Stefan Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 ...te az az amber vagy aki szellemi vetélkedőn egyedül indul és még is 3. lessz :lol: :D Látszik, hogy nem tudsz számolni. Nem 3., hanem 6., mert ugye egyedül indulok :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 érdekes... :lol: tavaly én is egy évvel fiatalabb voltam... :D Viszont ezt senki nem vette észre, mert te örökifjú vagy. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Viszont ezt senki nem vette észre, mert te örökifjú vagy. :lol: Te, te kis mama fia. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Viszont ezt senki nem vette észre, mert te örökifjú vagy. :D Amúgy nem úgy volt, hogy nem szabad képnek lennie az aláírásban? :lol: De különben király! rulez! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Elég sokszor kell dolgozni mások után, gondoltam így elég jó figyelemfelhívó. De most hogy mondod, Uhuhu kocsimosó gifje és Demó szerelős gifje is eltűnt. No, akkor én is eltüntetem az enyémet még ma. Amúgy még valamit a quote-re is ki kell találnom, mert rengeteg idézésnél a záró részt lehagyják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Elég sokszor kell dolgozni mások után, gondoltam így elég jó figyelemfelhívó. De most hogy mondod, Uhuhu kocsimosó gifje és Demó szerelős gifje is eltűnt. No, akkor én is eltüntetem az enyémet még ma. Amúgy még valamit a quote-re is ki kell találnom, mert rengeteg idézésnél a záró részt lehagyják. Lehet, hogy elég lenne egy html oktató oldalas link :D :D Amúgy engem nem zavar egy ilyen kis kép az aláírásban, csak kötözködök :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Jól csinálod. :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Rendelek Stefánnak 1 köbméter betont, és abba kössön bele! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május26, 2009 Viszont ezt senki nem vette észre, mert te örökifjú vagy. :D :D te egy tündérbogyóvirágszál vagy :lol: Te, te kis mama fia. :lol: ;) :D az hát ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Én erre csak egyvalamit tudok mondani: Á szá dá díííóóóó!!! :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 :lol: te egy tündérbogyóvirágszál vagy :D :lol: az hát :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 érdekes... :lol: tavaly én is egy évvel fiatalabb voltam... :D Anyja lánya...vagy az alma nem esik messze.... :lol: elég sok a hasonlóság köztetek Makettal. Ha nem tudnám, ezek alapján már biztosan kijelenthetném,hogy tuti rokonok vagytok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 És mivel anyai ágon rokonok vagyunk (ugye nagyi? :D), ezért mi is hasonlítunk? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Én már nem nagyon tudom követni,hogy ki kinek a mije... :D , mert mikor a recaro ülésről volt szó, akkor Hajni akart a lányom lenni, de addigra ő már az anyám volt. VAgyis akkor mi tesók voltunk. de ha minden adatot figyelembe veszünk: TE a bátyám vagy és az unokám is. Hajni a lányom és az anyám is. Makett a tesóm és az unokám is. Persze én meg a magam nagymamája vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Ugyan már, ez így természetes. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Amelyik mantás nem intéz szabit augusztus 7-9-re, arra megharagszom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Úgy néz ki, hogy nem intézek. Lehet máris haragudni. Ezért még nem haragszom rád. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Úgy néz ki, hogy nem intézek. ??? Pedig jó buli van kilátásban. MI a gond Sanyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Tudom, még olvasom a CORE-t, de pszt. :lol: Egyszerűen szólva minden. Gondoltam, hogy írok az anyázósba, de a téma már átcsapott leszaromba... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Amelyik mantás nem intéz szabit augusztus 7-9-re, arra megharagszom. :D Mi lesz akkor :lol: ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Augustus 7, augusztus 8, augusztus 9. :lol: Ja, és ebben a sorrendben. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Augustus 7, augusztus 8, augusztus 9. :lol: Ja, és ebben a sorrendben. ;) óóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :D tesó, ne monddddd :D . És ha szabit intézek addigra, akkor beülök a szobába és nézegetem majd a naptárt,hogy biztos legyek benne,hogy jó napra kértem a szabit. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 Mi lesz akkor :lol: ? Buli! Szóval készüljetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május26, 2009 Megoszt Elküldve Május26, 2009 ha szépen megkértek még le is sérülök :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Május27, 2009 Megoszt Elküldve Május27, 2009 ??? Pedig jó buli van kilátásban. MI a gond Sanyi? debrecenbe??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts