Stefan Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 úúúú de milyen vagy!!!! ;) Bár erről egy vicc jut eszembe, mikor : Elmegy az öreg az orvoshoz: - Doktor úr baj van. Egyre rövidül a farkam. - Mutassa Józsi bácsi. De hisz ez igen szép darab és van vagy tizenöt centi. Sot még a tetoválás is van rajta. Méghozzá az hogy: Róza! - mondja az orvos. - Hat ez az doktor úr! Az volt oda tetoválva hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Matróza -_- ;) ;) - Nagyi, nagyi! Játszhatok a melleddel? - Persze kisunokám, csak ne vidd messzire! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Jürgen Strauss difit feszít a műtőjében http://www.kabeleins.de/auto/videos/sonstiges/artikel/19840/ http://www.strauss-fahrzeugtechnik.de/ http://www.manta-b.de/strauss/frameset_strauss.htm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Jürgen Strauss difit feszít a műtőjében http://www.kabeleins.de/auto/videos/sonstiges/artikel/19840/ http://www.strauss-fahrzeugtechnik.de/ http://www.manta-b.de/strauss/frameset_strauss.htm Először nem értettem mi köze a Mantának a Star Trekhez... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április29, 2009 Megoszt Elküldve Április29, 2009 Tetováltasd a melledre! Meglátod, nagymama korodra akár az is lehet! ;) Anyóka miniszoknyában, - megszólítja a rendőr: - Néném, azért a maga korában túlzás a miniszoknya... - Miért fiam, annyira csúnyák a lábaim? - Az meg csak hagyján, de kilóg belőle a melle! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Manta tükröt valaki? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Manta tükröt valaki? :lol: Óhhh köszi, de nekem már van egy ilyen csoda a mantán. Sajna a gyári csörög!!! Teli van valami sóderral és szét kellett szedni, de eléggé csúnyán fest. Nameg színre kell még fújni. Nade addig is kellett valami ,hogy kilássak a verdából. Gondolkodtam,hogy a piperetükrömet szigszalagozzam oda, vagy vegyek egy ilyen krómozott akármit. De mivel a piperetükör nekem is kell a csinosításhoz, így emellett döntöttem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május6, 2009 Megoszt Elküldve Május6, 2009 Óhhh köszi, de nekem már van egy ilyen csoda a mantán. Sajna a gyári csörög!!! Teli van valami sóderral és szét kellett szedni, de eléggé csúnyán fest. Nameg színre kell még fújni. Nade addig is kellett valami ,hogy kilássak a verdából. Gondolkodtam,hogy a piperetükrömet szigszalagozzam oda, vagy vegyek egy ilyen krómozott akármit. De mivel a piperetükör nekem is kell a csinosításhoz, így emellett döntöttem <_< Ez érdekes. Nekem is volt egy garnitúra homokos tükröm, de aztán köcsög egyetemista diák munkások a volt cégemnél megoldották a problémát. Letörték, ellopták. Kellett a trabantra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Május8, 2009 Megoszt Elküldve Május8, 2009 Hali Ez a tükör még viccnek is rossz <_< Kezdő mantásként persze ,hogy megvettem mert ugye Manta tükörként árulták. Nagy örömmel hazavittem kibontottam és megdöbbenve láttam ,hogy a fröccsöntés olyan minőségű mint a régi szlovák makettek :S azaz még szikével kis körömreszelővel helyre kellett pofozni ,igazi minőség :lol: és utána a leggyengébb szél is elmozdította a tükröt a beállított pozícióból . Fantastic Üdv Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május9, 2009 Megoszt Elküldve Május9, 2009 Manta tükröt valaki? :lol: Sztem inkább a korzádra, kb oan bóvli ez is :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Sztem inkább a korzádra, kb oan bóvli ez is :lol: <_< Az enyémen legalább még ez is jól nézne ki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2009 Csendesen tudatom, hogy épp most folyik az 1,9es motor beépítési művelet. Mivel ez is enyhén csapágyas volt (ahogy úgy tűnik minden motor az, ami hozzám kerül) cserélve lett a csapágysor. A többi része igen ígéretes, mi több, gyönyörű <_< MrManta éppen Tasconával ossza meg ezeket a csodás perceket a műhelyben :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2009 Rtomi! <_< a donort az utolsó előtti pillanatban operálták ki! A szelepfedélen belül olyan kapucsínó hab volt, hogy ihaj! :lol: Épp beszéltük a Tassal, hogy minden motor akkor megy a legjobban, mielőtt meghal (érdekes, hogy az emberek is haláluk előtt vannak kicsit jobban, ha betegek), és tessék, tényleg letérdelt volna. Na de így is nagyon köszönöm még egyszer, mert ha te nem adod oda a mocit, akkor már egy ideje bkvznék :lol: egy szép napon majd szétszedjük, és ha olyan, akkor megcsináljuk :9 Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 Őrülök,hogy segíthettem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május10, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május10, 2009 Na, bent van az 1,9 , szépen röfög :lol: istenem.... évek óta nem láttam ilyen hamar elaludni az olajlámpát.... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május10, 2009 Megoszt Elküldve Május10, 2009 istenem.... évek óta nem láttam ilyen hamar elaludni az olajlámpát.... <_< Meg Mr.Mantát! :lol: :lol: :lol: Opel Sosem kop el! HEY!!! :lol: Mióta nincs mantám, póktenyésztésbe fogtam az aknában. Már legalább öt féle faj szövögeti lent békésen a hálóit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május11, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május11, 2009 Meg Mr.Mantát! <_< :lol: :lol: Opel Sosem kop el! HEY!!! :lol: Mióta nincs mantám, póktenyésztésbe fogtam az aknában. Már legalább öt féle faj szövögeti lent békésen a hálóit. :lol: azért a póktenyésztés is egy szép, igéretes karrier :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 <_< azért a póktenyésztés is egy szép, igéretes karrier :lol: Rántott pókcomb...családi adag,mert egynek kapásból 8 van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Rántott pókcomb...családi adag,mert egynek kapásból 8 van! :lol: Nálatok mekkora pókok vannak, hogy elég 1 comb? <_< :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Nálatok mekkora pókok vannak, hogy elég 1 comb? <_< :lol: Xray Laca barátom hozza Paksról,eddig azt mondta hálaadási napra nevelt pulyka! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Xray Laca barátom hozza Paksról,eddig azt mondta hálaadási napra nevelt pulyka! <_< :lol: Jaa, így már érthető. De király lehet, hogy éjszaka is lehet enni anélkül, hogy felkapcsolnád a lámpát :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Persze. Ha kinyitod a hűtőt. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május11, 2009 Megoszt Elküldve Május11, 2009 Régi emlék, végre rátaláltam: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Wanna Hold You song by d3o Coimbra, Portugal http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...&n=27189793 Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Május19, 2009 Megoszt Elküldve Május19, 2009 Jó! Tetszett! Tapsot nekik! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Május20, 2009 Sanyííííí! Makett Béla cseszett tegnap berakni ide is a meglepit neked, így anyai jogon beteszem én, mert ezt látnod kell <_< SÖRÖS SANYI SOLTVADKERTEN, 2009: (bocs Makett, a komment jogot azért meghagytam neked :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts