Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

X - csevegés

manta

Recommended Posts

Elég sokszor kell dolgozni mások után, gondoltam így elég jó figyelemfelhívó. De most hogy mondod, Uhuhu kocsimosó gifje és Demó szerelős gifje is eltűnt. No, akkor én is eltüntetem az enyémet még ma. Amúgy még valamit a quote-re is ki kell találnom, mert rengeteg idézésnél a záró részt lehagyják.

Megosztás:

Elég sokszor kell dolgozni mások után, gondoltam így elég jó figyelemfelhívó. De most hogy mondod, Uhuhu kocsimosó gifje és Demó szerelős gifje is eltűnt. No, akkor én is eltüntetem az enyémet még ma. Amúgy még valamit a quote-re is ki kell találnom, mert rengeteg idézésnél a záró részt lehagyják.

Lehet, hogy elég lenne egy html oktató oldalas link :D :D

Amúgy engem nem zavar egy ilyen kis kép az aláírásban, csak kötözködök :lol: :lol:

Megosztás:

Én már nem nagyon tudom követni,hogy ki kinek a mije... :D , mert mikor a recaro ülésről volt szó, akkor Hajni akart a lányom lenni, de addigra ő már az anyám volt. VAgyis akkor mi tesók voltunk. de ha minden adatot figyelembe veszünk:

TE a bátyám vagy és az unokám is. Hajni a lányom és az anyám is. Makett a tesóm és az unokám is. Persze én meg a magam nagymamája vagyok :lol:

Megosztás:

Augustus 7, augusztus 8, augusztus 9. :lol: Ja, és ebben a sorrendben. ;)

óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D tesó, ne monddddd :D . És ha szabit intézek addigra, akkor beülök a szobába és nézegetem majd a naptárt,hogy biztos legyek benne,hogy jó napra kértem a szabit. :lol:

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.