mélykék76 Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ja amúgy szinte minden fesztiválon ott van az Öreg :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Ma olvastam: "Én úgy vagyok a hányással, mint Ady a versírással. Egyre könnyebben megy és egyre mélyebbről jön. Szőke nő: - Pincér, mennyibe kerül a sör? Pincér: - A pohár 220, a korsó 330. Szőke nő: - Aha, értem. És a sör? A politika olyan mint az ablakpucolás. Hamar rájössz, hogy a mocsok a másik oldalon van... Két szőke beszélget: - Terhességi tesztet csináltam. - Nehezek voltak a kérdések???? Tudod-e hogy hívják a székely energia italt? - Kútbul. Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs Az apa mérgesen mondja a lányának: - Annyira gyűlölöm az új udvarlódat, hogy kedvem lenne az anyósának lenni! - Kik a legoptimistábbak? - A zsidók, mert még azt sem tudják mekkora lesz, de már levágnak egy darabot a végéből. " :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július17, 2010 Megoszt Elküldve Július17, 2010 Te vagy még egy kemény gyerek :D Főleg aki totálisan katapultált :rolleyes: reméljük nem ő volt az -_- Ma olvastam:.... Csak nem sosekopel? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július18, 2010 :rolleyes: <_< -_- Jahh, 22 az nálunk is játszik :P akkor ott ütközünk (egy kemény pogó közben B)) Ja amúgy szinte minden fesztiválon ott van az Öreg :D mert nem is olyan öreg :) lélekben tuti fiatal B) van aki fél lábbal a sírban van, de ő fél lábbal fesztiválokon van :D :D Sétálunk, sétálunk egy kocsmába becsücsülünk, fröccs :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Hehe :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 akkor ott ütközünk (egy kemény pogó közben :D) Majd hívlak titket :rolleyes: mert nem is olyan öreg <_< lélekben tuti fiatal :) van aki fél lábbal a sírban van, de ő fél lábbal fesztiválokon van B) Hádde ő mondja : -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Vigyázz magadra kisfiam :rolleyes: <_< -_- Maradjmá,te pelenkás! :D Te vagy még egy kemény gyerek :D egy sátornyi pénzzel mész a hegyaljára :D Bye bye J0hnny :P (Egyébként azt hittem, már tegnap este letipliztél) Hát azé annyit nem vittünk,de adtunk az érzésnek tegnap! :P Már kicsit túlzásba viszi a keménykedést, kértem tőle, hogy hozzon hambit Lurdynál : én nem vagyok senki csicskása :D :) B) Me' mé?Nem így van? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 ....Me' mé?Nem így van? :rolleyes:.... Szerintem nem vagy tisztába a csikáztatás fogalmával, de mindegy <_< Na milyen volt a legalja fesztivál ? -_- :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Pár kép a telóból: Metropolis: 80' évek feeling,mindenki TJ Hooker szemcsiben nyomta: Egyszer egy házibuliba úgy indultunk havertól,hogy a bejáratnál apuka 20éves szemcsijét elloptunk az előszobapolcról és abban mentünk el bulizni.Most ez a haverunk kifoszotta a fater szemüvegkészletét és mindenkinek jutott valami Bee Gees-es darab! <_< A "jó" barátra mindig lehet számítani! -_- Óriás akcióban: IHM akcióban: A Turbo koncertjén bokánfostam magam,iszonyat jók élőben és volt feldolgozás is.Hidegrázós... A http://www.youtube.com/watch?v=epfrSuGmr1Y-ről pedig nincs mit beszélni,aki egyszer iszonyat nagyot akar bulizni,annak el kell mennie Fish! koncertre. Volt kérem minden,közönség gugoltatás,aztán onnan ugra,közönség kettéválasztása->kórusban énekeltetés stb stb. Leírhatatlan,amikor 2-300 ember egyszerre bulizik,mindeki mindenkivel pacsizik,senkit nem érdekel mi van körülötte,csak ugrál,tombol,ordít,énekel...piszok jó. Most,hogy már a haverok is vágják,hogy engem tavaly mi fogott meg ezen a feszten(nincs külföldi parasztinvázió,olcsóbb,jó hangulat) köv évben valszeg nem csak egy éjszakás lesz a leugrás. :rolleyes: Na kicsit pihizek, 5 koncert végigugrálása nekem is sok már ennyi idősen. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Ja és hatalmas ötlet a visszaváltós korsó,200Ft-ot nem dobsz el,sok ember farzsebében virított a korsó begyömöszölve,aztán reload-ot kért. Alig lehett látni eldobott poharat. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Szerintem nem vagy tisztába a csikáztatás fogalmával, de mindegy :rolleyes: Na milyen volt a legalja fesztivál ? <_< -_- Te meg ne vegyél mindent komolyan,amit mondok...sőt,semmit sem! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Te meg ne vegyél mindent komolyan,amit mondok...sőt,semmit sem! :P <_< :D :D :D :P Labancoknál meg egy kis minifesztivál volt :rolleyes: Szimpad oldalról ez a fedett rész. Előtte pedig egy kis dombocska, ahol lehett üldögélni. Néhány vendéglátőegység és ennyi -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Igazi showman! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Igazi showman! :rolleyes: Jesz <_< -_- :D :) Sajnálom különben hegyalját, ha nem lett volna ez akkor ott vagyunk. Sziget játszik majd nálad ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július18, 2010 Megoszt Elküldve Július18, 2010 Sziget játszik majd nálad ? Nem igazán találtam olyan zenekart,aki miatt kimennék. Nem is a pénz miatt,azt leszarom,de nincs olyan,ami megmozgatna. Hegyalján a 4 koncert egymás után ütött: Óriás Isten Háta Mögött Turbo Fish Fáj mindenem még most is. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 Nem igazán találtam olyan zenekart,aki miatt kimennék. Nem is a pénz miatt,azt leszarom,de nincs olyan,ami megmozgatna. Hegyalján a 4 koncert egymás után ütött: Óriás Isten Háta Mögött Turbo Fish Fáj mindenem még most is. -_- Azért majd szólok mikor nézek ki <_< Hajni, Neked milyen alkoholszondád van ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július19, 2010 Neked milyen alkoholszondád van ? :rolleyes: digitális ilyen e Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július19, 2010 Megoszt Elküldve Július19, 2010 digitális ilyen e Áháááá. Csak ilyen kihajtóst érdemes venni nemde ? Az a "fújj ide", olyan kajlának tűnik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július23, 2010 Áháááá. Csak ilyen kihajtóst érdemes venni nemde ? Az a "fújj ide", olyan kajlának tűnik. Hát ha veszel szerintem azt érdemes nézni, hogy meddig mér és mennyi idő alatt. Szerintem ezek között ez a legjobb. Végülis túlélt már pár opel talit, számost házibulit, néhány liter ráöntött italt - szóval, ha most beszarik, már akkor is megérte :D Tegnap megyünk haza Bill koncertről (AMI MEGINT KIBEBASZOTT JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ VOLT B)), két idegen (egy csaj meg egy pasi) halad le tőlünk a lakásból :rolleyes: kisvártatva Makett is. Mondom jól van, legalább a gyerek ismeri őket. Haladunk fel, nyitom az ajtót, és olyan látvány tárult elém, amire azért nem számítottam <_< Egy égigérő vizipipa az asztalon - négyből két ember volt ismerős, abból az egyik a Makett volt. Szotyi szétszórva-szétköpködve, sörök az asztalon, valami szar zene üvölt - na, mondom.... pont fordítva kéne lennie, hogy ő jön a ZPből, én meg otthon elvagyok B) a, és ilyenkor jön jól egy szonda :D de csak 0,6 körül fújta. "csak", mi? ez is realtív, de mindegy :) Mi még összedobtunk valami hagymás sajtos rántottát, amiből a kölykök nem kaptak (nem is kértek) - beizzítottuk az ABBA-t, és rájöttünk: ezzel lehet oszlatni a fiatalokat :D Aztán dumáltunk reggel 4ig, és tévedésből felébredtem reggal 6kor -_- és még időben be is jöttem dolgozni munkaképes állapotban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július24, 2010 Na ide is :rolleyes: Sanyib! Te boldog apuka! <_< Isten éltessen sokáig! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 :wacko: ha Gelko elnök úr mondja, akkor annak úgy is kell lennie :wacko: Hiszen ő gelkÓZ a Nagy Varázsló, kire áhitattal tekintünk :D (főleg, ha tényleg jó idő lesz :D) http://www.fn.hu/cikk/00170000/176685/2.jpg Ki a Doroti? :D "-Kislány! Hogy hívnak, hová mész és mit viszel a kosárkádban? -Eszergomba" :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július26, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Július26, 2010 -Eszergomba" :D 3 in 1 :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Ki a Doroti? :D "-Kislány! Hogy hívnak, hová mész és mit viszel a kosárkádban? -Eszergomba" :wacko: Leírhatnád helyesen is: Esztergomba! :wacko: :wacko: Így több értelme van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Leírhatnád helyesen is: Esztergomba! :wacko: :wacko: Így több értelme van. Nyóvanna, lemaraTT eTTé :wacko: Ottó etté'? Nem, nem... Ottó két Té :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július26, 2010 Megoszt Elküldve Július26, 2010 Nyóvanna, lemaraTT eTTé :D Ottó etté'? Nem, nem... Ottó két Té :wacko: Ne egyél több konyakos meggyet, mert nem bírod a piát :D :wacko: :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts