Stefan Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Te még erre is emlékszel? :) :) :D :lol: Ilyet el lehet felejteni? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2009 Nesztek nektek dicsőségfal! :) Mi sírtunk a gyönyörűségtől, no meg az öntömjénezés füstjétől :) és ha valaki ezek után azt mondja, hogy nagyképűek vagyunk, akkor igazat is adunk neki :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2009 Te még erre is emlékszel? :) :) :D :lol: Igazából én nem láttam, csak a lányod mesélte :lol: de nagyon el tudom képzelni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Mik vannak... vajon sokan lehetünk még aktívak a fórumon azok közül akik már azon a talin is ott voltak? (Nekem a második MOTE-s talim volt a 2004-es fóti, aznap vettem a Calibrámat... Úristen, már több mint 5 éve volt? :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Nesztek nektek dicsőségfal! :D Mi sírtunk a gyönyörűségtől, no meg az öntömjénezés füstjétől :) és ha valaki ezek után azt mondja, hogy nagyképűek vagyunk, akkor igazat is adunk neki :lol: http://img8.tar.hu/manta/size2/39125577.jpg http://img8.tar.hu/manta/size2/39125578.jpg Vagy nagyon masszívan oda lehetnek rögzítve, vagy az a hangfal csak dísznek van, de el tudom képzelni mit össze sétálhatnak azok a kupák, amikor rázendítetek egy kis Kárpátiát :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2009 :lol: eddig a hangfalakon voltak, és érdekes módon még nem estek le, csak kicsit mozogtak B) bár most, hogy mondod, valszeg ezért lehet megütve itt-ott :) Tök röhej, mert miután kigyönyörködtük magunkat, kiszámoltuk, hogy a plexi, a tartó, és a ledes megvilágítás összesen 8 rongyba került :D azért ez nem kevés összeg két szaros polcra... :) dehátm aki hülye, annak mantája van ;) (még két kiskupa elfér, aztán leállunk mindennel :P) * A 2004es opeltalin még szervezők voltunk, és ott értettük meg, hogy az annyira nem mókás dolog, mintha csak résztvevőnek megyünk :lol: már reggel hatkor a budit sikáltam, és még egy wc kefét is hagyományoztam Fót önkormányzatának. Délután kettőkor meg már hányni sem mentem volna a sloziba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október31, 2009 Jah, Lacibácsi eltörte a kerékcsavart, potom 3-4 órát pöcsölt, mire leoperálta, majd megállapította, hogy a tőcsavar elforgott, így történhetett a hiba :) lehet, hogy genya vagyok, de néha lementem vigyorogni. De csak azért, mert az én kocsim volt, és oldani akartam a feszültséget. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Jah, Lacibácsi eltörte a kerékcsavart, potom 3-4 órát pöcsölt, mire leoperálta, majd megállapította, hogy a tőcsavar elforgott, így történhetett a hiba :D lehet, hogy genya vagyok, de néha lementem vigyorogni. De csak azért, mert az én kocsim volt, és oldani akartam a feszültséget. :) Ezen besírtam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Mik vannak... vajon sokan lehetünk még aktívak a fórumon azok közül akik már azon a talin is ott voltak? (Nekem a második MOTE-s talim volt a 2004-es fóti, aznap vettem a Calibrámat... Úristen, már több mint 5 éve volt? :) ) És manapság egy raktáros srác használja a cégünknél. Ő láthatólag vigyáz rá. Szal végre jó kezekben van megint. :) Hajni! a polc fain. Sanyiról nincs valakinek híre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 És manapság egy raktáros srác használja a cégünknél. Ő láthatólag vigyáz rá. Szal végre jó kezekben van megint. :) OFF Van esetleg róla újabb kép? Ja azt mondod hogy nincs nagyon lepukkanva akkor kíváncsi lennék rá. Jöhet PÜ-ben is. Ő már talán a harmadik tulaj énutánam? ON Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október31, 2009 Megoszt Elküldve Október31, 2009 Jah, Lacibácsi eltörte a kerékcsavart, potom 3-4 órát pöcsölt, mire leoperálta, majd megállapította, hogy a tőcsavar elforgott, így történhetett a hiba :D lehet, hogy genya vagyok, de néha lementem vigyorogni. De csak azért, mert az én kocsim volt, és oldani akartam a feszültséget. :) Lacibácsi...férjem uram vagy valami,na de bácsi?! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 ... ... Sanyiról nincs valakinek híre? De tényleg, mi van vele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2009 Meg van a Sörös Sanyi! :D Végre visszacsörrentett, tudtunk beszélni, szóval megnyugodtam :) Szóval eggyel arrébb költözött, nincs nete, de melója még igen, és még gyarapodott is párkapcsolatilag :lol: szóval jól van és mindenkit üdvözöl :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November1, 2009 Lacibácsi...férjem uram vagy valami,na de bácsi?! :) hát... változatosan becézzük egymást :D (ami azt jelenti,hogy golyóstollal C betűket rajzolgatunk egymásra ide-oda :lol:) J0hnny! nem kérdeztél egyszer valami disznóvágásról, amire nem válaszoltam? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 Meg van a Sörös Sanyi! :D Végre visszacsörrentett, tudtunk beszélni, szóval megnyugodtam :) Szóval eggyel arrébb költözött, nincs nete, de melója még igen, és még gyarapodott is párkapcsolatilag :lol: szóval jól van és mindenkit üdvözöl :) Na ennek örülök. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve November1, 2009 Megoszt Elküldve November1, 2009 hát... változatosan becézzük egymást :) (ami azt jelenti,hogy golyóstollal C betűket rajzolgatunk egymásra ide-oda :)) - Laci! Hogy kell törölni a gépből? - Nyomd meg hosszan a C-t. - Laccccci ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2009 Na jó, Sanyink már meg van, mi a helyzet a kismamánkkal :) (olyan jó ez a klub... :) itt mindenki közös :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 J0hnny! nem kérdeztél egyszer valami disznóvágásról, amire nem válaszoltam? :) De lehet! :) De az is,hogy kb annyira vagyok ketyós,mint Te,szal ha lesz,akkor úgyis hívlak telón! :lol: Összekapod Tiv-et,meg még egy-két jó arcot magad mellé és jöttök lefele hozzánk,mer biza valakivel meg kell innom reggel a fogópálinkát! :D Aztán ha akarod elviszem a jányod a kukoricásba,mint Mel Gibson abban az ufós filmeben,alumeneummal a fején! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 De lehet! :) De az is,hogy kb annyira vagyok ketyós,mint Te,szal ha lesz,akkor úgyis hívlak telón! :lol: Összekapod Tiv-et,meg még egy-két jó arcot magad mellé és jöttök lefele hozzánk,mer biza valakivel meg kell innom reggel a fogópálinkát! :) Aztán ha akarod elviszem a jányod a kukoricásba,mint Mel Gibson abban az ufós filmeben,alumeneummal a fején! :D Mejjen caládiasz is vóna... Csak J0hnnynak még gyúrnia kell, hogy hozza a Gibi formát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2009 Bakker! :) ha megyünk, akkor nehogymáő ne hajtogasak egy ilyen sisakot a fejünkre! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Bakker! :) ha megyünk, akkor nehogymáő ne hajtogasak egy ilyen sisakot a fejünkre! :D Nekem is csináljatok egy "kockásat" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nekem is csináljatok egy "kockásat" :) Nem lesz nehéz!A fejedhez simítjuk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve November5, 2009 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 Nem lesz nehéz!A fejedhez simítjuk! :) wehe úgy látom nemcsak tőlem kapja néha az ívet! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November5, 2009 Megoszt Elküldve November5, 2009 :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts