manta Elküldve Január10, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hát szívesen mennék disznóvágásra az biztos :) az bejött nekem nagyon :D De ide csak én vagyok hívva, meg hát amúgy is meg kell gondolnom mit csinálok, mert azt vettem észre, hogy mióta híre ment a dolognak, egy csomóan (mondjuk azok, akik pont nem ismernek annyira) rosszalló tekintettel húzzák közelebb magukhoz a férjeiket :D na mindegy is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hát szívesen mennék disznóvágásra az biztos :) az bejött nekem nagyon :D De ide csak én vagyok hívva, meg hát amúgy is meg kell gondolnom mit csinálok, mert azt vettem észre, hogy mióta híre ment a dolognak, egy csomóan (mondjuk azok, akik pont nem ismernek annyira) rosszalló tekintettel húzzák közelebb magukhoz a férjeiket :D na mindegy is :) Látod, vinnéd J0hnny-t és egyből ki is pletykálnának, hogy liliomtipró a srác :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Látod, vinnéd J0hnny-t és egyből ki is pletykálnának, hogy liliomtipró a srác :) :) Azért Hajni már 18 fölött van nem (igaz nem sokkal :D )? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Azért Hajni már 18 fölött van nem (igaz nem sokkal :D )? :) Hm, tényleg? :D :D Én azért nem próbálkztam, mert fiatalkorúnak hittem :P :D :) :D Bár ugye ha belegondolok az első opel találkozómra... mikor a Hajnit kerestem, Laci meg majdnem megölt, csak úgy heccből... meg Hajnit is :D ... "Ki ez a csávó? Honnan ismered? Mit akar tőled?" szal gyaníthattam volna :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Hm, és ez elég ok, hogy ne tudd magaddal vinni mint a partnered, vagy fiad, vagy lányod vagy mi? :D :D Úúú mekkora story lenne, ha beadnánk, hogy a fia vagyok! :D :) :) Vagy megborotválkozom rendessen és azt mondjuk a pasija és még csak 17 vagyok! :D :P :D Na akkor aztán lenne rosszaló tekintet Hajni! :D :o :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Úúú mekkora story lenne, ha beadnánk, hogy a fia vagyok! :D :) :) Vagy megborotválkozom rendessen és azt mondjuk a pasija és még csak 17 vagyok! :D :P :D Na akkor aztán lenne rosszaló tekintet Hajni! :D :o :D Mondjuk vki olyan is jó lenne, akiről elhiszi mindezt... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mondjuk vki olyan is jó lenne, akiről elhiszi mindezt... :) :D Ha majdnem ugyanaz a társaság akiknél a kétezres blokk sztori volt, azok sztem be is nyelnék :) :D Márpedig esküvő ált leánybúcsú után van, szal a logikám szerint ugyanaz a társaság... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Mondjuk vki olyan is jó lenne, akiről elhiszi mindezt... :) :D Lehetsz te is a főszereplő,de akkor én kamerázom a kész átverést! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Úúú mekkora story lenne, ha beadnánk, hogy a fia vagyok! :D :) :) Vagy megborotválkozom rendessen és azt mondjuk a pasija és még csak 17 vagyok! :D :P :D Na akkor aztán lenne rosszaló tekintet Hajni! :D :o :D Bírnád mi? Te kis perverz :D Lassúzni anyuval stb :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Bírnád mi? Te kis perverz :) Lassúzni anyuval stb :) :D Az se lenne rossz,de gondolj bele a sok fapina tekintete....hát besírnék a röhögéstől! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Ha majdnem ugyanaz a társaság akiknél a kétezres blokk sztori volt, azok sztem be is nyelnék :) :) Márpedig esküvő ált leánybúcsú után van, szal a logikám szerint ugyanaz a társaság... :D Nálatok így volt? :P Lehetsz te is a főszereplő,de akkor én kamerázom a kész átverést! :D :D :o Bírnád mi? Te kis perverz :D Lassúzni anyuval stb :D :D Ágyban, párnák közt halni meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január10, 2011 Megoszt Elküldve Január10, 2011 Nálatok így volt? :D Nem vágom... az esküvő a leánybúcsú után volt... hol itt a gond? Nem előbb az esküvő és utána leánybúcsú... :) :) Anita leánybúcsúja 1-2 héttel az esküvő előtt volt... a legénybúcsúm meg 2 nappal előtte... jó szar is volt... tényleg - semmi élccel...:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :D milyen szavakat ismersz te... :) biztos a diplomával jár :D hár igen , néha érzem is ,hogy szétvet a tudás és le kell írom ezeket a tudálékos szavakat. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :D betett nekem ez a lánybúcsú :) és hallod, még meg is kérdezi, hogy "felhasználtad a blokkot?" :D gondolom valamit becserélni, vagy visszavinni :P erre gondolhatott :D pfu... nagyon kemény a világ :) Látod? Ezért nem barátkozok lányokkal jó pár éve. Teljesen máshol jár az eszük..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2011 Bár ugye ha belegondolok az első opel találkozómra... mikor a Hajnit kerestem, Laci meg majdnem megölt, csak úgy heccből... meg Hajnit is ;) ... "Ki ez a csávó? Honnan ismered? Mit akar tőled?" szal gyaníthattam volna :D tényleg így volt :P :D a barom :D :o Úúú mekkora story lenne, ha beadnánk, hogy a fia vagyok! Vagy megborotválkozom rendessen és azt mondjuk a pasija és még csak 17 vagyok! Na akkor aztán lenne rosszaló tekintet Hajni! :D lenyomjuk? :) :D de komolyan :P ez mekkora ;) Lánybúcsú: egy jó sztori. nem. Kettő. 1. Tök kuss az asztalnál, a kakókat már megittuk, akármi. Na, mondom, ez a buli megdöglött.... síri csend, egyszer csak az egyik csaj megszólal bele a nagy büdös csendbe, hogy: valakinek a valakije, aki 35 éves (és nem én vagyok) lesz*pott egy 18évest a 17dik kerületben. :) Ezt nem értettem, de aztán kiderült, hogy azért ott, mert ott lakik. Ebből én egy két ismeretlenes egyenletet állítottam fel, és gyakorlatilag kikódoltam a DaVincit ;) 2. ugyanezt a csajt felhívta valami pasija, hogy nincs e kedve átugrani és lepippantani. A csaj átment, elvégezte a dolgát, majd decensen tartotta magát, és nem engedte, hogy a ######i letapizza, mert ő neki tartása van :D Vazze... :D tartása... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Lánybúcsú: egy jó sztori. nem. Kettő. 1. Tök kuss az asztalnál, a kakókat már megittuk, akármi. Na, mondom, ez a buli megdöglött.... síri csend, egyszer csak az egyik csaj megszólal bele a nagy büdös csendbe, hogy: valakinek a valakije, aki 35 éves (és nem én vagyok) lesz*pott egy 18évest a 17dik kerületben. :D Ezt nem értettem, de aztán kiderült, hogy azért ott, mert ott lakik. Ebből én egy két ismeretlenes egyenletet állítottam fel, és gyakorlatilag kikódoltam a DaVincit :P 2. ugyanezt a csajt felhívta valami pasija, hogy nincs e kedve átugrani és lepippantani. A csaj átment, elvégezte a dolgát, majd decensen tartotta magát, és nem engedte, hogy a ######i letapizza, mert ő neki tartása van :) Vazze... :) tartása... :D Fénykép, telefonszám? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2011 Látod? Ezért nem barátkozok lányokkal jó pár éve. Teljesen máshol jár az eszük..... :D ez olyan furcsán hangzik :) kicsit olyan rasszista, vagy nemgyűlölő :) (a nemgyülölő az csak az igeneket szereti? :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Fénykép, telefonszám? :) Van tartása wazze, az előbb írták! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Van tartása wazze, az előbb írták! :) Jó, ennyi idősen csak megáll a térdén... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :D tényleg így volt :D :D a barom :D :lol: :D lenyomjuk? :D :D de komolyan :D ez mekkora :D Hát ugye vmire nagyon emlékszik az ember... Remélem azóta M. Ákos nem haragszik rám... mert nincs mire... de ez másik dolog. -_- Léccilécci... tegyétek meg... kíváncsi vagyok a reagálásokra!! :) (is) :D :) :D Jó, ennyi idősen csak megáll a térdén... :D Hát a leírt példa alapján már meg :D :D... Amúgy nem értem a csávót.. ki a fene akar tapizni egy jó pipantás után?... begombolkozni, és irány a haverokkal piálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Vazze... :) tartása... :D Hja ehhez csak annyit, hogy fejjel lefelé nehéz nyelni... persze hogy tartania kell magát egyenesen míg le nem ér az "anyag" :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2011 Hát ugye vmire nagyon emlékszik az ember... Remélem azóta M. Ákos nem haragszik rám... mert nincs mire... de ez másik dolog. :D :) annak meg mi baja volt? :D Hja ehhez csak annyit, hogy fejjel lefelé nehéz nyelni... persze hogy tartania kell magát egyenesen míg le nem ér az "anyag" :lol: :D :D :D micsoda tapasztalat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 :) annak meg mi baja volt? :D :D micsoda tapasztalat :D Majd egyszer személyesen elmesélem, de sztem - ha visszaemlékszel - akkor rájössz :D Hja az, csak én piával próbáltam ki, ebből következtetek erre... De ha szted nem így van, cáfolj meg nyugodtan :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január12, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ez a pia szöveg most már csak szánalmas magyarázkodás :D Valamelyik nap (az emlékezetes leánybúcsú utáni élménybeszámolómat követően) mentünk a kollégával céges bevásárlása és valami getva esőszerű hullott az égből. A következő párbeszéd hangzott el: Kolléga: - valami gec* esik az égből! Én számat kitátva az év felé fordulva: - hol? Hol???? Kolléga: - és csodálkozol, hogy minden feleség közelebb húzza a párját, ha meglát téged?! :D:D:D és ha belegondolok, akkor tényleg nem csoda :) pedig szerintem jó poén volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve Január12, 2011 Megoszt Elküldve Január12, 2011 Ez a pia szöveg most már csak szánalmas magyarázkodás :D Valamelyik nap (az emlékezetes leánybúcsú utáni élménybeszámolómat követően) mentünk a kollégával céges bevásárlása és valami getva esőszerű hullott az égből. A következő párbeszéd hangzott el: Kolléga: - valami gec* esik az égből! Én számat kitátva az év felé fordulva: - hol? Hol???? Kolléga: - és csodálkozol, hogy minden feleség közelebb húzza a párját, ha meglát téged?! :D:D:D és ha belegondolok, akkor tényleg nem csoda :) pedig szerintem jó poén volt :D B@szki Hajni, ez nem semmi... mindig meg tudod lepni az embert :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts