MantaBeast Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Többnyire pofás...tőle vettem a 400as belsőt. Attilának hívják ugye ? Eskü ezt az autót láttam már, kiderül, hogy a srác itt lakik tőlem pár utcával odébb a III. kerben. Fel is hívom, és megkérdezem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2010 Manta IceBoy ;) Meleg fagyi ;) lütyők :P Sziasztok, pár év kihagyás után újra feltűntem a színen. A régi nevemmel nem tudtam belépni, így marad ez. Örülök, hogy látni lehet itt még embereket, bár szégyen szemre tény, hogy talán utoljára még esztergomban voltam a találkozón, talán egyszer utána még tatán. Megtaláltam nemrég az évek óta a garázs mélyére eltemetett mantámat, előkotrom és életet lehellek belé. Nyárra remélem készen lesz. Gondoltam, benézek ide ennek örömére, amúgy is volt pár kérdésem. Majd gyakrabban járok errefelé :D Üdv! Tök jó, hogy itt vagy! Bár tudnám ki vagy! ;) Mi van ma itt?? Mi folyik itt Gyöngyösön??? Feltámadás??? Vagy csak támadás... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MantaBeast Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Meleg fagyi ;) lütyők :P Tök jó, hogy itt vagy! Bár tudnám ki vagy! ;) Mi van ma itt?? Mi folyik itt Gyöngyösön??? Feltámadás??? Vagy csak támadás... :) Ja igen Silverman volt az előző nevem, lemaradt. DGZ-012 Fehér manta :D Nem hinném, hogy sokan emlékeznek rám ;) Tüzi, Lajos, Tomi biztosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MantaBeast Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Eskü ezt az autót láttam már, kiderül, hogy a srác itt lakik tőlem pár utcával odébb a III. kerben. Fel is hívom, és megkérdezem :) Felhívtam, tényleg itt lakik 2 utcával odébb :D Kicsi a világ. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2010 Ja igen Silverman volt az előző nevem, lemaradt. DGZ-012 Fehér manta ;) Nem hinném, hogy sokan emlékeznek rám ;) Tüzi, Lajos, Tomi biztosan. :) aham... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 :D aham... ;) ertjük hogy villanymotor de mi hajcsa ;) Ice man elsz meg :) piros szörnyed is :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hallod... ;) múltkor elképzeltem, milyen lenne MrManta nőgyógyásznak... illetve el akartam képzelni, de annyira nem ment, hogy csak addig jutottam, hogy ül a nőgyőgyászati szék előtt behajolva, vakondgatyában, de messziről csak annyi látszik, hogy füstől a nő alulról, aztán közelebb érve kiderül, hogy lóg a bláz a Lacibácsi szájában és csak az füstöl; közben meg ledobálja a villáskulcsokat és egyéb szerszámokat a földre, amik nagyon csörömpölnek - majd káromkodik egy nagyont, közli, hogy ehhez gondolkodó víz kell, és meghúzza a sörét... ;) és mire ide eljutottam, már nem is rendelő volt, hanem műhely, és nem is nő volt a széken, hanem autó a bakon... :P Azt hiszem ez azt jelenti, hogy nem született nőgyógyásznak, sőt, soha nem is lehetett volna az, mert az élet megtagadta tőle ennek a lehetőségét... :D Nem is igaz, hogy bármi lehet az emberből... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hallod... ;) múltkor elképzeltem, milyen lenne MrManta nőgyógyásznak... illetve el akartam képzelni, de annyira nem ment, hogy csak addig jutottam, hogy ül a nőgyőgyászati szék előtt behajolva, vakondgatyában, de messziről csak annyi látszik, hogy füstől a nő alulról, aztán közelebb érve kiderül, hogy lóg a bláz a Lacibácsi szájában és csak az füstöl; közben meg ledobálja a villáskulcsokat és egyéb szerszámokat a földre, amik nagyon csörömpölnek - majd káromkodik egy nagyont, közli, hogy ehhez gondolkodó víz kell, és meghúzza a sörét... ;) és mire ide eljutottam, már nem is rendelő volt, hanem műhely, és nem is nő volt a széken, hanem autó a bakon... :P Azt hiszem ez azt jelenti, hogy nem született nőgyógyásznak, sőt, soha nem is lehetett volna az, mert az élet megtagadta tőle ennek a lehetőségét... :D Nem is igaz, hogy bármi lehet az emberből... :) ;) ;) :lol: :lol: :D ;) :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hallod... :) múltkor elképzeltem, milyen lenne MrManta nőgyógyásznak... illetve el akartam képzelni, de annyira nem ment, hogy csak addig jutottam, hogy ül a nőgyőgyászati szék előtt behajolva, vakondgatyában, de messziről csak annyi látszik, hogy füstől a nő alulról, aztán közelebb érve kiderül, hogy lóg a bláz a Lacibácsi szájában és csak az füstöl;... Előkerül a hegesztő, meg a pajszer :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Nem jön ki.,.... nem jön ki... kell egy csapágylehúzó.. upsz letört a karja, sebaj, van hegesztő apparát ;) :PElőkerül a hegesztő, meg a pajszer :) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Nem jön ki.,.... nem jön ki... kell egy csapágylehúzó.. upsz letört a karja, sebaj, van hegesztő apparát :D ;) Nagyon elbrutalizálódtál ott a vad szavannán :P ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 ohh bocs ;) :) ;) Nagyon elbrutalizálódtál ott a vad szavannán ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Egesz jol ertetek a nöi fantäziähoz :P ;) ;) :lol: :) :D ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Juj Hajni ha már ilyeneket képezegsz, nem is tudom el merjünk-e látogatni felétek. Ugyanis eléggé sok nőgyógyásszal találkoztam mostanában és érzékenyen értint a dolog ;) . Ja és ezt csakis azért kérdezem, mert szombaton reggel megyünk Pestre, visszük apumékat a dínóbemutatóra :) és mivel engem nem igazán érdekelnek a színpadon mászkáló robotdínók így 1-2 óránk szabad délután. ha netán otthon vagytok elugornánk arrafelé! ;) vélemény???? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április1, 2010 Juj Hajni ha már ilyeneket képezegsz, nem is tudom el merjünk-e látogatni felétek. Ugyanis eléggé sok nőgyógyásszal találkoztam mostanában és érzékenyen értint a dolog ;) . Ja és ezt csakis azért kérdezem, mert szombaton reggel megyünk Pestre, visszük apumékat a dínóbemutatóra :) és mivel engem nem igazán érdekelnek a színpadon mászkáló robotdínók így 1-2 óránk szabad délután. ha netán otthon vagytok elugornánk arrafelé! :P vélemény???? ;) Hu bakker! Kismamaaa!!! Tessék megcsörrenteni, mert bár elvileg Csákvárra, vagy hová kéne mennünk délután, de nagyon képlékeny még a dolog, mert előtte egy motorcsere van - de szóljatok ide, mert ha erre jártok, és itthon vagyunk, akkor feltétlen szeretnénk látni titeket!!!! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április1, 2010 Megoszt Elküldve Április1, 2010 Hajni! 10 dolog,ami miatt anyád tudta,hogy nem szabad metált hallgatnod! :) :D ;) érdeklődési köröm: ivás,baszás hobbim: dohányzás ;) :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Hu bakker! Kismamaaa!!! Tessék megcsörrenteni, mert bár elvileg Csákvárra, vagy hová kéne mennünk délután, de nagyon képlékeny még a dolog, mert előtte egy motorcsere van - de szóljatok ide, mert ha erre jártok, és itthon vagyunk, akkor feltétlen szeretnénk látni titeket!!!! :) ;) oksi. Elvileg 15 órási előadásra mennek öcsémék , miután kiraktuk őket el tudunk gurulni arrafelé. Előtte mindenképp hívlak majd. ;) Úgyis régen láttuk egymást, pláne régen láttatok dagi-husis üzemmódban! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Éééén?.... Te kezdted :D) Nagyon elbrutalizálódtál ott a vad szavannán ;) ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2010 Megoszt Elküldve Április2, 2010 Éééén?.... Te kezdted :D) Lálálálálááá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ice man elsz meg :) piros szörnyed is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Ice man elsz meg :) piros szörnyed is :D Szia! ahha,élek és virulok!!! már én is MOTE tag lettem:) Piroska is jól van,csak ujabban rákapott az etanolra:) De nemsokára Mantesz is feléled a garázs mélyéről) Felesben tankolod ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Hallod... ;) múltkor elképzeltem, milyen lenne MrManta nőgyógyásznak... illetve el akartam képzelni, de annyira nem ment, hogy csak addig jutottam, hogy ül a nőgyőgyászati szék előtt behajolva, vakondgatyában, de messziről csak annyi látszik, hogy füstől a nő alulról, aztán közelebb érve kiderül, hogy lóg a bláz a Lacibácsi szájában és csak az füstöl; közben meg ledobálja a villáskulcsokat és egyéb szerszámokat a földre, amik nagyon csörömpölnek - majd káromkodik egy nagyont, közli, hogy ehhez gondolkodó víz kell, és meghúzza a sörét... :P és mire ide eljutottam, már nem is rendelő volt, hanem műhely, és nem is nő volt a széken, hanem autó a bakon... ;) Azt hiszem ez azt jelenti, hogy nem született nőgyógyásznak, sőt, soha nem is lehetett volna az, mert az élet megtagadta tőle ennek a lehetőségét... :D Nem is igaz, hogy bármi lehet az emberből... :) Na még egy kicsit!!!;) Húzzuk meg,nehogy szét essen:) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Felesben tankolod ? Ahha,megy felesben igy jobb időben és semmi változást nem vettem észre a menetteljesitményen!!! Fogyasztás közel ugyan az,sőt néha kevesebbet is mérek mint 95el!! Pedig szerintem az én autóm a legalkalmatlanabb erre a célra,mert automata szivatós,karbis!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Na még egy kicsit!!!:D Húzzuk meg,nehogy szét essen:) :) Nem tudsz belépni a régi neveden? Mi legyen? melyiket fogod használni? Mert ha ezt, akkor átlövöm erre a tagságis cuccokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Április4, 2010 Megoszt Elküldve Április4, 2010 Nem tudsz belépni a régi neveden? Mi legyen? melyiket fogod használni? Mert ha ezt, akkor átlövöm erre a tagságis cuccokat. Sajna azzal nem akar belépni,pedig mindent jól irtam be és többször is próbáltam!!! Ha át tudod tenni ide a dolgokat,akkor azt megköszönöm!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts