mantababy Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 csere Makettre? :) Egy ici-pici gügyögő 6 hónapos babáról egyből egy kamasz lányra? :D ennyire még nem vagyok gyakorlott anyuka. És kimaradnék a legjobb ovis tecsós játéksoros hisztikről, meg hogy " anyuuuuu bakugánt akarok ,mert az osztályban mindenkinek vaaaan!!!! " kiakadásokról? Na meg egyből rúzs meg körömlakk kell makettnak :) , nekem meg csak öcséim vannak és ilyen kérések sosem hangzottak el a családban. Teljesen szokatlan lenne. Szóval baba egyenlőre marad! Eszik -iszik-alszik, néha sír, de nem vészes. Igazából egy 8 kg-os tamagocsi. Még kiélvezném ha lehet. :o De vadkerten kölcsönadom Hajninéninek, ha visszük. Addig Makett meg majd segít annyának tisztába tenni. Hátha neki jobban megy, mint Hajninak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November7, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November7, 2010 Igazából egy 8 kg-os tamagocsi. :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 ... Addig Makett meg majd segít annyának tisztába tenni. Hátha neki jobban megy, mint Hajninak. Kicsit legalább elretten és Hajninéni is fellélegezhet :o :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 Kicsit legalább elretten és Hajninéni is fellélegezhet :D :) :) :( :( :D :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 :) :) :( :D Kivéve, ha ettől megjön a kedve a babázáshoz... :o Akkor bizony körül kell nézni a konyhában: bab+víz+fazék :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November7, 2010 Megoszt Elküldve November7, 2010 bab+víz+fazék Kitalálom: éhes vagy és sóletet szeretnél. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Kitalálom: éhes vagy és sóletet szeretnél. :o Nem, ez kell a bab ázáshoz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November8, 2010 ennyi hülyét egy rakáson... :o régen OPNI-nak hívták a lököttek gyűjtőhelyét, de úgy látom ezt a szerepet átvette a MOTE :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 ennyi hülyét egy rakáson... :D régen OPNI-nak hívták a lököttek gyűjtőhelyét, de úgy látom ezt a szerepet átvette a MOTE :) Na de ki a vezérünk? Hö? :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Na de ki a vezérünk? Hö? :o :D :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November8, 2010 Megoszt Elküldve November8, 2010 Na de ki a vezérünk? Hö? :o Ki, ki... hát A Záárpi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November9, 2010 Megoszt Elküldve November9, 2010 Na de ki a vezérünk? Hö? :o Aszongyák egy bolond százat csinál, szóval már csak meg kell találni hogy ki volt a legelső. Na az a vezér(hangya)! Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A micu kluboldaláról 1997 http://www.mitsubishiklub.hu/stat/uploads/images/m_bp1.jpg sajnos nem nagyítható . Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November15, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November15, 2010 A micu kluboldaláról 1997 http://www.mitsubishiklub.hu/stat/uploads/images/m_bp1.jpg sajnos nem nagyítható . Jól látom, hogy a Need mantája is rajta van? Ez nem a 8-9 évvel ezelőtti autó kiállítás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 A micu kluboldaláról 1997 :excl: http://www.mitsubishiklub.hu/stat/uploads/images/m_bp1.jpg sajnos nem nagyítható . Jól látom, hogy a Need mantája is rajta van? Ez nem a 8-9 évvel ezelőtti autó kiállítás? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Jól látom, hogy a Need mantája is rajta van? Ez nem a 8-9 évvel ezelőtti autó kiállítás? Nem... ez 13 éves... :lol: :excl: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November15, 2010 Megoszt Elküldve November15, 2010 Régvolt, hát ja! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Régvolt, hát ja! Az egyik képen a sátor mögött ott van a Rekordom is. :excl: Itt ni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2010 Az egyik képen a sátor mögött ott van a Rekordom is. :excl: Itt ni. :( :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 :( :lol: :lol: :lol: :lol: Mit röhöx? :excl: Ott van. :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2010 Mit röhöx? :excl: Ott van. :lol: Én láttam :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November16, 2010 Megoszt Elküldve November16, 2010 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November16, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November16, 2010 mondom, hogy én láttam :( de azt mindenképpen el kell ismerni, hogy ebből a szögből fotózva sokkal jobb a látvány :excl: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Hajni! Jól megy a bót? :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November18, 2010 Megoszt Elküldve November18, 2010 Hogy menne jól, hát zárva van, nem látod? :excl: Amúgy én a Hajni helyében lehet hogy ellátogatnék oda, mert ha már róla nevezték el a helyet, sztem kutya kötelességük ingyen kaját adni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts