mélykék76 Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 :) civilekkel mi a helyzet? :( azokat is utálod? :P Csak a pityókás nőket :hiya: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
laller Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 ez a kivülálló forum?? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Csak a pityókás nőket :( :P :hiya: :lol: Azok még tudnak védekezni mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 Az már biztos, hogy egy normál 4,2es sör megivása, a szabályos 15 perc kihagyásával mérve 0,3 ezrelék. No igen... kinek mi a szabályos. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 :) civilekkel mi a helyzet? :( azokat is utálod? :P Csak azokat akik erősen kötekednek :D akik jó hangulatban bulejoznak..hát még lehet én is meglesem a pohár alját velük... :D :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=qyz8x40vTHc:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :( :P Ezek kamu rock imádók! Tuti ha megmutatod nekik a gyíkodat, sikítva elfutnak. nincs bennük bátorság és kitartás. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július31, 2009 Megoszt Elküldve Július31, 2009 :lol: Ezek kamu rock imádók! Tuti ha megmutatod nekik a gyíkodat, sikítva elfutnak. nincs bennük bátorság és kitartás. :huh: ^_^ B) :P Ez kész, ezen fetrengtem. Félelmetes és nehéz is a gyíkom, hogy bátorság is meg kitartás is kell hozzá? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus7, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus7, 2009 Sanyi már megint piált :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 SSanyinak: Egy nap 24 óra. Egy ládában 24 üveg sör fér el. - Ez nem lehet véletlen! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ...csakhogy egy ládában 20 üveg sör van, a dobozos sörből van egy kartonban 24, de ez csak részletkérdés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ...csakhogy egy ládában 20 üveg sör van, a dobozos sörből van egy kartonban 24, de ez csak részletkérdés. 4 órát azért egy ilyen erős szervezetnek is kell aludni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ...csakhogy egy ládában 20 üveg sör van, a dobozos sörből van egy kartonban 24, de ez csak részletkérdés. Nekem már megint nem szólt senki. Válság van? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 ...csakhogy egy ládában 20 üveg sör van, a dobozos sörből van egy kartonban 24, de ez csak részletkérdés. Te meg hol a picsbe voltál hétvégén a Bélával????? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Te meg hol a picsbe voltál hétvégén a Bélával????? :huh: na meg Sanyi hol volt? :lol: Hiányzott a búrája a nagyszájú Jánossal együtt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 na meg Sanyi hol volt? :lol: Hiányzott a búrája a nagyszájú Jánossal együtt! Igazolt távolét! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus10, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus10, 2009 Igazolt távolét! :huh: olyan nincs :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Te meg hol a picsbe voltál hétvégén a Bélával????? :huh: Nekem sajna nem volt jó az időpont (dolgoznom kellett :lol: ), a Bélának meg nemtom mi baja vót (sztem messze van neki Debrecen), de már mutattam neki képeket és szentül fogadkozott hogy jövőre jön, mindegy hogy hol lesz, csak közelebb legyen. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 És ha ugyanitt lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 akkor bebakszuk a saját csomeszába, mint Abádszalókon, és úgy visszük ^_^ És valóban... :huh: akik a "hiányoztak listán" szerepelnek: (sorrend nincs): - Greenthunder - Tgabika - Sörös Sanyi - J0hnny :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 És ha ugyanitt lesz? Nekem mindegy, én simán elmegyek odáig, nekem az időponttal volt bajom... (Netuggyátokmeg, így is olyan lelkiismeretfurdalásom volt amiatt hogy ugye tavaly megnyertem a Nokedlit, idén meg oda se tolom a képem, most biztos mindenki azt gondolja milyen egy hálátlan rohadék vagyok... :huh: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Nekem mindegy, én simán elmegyek odáig, nekem az időponttal volt bajom... (Netuggyátokmeg, így is olyan lelkiismeretfurdalásom volt amiatt hogy ugye tavaly megnyertem a Nokedlit, idén meg oda se tolom a képem, most biztos mindenki azt gondolja milyen egy hálátlan rohadék vagyok... :huh: ) eszembe sem jutott de most hogy mondod :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 akkor bebakszuk a saját csomeszába, mint Abádszalókon, és úgy visszük B) És valóban... :lol: akik a "hiányoztak listán" szerepelnek: (sorrend nincs): - Greenthunder - Tgabika - Sörös Sanyi ^_^ Én meg levagyok szarva,mint a kilométerkő mi? :P Tudod mikor megyek át látogatóba a 13-ba! :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus11, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 olyan nincs :lol: "De van,de van!" :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus11, 2009 Én meg levagyok szarva,mint a kilométerkő mi? :lol: Tudod mikor megyek át látogatóba a 13-ba! :P :huh: ^_^ nézzé mán oda te B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts