manta Elküldve Július21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július21, 2009 Tegnap találkoztunk J0hnny-val a Zöld Pardonban Vad Fruttik koncerten (ezt az együttest egyébként ő saját bevallása szerint nem is szereti, de rólam meg kiderült, hogy Vad Frutti rajongó vagyok. Ez onnan derült ki, hogy a Makett akart elmenni erre a koncertre, de ő nem is hallott semmit belőle, mert inkább végig dumálta a barátnőjével - én meg végig óbégattam, már amikor éppen nem dumáltam. De legalább a színpad közelében voltam, nem úgy, mint egyesek. :) viszont akkora fan lettem, hogy ma fogok vásárolni egy zacskó fruttit, és bevadítom! A ZP egyébként nagyon jó hely. Egyrész megszűrik a fiatalokat a tuti zöldkártyás rendszerrel, másrészt 300 forintért igazán korrekt koncertek vannak a hét minden napján - leszámítva az Eddát, ami olyan ritka szar volt, hogy a közönség még visszatapsolni sem volt hajlandó őket. A legtutibb azonban még mindig az Alvin és a Mókusok kiváló punk-rock zenekar. :hiya: Na, nekem ők a nagy kedvenceim. Ennek a zenekarnak a megismerését - akár csak a Fruttikat - Makettnak köszönhetem. Igazán kiváló zenei ízléssel bír a gyerek :P Ma Deák Billre megyünk. Az igazi Bill Kapitány rajongó megfelelően jelenik meg a koncerten: ma négyre megyek a Péterffy kórházba lábamputálásra. A mankókat már megvettem. Nyolckor koncert. Nem is fájna ma a fejem, ha nem lett volna Zubrovka akció a pultnál. De az volt. És én szeretem a Zubrovkát. Ötszázért kettő, egy négyszáz. Naná, hogy kettesével kell nyomni. Szóval ZP fan is lettem. Egész nyáron fesztiválozok :lol: Kölykök visszataláltak a koncert végére, és közölték, hogy képzeljem el, a legújabb csajozós duma, hogy "jössz csocsózni?". Na, mondom királyság, elmennek tőlem 20 méterre a csajok, aztán már repkednek is a kanok körülöttük... erre feltűnik J0hnny, ránk néz, és megkérdezi: jöttök egyet csocsózni? :D Ennyit a ZPs élményeimről. El is felejtettem mondani, hogy meg akarok ölni egy biciklist. Végig volt húzva a hátsó lökösöm piros festékkel. Mivel nem tolattam semminek neki, ezért csak azt tudom elképzelni,hogy amíg a ház előtt áltam, valami ###### összebaszta a kocsim. Hogy rohadna meg az összes befőttje az ilyennek! :( lényeg, hogy lejött pasztával. De azért utálom ezeket. Addig nem volt túl nagy bajom a bringásokkal, amíg a ház ellé nem cseszték az biciklis utat... Jah! És még annyit tennék hozzá, hogy másnapos vagyok egy kicsit. Reggel két dologra gondoltam: az egyik a fejfájás csillapító, a másik pedig a májkrémes kenyér. Mindkettőből juttattam a szervezetembe. Na, de ezeket a dolgokat csak közbeszúrtam...), és azt mondta, hogy akkor jön Blitzre, ha a Sörös Sanyi is, mert egyébként nem lenne kivel innia. Sanyi: ez zsarolás, de én megígértem neki, hogy meg is foglak zsarolni: szóval érezd magad megzsarolva. Most nincs helye az önzésnek: J0hnny boldogságáról van szó!!! Ui: ez a hozzászólás azért jött létre mert: - zsarolni akartam - J0hnny megszólt, hogy döglött a topik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 :) :( :P ... Ui: ez a hozzászólás azért jött létre mert: - zsarolni akartam - J0hnny megszólt, hogy döglött a topik - és amúgy sem volt kedved csocsózni :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július21, 2009 Megoszt Elküldve Július21, 2009 ....J0hnny megszólt, hogy döglött a topik.... Vegyen Mantát és dobja fel a történésekkel :) :( :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 Gyerekek, akkora volt a Bill koncert, hogy beszarás! Most volt először a ZPben olyan, hogy nem kellett kiskorúakat és azok hányásait kerülgetni. Csak a mi korosztályunk és a nálunk idősebbek voltak - egyébként az előadó nagyságához mérten gyalázatosan kevesen. De legalább közel lehettünk a szinpadhoz, és nem nyomorogtunk. Ez a Bill kapitány olyan korrekt koncertet nyomott, hogy még!!! Fél nyolckor már a szinpadon rendezkedett, és este tízkor alig akarta abbahagyni :D Le a kalappal elötte! :D Komolyan mondom, zongorázni lehet a különbséget az öreg róka előadók és a fiatalok között. Előbbiek mély szakmai alázatuknál fogva nem mulasztják el megköszönni a jelenlétet, és kiemelni a zenekar tagjait is. Viszont például a Kaukázus együttes igazán bunkó volt a közönség irányában, csak elkezdtek játszani, és annyit nem mondtak, hogy köszbazdmeg, hogy hallgatsz minket :( és még szarok is voltak. Be is kellett nyomnom az akciós metaxából gyorsan egy kört akkor... :P De Bill az tényleg király volt a maga 60 évével is :D Aztán még egy kicsit maradtunk, mert valahogy mindig olyan zene volt, amit meg kellett hallgatni. Jó kedvünk volt nagyon Ricsi haverommal - MrManta is jól érezte magát, csak ő alkoholszegényebben. De fel akartuk őt is vidítani még jobban, ezért leanguszjangoztam neki a High way to hellt (amit talán nem kellett volna, mert az áhitat végén felnézve észrevettem, hogy talán túl nagy közönségem volt... :hiya: - ráadásul fél füllel hallottam az átélés közepette, hogy a haver obégat, hogy "beszarsz Laci! Ezt a nőt ismerem már több, mint tíz éve, és egyre hülyébb! Nézd meg, mindjárt 35 és itt léggitározik" we-he-he-he-he :) ) Na, arrébb is mentünk inkább, de a kijárat felé pont elkeztdek megint tök jó zenéket adni, így muszáj volt megtorpanni, és dalolni egyet - kettőt - hármat... de miután körbetáncoltuk MrMantát az Edda Kör című számára azért csak hazaindultunk. Kellett is már, mert itt már én is éreztem, hogy látványra a bantu négerek táncolják így körbe a tüzet - és mi azért csak Európában vagyunk basszameg :P Tényleg... most jut eszembe... :lol: semmi sem véletlen!!!! MrManta a világot jelentő deszkákra először a "tűz" szerepében lépett, ahol piros mackófelsőben kellett lobognia. Nagy karrier vazze :P nem csoda, hogy nem lett szinész (mondjuk én is csak a hangom miatt nem lettem énekes). Na, akkor tuti azért kapta ezt a szerepet, hogy most, ennyi év után végre tűzként álhasson a kör közepén, miközben a barátok táncolják körbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 Vegyen Mantát és dobja fel a történésekkel :) :( :P Ezt én úgy képzelem, hogy vesz egy mantát, és telefirkálja, hogy "történés", "történés", "történés", "történés", "történés", - de nagyon dizájnosan ám, különböző betűtipussal, több színben :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 tegnap majdnem mentem én is Billre csak az tartott vissza h utálom a zp-t :) két hete voltam Bill koncerten Monorierdőn és nagyonnagykirályságosság volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Most nincs helye az önzésnek: J0hnny boldogságáról van szó!!! Ui: ez a hozzászólás azért jött létre mert: - zsarolni akartam - J0hnny megszólt, hogy döglött a topik Így van bameg! :) Amúgy Lacit csókoltatom,megint fájt a fejem reggel a töménytől! :( Úgy készültem az estére,hogy megint egy uncsi VF koncert,de amikor megláttalak a tömeg között lavirozni tudtam,hogy ######a éjszakám lesz! :P Makett jéghideg szemeitől még az exem is hátast dobott! :hiya: Amúgy ha vennék is mantát,csakis A manta lenne. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 tegnap majdnem mentem én is Billre csak az tartott vissza h utálom a zp-t két hete voltam Bill koncerten Monorierdőn és nagyonnagykirályságosság volt Miért utálod a Zp-t? Hiszen ott van a leghosszabb nyári fesztivál! :hiya: Szerintem nagyon korrekt hely. Például rájöttem, hogy nem a fű miatt van fapadló emelve, hanem azért, mert arról a hányást csak le kell slagozni :lol: Szokott lenni ott egy raszta hajú csávó. Múltkor figyeltem fel rá, hogy ez minden szaron ott van. Azt hittem először, hogy a Copy Con-t várja, és addig nem megy haza, míg ők nem koncerteznek. De aztán megint láttam, szóval tuti, hogy ott lakik :D Egyébként jövő héten csütörtökön az Orczy kertben lesz megint Bill. Na, ott még nem voltam, nem tudom, mennyi a bugró - de elnézhetnénk Billre. Úgyis mondta anyukám, hogy ő is jött volna velünk tegnap :( Így van bameg! Amúgy Lacit csókoltatom,megint fájt a fejem reggel a töménytől! Úgy készültem az estére,hogy megint egy uncsi VF koncert,de amikor megláttalak a tömeg között lavirozni tudtam,hogy ######a éjszakám lesz! Makett jéghideg szemeitől még az exem is hátast dobott! Amúgy ha vennék is mantát,csakis A manta lenne. Ebben az a szép, hogy te vagy az első, akit én szúrtam ki előbb és nem a Laci. A töményhez meg szokni kell, de csak egy Zubrovka volt, az nem lehet ok a fejfájásra :D A Makett szemei meg tényleg... hát.... vazze - most intézzük neki a fegyverviselési engedélyt hozzá :D És az A mantát is fel lehet dobni történetekkel: - meghatóval - angyalival - istenivel - elvetemülttel - pokolival - vagy macskással - erről tudnék én is mesélni,hogy milyen megható lesz, amikor végre levágom az összes macska lábát,hogy soha többé ne tudják a kocsimat összemászkálni :) Most ezt a felsorolást nem fokozom már tovább, mert meguntam :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 Miért utálod a Zp-t? Hiszen ott van a leghosszabb nyári fesztivál! :( Szerintem nagyon korrekt hely. Például rájöttem, hogy nem a fű miatt van fapadló emelve, hanem azért, mert arról a hányást csak le kell slagozni :P más hányásában való topogás miatt :hiya: de jobb és olcsóbb koncerhelyet nem tudok :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július22, 2009 más hányásában való topogás miatt :P de jobb és olcsóbb koncerhelyet nem tudok :( vágom.. :) meg hát nincsenek is olyan hosszú asztalok, ahol lehetne egy jó szupermenezést végrehajtani :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 vágom.. :) meg hát nincsenek is olyan hosszú asztalok, ahol lehetne egy jó szupermenezést végrehajtani :( de a hányásban jobban lehet csúszni :P igyekszem a BW-n nem tönkretenni magam,de lehet h előre beöltözök Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 gelko!!! akkor én blitz önkéntesként vállalom,hogy vagy viszek egy amcsifoci szerkót neked , amiben egész éjjel "szupermenezhetsz", vagy le hungarocell-ezem az összes erre használható asztalt a környékeden. Ezek mindenképp kellenek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 gelko!!! akkor én blitz önkéntesként vállalom,hogy vagy viszek egy amcsifoci szerkót neked , amiben egész éjjel "szupermenezhetsz", vagy le hungarocell-ezem az összes erre használható asztalt a környékeden. Ezek mindenképp kellenek! :) http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/ma...iddell_vsr4.jpg http://users1.ml.mindenkilapja.hu/users/ma...1002c_1003c.jpg király :( de még mindig fennál az autósgázolás veszélye :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július22, 2009 Megoszt Elküldve Július22, 2009 más hányásában való topogás miatt :( de jobb és olcsóbb koncerhelyet nem tudok :) Nyudíjas vagy azééééééééééééé :P :hiya: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Nyudíjas vagy azééééééééééééé :P :hiya: :lol: :( Az én vagyok. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július23, 2009 Megoszt Elküldve Július23, 2009 Tegnap találkoztunk J0hnny-val a Zöld Pardonban Vad Fruttik koncerten (ezt az együttest egyébként ő saját bevallása szerint nem is szereti, de rólam meg kiderült, hogy Vad Frutti rajongó vagyok... viszont akkora fan lettem, hogy ma fogok vásárolni egy zacskó fruttit, és bevadítom! Bemegy egy pasi egy étterembe, leül, majd jön a pincér: -Mit hozhatok, uram? -Vaddisznó sültet kérnék. -Rendben. Elmegy a pincér, eltelik negyed óra -kaja sehol. -Pincér! -Igen uram? -Mennyi idő még? -Rövidesen kész lesz uram, türelem. Eltelik még 20 perc, semmi. - Pincér, hol az a vaddisznó sült? - Nemsokára kész uram. Eltelik fél óra, semmi. A vendég bosszúsan feláll, odamegy a pincérhez. -Hol a sültem? -Nem tudom uram, a szakácsot kérdezze. Bemegy a konyhába, kérdi a szakácsot: -Hol a vaddisznó sültem? -Van egy kis gond a hússal még uram. -Na jó, hol találom az üzletvezetőt? -Nincs bent uram. -Akkor a főnököt? -Hátul az udvarban van uram. Kimegy az udvarra, erre egy pasi egy gereblyével hadonászik egy disznó felé. -Maga meg mit csinál ember? -Vadítom a disznót, uram... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 Na, van ez a dolog, és ez rengeteg lehetőséget vet fel... (az "ez a dolog" a link alján van) Szóval, ki kell próbálnom, hogy mire jelez fals értéket a szonda (ennek eredménye hivatkozásul bármelyik rendőri ellenőrzésnél jól jöhet :hiya:). Kíésrletemet a köz érdekében, tudományos indíttatásból teszem. :( Mi van még szerintetek a városi legendák sorában, amire jelezhet a szonda, amikor nem is vagy berúgva ezeken kívül: - mentolos rágó - diannás cukor - konyakos meggy - alkohol tartalmú étel/ital/desszert - most több nem jut eszembe ... :) A fentieket már tuti végig próbálom, úgy, hogy öt percenként rámérek :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 ... Mi van még szerintetek a városi legendák sorában, amire jelezhet a szonda, amikor nem is vagy berúgva ezeken kívül: - mentolos rágó - diannás cukor - konyakos meggy - alkohol tartalmú étel/ital/desszert - most több nem jut eszembe ... :) A fentieket már tuti végig próbálom, úgy, hogy öt percenként rámérek :P Még a végén a Discovery Chanellen is lesztek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Na, van ez a dolog, és ez rengeteg lehetőséget vet fel... (az "ez a dolog" a link alján van) Szóval, ki kell próbálnom, hogy mire jelez fals értéket a szonda (ennek eredménye hivatkozásul bármelyik rendőri ellenőrzésnél jól jöhet :hiya:). Kíésrletemet a köz érdekében, tudományos indíttatásból teszem. :( Mi van még szerintetek a városi legendák sorában, amire jelezhet a szonda, amikor nem is vagy berúgva ezeken kívül: - mentolos rágó - diannás cukor - konyakos meggy - alkohol tartalmú étel/ital/desszert - most több nem jut eszembe ... :) A fentieket már tuti végig próbálom, úgy, hogy öt percenként rámérek :P cigi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Mithhbásztersz... :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 cigi - cigire 0,0 minden esetben - almaecetre szintén nincs itthon konyakos meggyem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 hidd el Hajni, jók ezek a kütyük. Melóban már megy a mail, hogy a tévhiedelemmel ellentétben mire nem jelez be a szonda, szal ne hivatkozzanak rá. A legújabb buli, hogy asztmásnak vallják magukat, de erre is rájöttek, és orvosi igazolást kérnek, majd adnak egy speckó csövet, amivel már az asztmás is tud szondát fújni. Erősen szigorítottak a cégnél, mondjuk nem bánom, ha nem durranunk el egy részeg kolléga miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július29, 2009 Macisajt! Azonnal kérem a kutatásaitok eredményét! :) :P A mai kísérlet eredménye: Mentholos rágó -> 0,2 - 0percnél 0,1 - 3 és 6 percnél 0,0 - 16 percnél Tehát mire az íze elmegy, addigra nem is jelzi már a szonda. :( de frissen rágva egyezik egy gyengébb alkohol tartalmú sör elfogyasztásának eredményével. Az már biztos, hogy egy normál 4,2es sör megivása, a szabályos 15 perc kihagyásával mérve 0,3 ezrelék. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Július30, 2009 Megoszt Elküldve Július30, 2009 cigi Nem nyert, nem jelzi ki.. :( saját tapasztalat, én pedig esetenként erős bagós vagyok de még sose mutatott semmit sem.. Erősen szigorítottak a cégnél, mondjuk nem bánom, ha nem durranunk el egy részeg kolléga miatt. Én is szondával a zsebemben üldözöm a jónépet, rühellem a sík részeg segédmunkásokat.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Július30, 2009 rühellem a sík részeg segédmunkásokat.. :hiya: :) civilekkel mi a helyzet? :( azokat is utálod? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts