához. csini lesz nagyon :) én meg ma vettem Monának új akksit, meg sarukat. jól megbontottuk a kicsikét. a lényeg hogy holnap elguruljon a verda vadkertre. de szánalmas ahogy kinéz a kaszni meg a motortér :) de évek kérdése és rendberakom :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május25, 2006 Megoszt Elküldve Május25, 2006 Olyan gyorsan? :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Gratula Bogi&Tomi....de kinek a telefonszáma van a rendszámtábla helyén ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 ....de kinek a telefonszáma van a rendszámtábla helyén ? :( Az enyém! :) De már nem látszik, mert ott a rendszám. Amúgy is le lesz fényezve. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Május26, 2006 Megoszt Elküldve Május26, 2006 Az enyém! :) Pasizos megoldás? :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május28, 2006 Megoszt Elküldve Május28, 2006 Gratula, egyre cebb :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június9, 2006 Megoszt Elküldve Június9, 2006 Opel Post 1970 8/9 szám A nagy Start előtt Kadett-nek és GT-nek testvére érkezett! Az Opel család legújabb tagjának neve: Manta. A Bochum-i üzem néhány héttel ezelőtt kezdte meg a Manta gyártását, azóta "fut" a gyártósorokon a Kadett és a GT mellett. Elegáns, sportos, harapós, így nevezik a gyáriak, melyet a következő napokban már a vevők és szakértők is lencse alá vehetnek. A nagy start előtt készített fotográfusunk néhány felvételt a gyártásban és a gyárudvaron. -------- micsoda szépen-tisztán csillog a gyári fekete alvázvédő! és milyen furcsán hat, ahogy nincs ültetve a hátulja... Az udvaron mindegyiknek nyitva a motorfedele, és egyiken sincs antenna Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június10, 2006 Megoszt Elküldve Június10, 2006 És mindegyik ugyanolyan szűrke színű és a nagy start elött készített fotók egy autókkal teli gyárudvart mutatnak! :huh: Gratula! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június10, 2006 Szerző Megoszt Elküldve Június10, 2006 istenem :huh: az első kép biztosan a menyországban készült :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 A leghihetetlenebb, hogy annyiból egy sem az enyém :lol: :D Node van helyette B Manta! :huh: Amiben már benne van az új motor. Ma már azzal fogok gurulgatni! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ma már azzal fogok gurulgatni! :huh: Ez az eszetlen csapatás szinonímája? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 1.6-os difi 2.2-es mocival, lehet is Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Gyárilag 1.2-es volt valaha a Sanyi Mantája! Mára már 1 litert gyarapodott! Ez már valami! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Gyárilag 1.2-es volt valaha a Sanyi Mantája! Mára már 1 litert gyarapodott! Ez már valami! Eteti is a Sanyi majd rendesen! :huh: És mi van a felnikkel Sanyi? Most áll a projekt? Szélesítős adapter lesz, vagy BMW agyak mennek fel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 na ha 1.2, akkor még jobb :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 hat sanyi remelem gurulni fog a geped augusztus 10. korul :huh: mit gondolsz? az enyem gurul (na) de kivontam a forgaglombol :) Mona most atmenetileg pihizik. szerintem sok csunya dogon mentt at az elmuult 4 evben igy a lustizas ra is fer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június12, 2006 Megoszt Elküldve Június12, 2006 Ma kipróbáltam... Hááát :) Egy: egyhelyben kapar. Hírtelen kettő: ugyanaz. Menet közben hírtelen három: gumi nyikkan. Hírtelen négy: gumi kicsit nyikkan, de tép, mint állat. :huh: Nagyon komoly ez a konfig. 2.2 motor, négyes váltó, 1.2-es diffi. Egy buszfordulóban szerettem volna egy teligázos íves fordulót, de akárhogy lendítettem volna a farát, csak egyenesen ment, mintha speer lett volna benne. Remélem sokáig él az 1.2-es diffi, mert nagy élmény. Persze hosszú útra nem nyerő, de így igazi piroslámpás szörnyeteg. No persze nem fogom én ennyire gyilkolni, de egyszerűen muszáj volt kipróbálni, hogy viselkedik. Egyelőre még finoman szokják egymást az alkatrészek, én pedig szokom az autót. Hiába, ez már nem hulla motor. :lol: Egyébként a hétvége eseményei szavakban és képekben: -Manta motor kiszerelése -Rekord motor beszerelése Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Sanyiiiiiiiiii! Mikor jössz felénk? :huh: Látni akarom!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Ööö, majd később, még kell rá légszűrő, mert az most nyista. Továbbá a Reki hűtött tárcsái is hiányoznak nagyon, kell még ide a plusz fékerő, meg a motort is pöpecül be kellene még állítani. Motorféknél (már amikor van motorfék, mert általában gázelvételnél blokkolnak a kerekek) pedig úgy durrog, mint egy WFTS. A hidrotőke csattogás is megmaradt, bár van már benne STP motoradalék, de eddig nem érzem jótékony hatását. No meg van más bibi is. Vagy az összetaknyolt kipuffom szakadt le, és üti a kardánt, vagy maga a kardáncsukló adta fel a harcot, de néha iszonyatosan ráz a kocsi. Szinte ugrál. A Trabinál akkor volt ilyesmi, amikor a féltengely egyik fülét letéptem, és csak a másik fül tartotta a csuklót. Ettől nagyon tartok. Túl jó így a kocsi ahhoz, hogy hagyjam megfeküdni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Akkor tessék kérem megcsinálni! :lol: Vagy máris szétrugattad a hajtásláncot? :huh: Ugye nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Nem hiszem, mert az öszes játék ennyi volt vele, amit leírtam, utána igazi sétakocsikázás. Persze, azért az a diffi nem épp 135 pacihoz van méretezve... Még nem mertem alánézni, majd holnap viszem fel a műhelybe, addig pihen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Kérdezni is akartam, hogy alánéztél-e már... de akkor a jelek szerint még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június13, 2006 Megoszt Elküldve Június13, 2006 Mostmár aludnom kellene. De ha felkelek, aláfekszek. Csak piszkálja a csőröm, hogy mi lehet a kehéje. Eteti is a Sanyi majd rendesen! :huh: Nehogy azt hidd! Az egyhatos karbis 13 körül zabált, ez pedig a Rekiben állítólag tízből nem épp kímélő üzemmódban is kijött. Ezen már állítólag a CIH-k utolsó generációs compuerei vannak... Itt már nem csak az injektor van vezérelve, de a gyújtásnak is külön computere van, és még egy harmadik kis doboz is lóg a tyúkbeleken. Szóval szerintem egész jól hangolható lehet, normális fogyi mellett. És mi van a felnikkel Sanyi? Most áll a projekt? Szélesítős adapter lesz, vagy BMW agyak mennek fel? Én a BMW fékekre szavazok, mert nagyobb motor a végleges terv, ahhoz meg a fékerő is kelleni fog. Nomeg a dobfék szerintem már erősen "kenődne" azok alatt a nagy papucsok alatt. A projekt egyébként nagyjából jövő tavasszal tart ott, hogy alákerül. A szélesítést ép kasztnira kellene rádobni, mert most per pill elég porhanyós a kicsike. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts