tascona Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 ha szépen megkértek még le is sérülök :lol: Mit kersz szuzukit vagy asztalt? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 debrecenbe??? Ahham! Remélem nem baj? Ha gondolod, intézek gumist! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ahham! Remélem nem baj? Ha gondolod, intézek gumist! :lol: Lehet hogy csak off autoval tudok jönni mert az asci eppen uj testet ölt. :lol: gumis hmm majd elvälik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ha faros géppel jössz, feltétlen intézünk gumit! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Ha faros géppel jössz, feltétlen intézünk gumit! :lol: kiderül majd szolok de väloszinüleg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 Én erre csak egyvalamit tudok mondani: Á szá dá díííóóóó!!! A LEGNAGYOBBB!!!!! :D Amelyik mantás nem intéz szabit augusztus 7-9-re, arra megharagszom. rám számíthatsz :lol: Tudom, még olvasom a CORE-t, de pszt. Egyszerűen szólva minden. Gondoltam, hogy írok az anyázósba, de a téma már átcsapott leszaromba... Sanyi... Sanyikám... ne csináld már... tudom, nem te csinálod, hanem veled csinálják, de én nem bírok ki még egy talit nélküled... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 Augustus 7, augusztus 8, augusztus 9. Ja, és ebben a sorrendben. Hajnika betölti a 34. életévét :lol: Buli! Szóval készüljetek! mondom, hogy szülinapom lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 ha szépen megkértek még le is sérülök Ha mi ott leszünk, akkor tuti lesérülsz :lol: debrecenbe??? pulykakakast venni! :D Mit kersz szuzukit vagy asztalt? Találjunk ki neki valami újjat mostmár! Mondjuk felfordított székbe még nem ült bele tudtommal :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 debrecenbe??? Neeem. AUGUSZTUS! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Hajnika betölti a 34. életévét :lol: ;) ;) :D na megegy jo ok az ottletre tenyleg buli lessz :D ujitsunk kössük Gelkot a verda utän :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Hajnika betölti a 34. életévét :D :D :D :) na megegy jo ok az ottletre tenyleg buli lessz ;) ujitsunk kössük Gelkot a verda utän :D ;) Alá? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 Hajnika betölti a 34. életévét :lol: na megegy jo ok az ottletre tenyleg buli lessz :D ujitsunk kössük Gelkot a verda utän ;) ;) Alá? :D :lol: :D alá, vagy után - tök mindegy, de egy székláb álljon mr ki a seggéből :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 :D alá, vagy után - tök mindegy, de egy székláb álljon mr ki a seggéből :lol: :D :lol: Ettől leestem a székről. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 A lábára? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 A lábára? :lol: A görgőjére. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Amúgy az sem buli, hogy valaki a kocsi alá fekszik. Régi poén. Ja, Hajni! Külön öröm, hogy szülinapodra esik a bulej! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május27, 2009 Amúgy az sem buli, hogy valaki a kocsi alá fekszik. Régi poén. Ja, Hajni! Külön öröm, hogy szülinapodra esik a bulej! :D :D jaj, ne szerénykedj már :lol: tudom én, hogy direkt időzítettétek pont akkorra :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 jaj, ne szerénykedj már :lol: tudom én, hogy direkt időzítettétek pont akkorra :lol: Tudod, az ünnepelt fizet! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Tudod, az ünnepelt fizet! :lol: uuupssss :lol: :D tudtommal öt ünnepeljük es neki mindent lehet ingyen :D ;) persze ha felügyelik az ärgus szemek ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 Csak nehogy addígra ciki legyen a Lambó-ajtó :lol: Miért eddig nem volt az?? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május28, 2009 Megoszt Elküldve Május28, 2009 Miért eddig nem volt az?? :lol: Ennyire nem akartam beletaposni Mustangos cartársunk lelkivilágába :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2009 tudtommal öt ünnepeljük es neki mindent lehet ingyen :lol: :D igen-igen! :lol: én is így tudom!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 Irmscher ADAC Rallyesprint Winnenden 09. Mai 2009 Gr. 4 onboard váltsd végig az öt percet fejben egytől az ötig aussen kamera Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május29, 2009 Megoszt Elküldve Május29, 2009 igen-igen! :D én is így tudom!!! :lol: Egye fene, énekelhetsz majd ingyen pár számot az esti bulikban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Június2, 2009 Egye fene, énekelhetsz majd ingyen pár számot az esti bulikban. :lol: :D lesz mikrofon? :lol::D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts