manta Elküldve Április26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2009 Bakker! Tegnap beszereztünk egy Tankcsapda koncertfelvételt, amihez járt egy cd is - mindezt 950 forintért ;) Így tegnap este kétszer is koncerten voltunk virtuálisan ;) léggitárban egyre jobb vagyok ;) mindig nálam van, mióta karácsonyra megkaptam, akkor használom, amikor akarom :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2009 Na lóhúst én sem bírnék megenni semmilyen formában. -_- ;) velem etettek ;) Nem akartam enni, mert lovat és nyuszit én valahogy nem ennék meg, de mivel a mongol étteremben voltunk egy kollegát búcsúztatni, így a kedvéért egy picit ettem. Édes. nem szoknék rá ;) bár a muflon hús az bejött :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 ;) Melinda biztos bohócot evett, hogy így dől belőle a hülyeség ;) ;) :P Nem is ettem bohócot -_- , az anyagi helyzetünk sajna nem engedi!! Csak rántottát ettem, de a hülyeség a génjeimben van, és a külső behatásokra néha mutálódik, ezért van,hogy egyszer-egyszer hirtelennagybaromságokat tudok írogatni! :D rtomi!! És süsünek rövidebb a haja, mint az enyém volt :D ! Neki még sok vackort kell megennie ,hogy megnövessze. De ő szerencsésebb, mert neki természetesen kunkori a sérója, nekem dauer kell hozzá és persze utána le is kell dúratni hajnyíróval mert tönkreteszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 bár a muflon hús az bejött -_- ;) ;) ;) Főleg a beindult muflon! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Én is gondoltam rá, hogy Beavis & Butthead stílusban válaszolok: Hö-höhö-hö. Asszonygya: muff-lon. Hö-höhöhö. De én nem mondok ilyeneket, így le sem írtam. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2009 mufff-lón -> ez a helyes ;) vagy lovon? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Van egy lovászunk, majd ő elmondja, hogy helyes. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 mufff-lón -> ez a helyes :P vagy lovon? ;) Ehhez nem lovász kell hanem egy kötélidegzetű nyelvtantanár ;) . Ha -lovon-t írsz az a helyes, de úgy nem olyan pojénos ;) mufflovon hm... -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április27, 2009 ez igazából nőnemű alak, mivel azt jelzi, hogy egy hölgy ül a lovon - nem férfi lovagol ;) Tehát: muff-lón -> nőnem ######-lón -> hímnem Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ez igazából nőnemű alak, mivel azt jelzi, hogy egy hölgy ül a lovon - nem férfi lovagol ;) Tehát: muff-lón -> nőnem ######-lón -> hímnem Az új Karinthy! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Erről jut eszembe: Melyik állat hordja a hátán a f@szt? A rendőrló! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 ...De ha így haladok akkor annyira megöregszek, mire a ló odakerül a hátamra, hogy a sárkány már denevérnek fog látszani. ;) Ezért kell ráját csináltatni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ezért kell ráját csináltatni ;) Pár év múlva lesz belőle polip. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április27, 2009 Megoszt Elküldve Április27, 2009 Ezért kell ráját csináltatni ;) Igen az még tervbe van! Nade polip???????? rájából???? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Tetováltasd a melledre! Meglátod, nagymama korodra akár az is lehet! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2009 Látod, látod... ;) a Yoda ezért nagyszerű választás ;) Ő eleve öreg, a jedik legnagyobbika, a MESTER! Veled együtt öregszik, és a végén veled együtt tűnik el, mint amikor a Dagoba rendszerben beadta a kulcsot, és csak a köppenye maradt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Látod, látod... ;) a Yoda ezért nagyszerű választás ;) Ő eleve öreg, a jedik legnagyobbika, a MESTER! Veled együtt öregszik, és a végén veled együtt tűnik el, mint amikor a Dagoba rendszerben beadta a kulcsot, és csak a köppenye maradt :P és a percdíja is kedvező ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 A szolgáltató térközi hívásokat is támogat?Mennyi a roaming? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Hívd fel Mos Eisley kikötőt, és kiderül. ;) Hajni szerintem tudja a kocsma számát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 ne mán,csak Lando száma van meg! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 A szolgáltató térközi hívásokat is támogat?Mennyi a roaming? ;) ;) Telepatikus központokon kersztül megoldják jó erőn belül ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Hajni! Így kellene elítélni azokat,akik rosszak! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április28, 2009 Hajni! Így kellene elítélni azokat,akik rosszak! ;) ;) ez a kedvenc filmem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Ez meg most a kedvenc dalszövegem...vagy nem is dalszöveg ez,több annál? ;) Mert hát ugye ez csak egy buta rock szám szövege... Nem elég És lepihent a fájdalom a lábunknál Talpunk nyelvvel becézve most. Megmondott volt ez régen Hogy mi uraljuk majd a fájást. Szánkon a mosoly épít falat A szív és a szem közé Hogy ne láthassuk mától azt, Ami ellenünk termett Végül úgysem áll mellénk a küzdés Akárhogy csattan az akaraton a korbács Megzavarjuk a felszínét De a mélyben csak áll majd, hideg tömegével. És csak préseli iszappá a tudat sarát Ott kutassunk csak a nyomás sötétjében Nézd az időt odakint! Nézd az időt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április28, 2009 Megoszt Elküldve Április28, 2009 Tetováltasd a melledre! Meglátod, nagymama korodra akár az is lehet! ;) úúúú de milyen vagy!!!! ;) Bár erről egy vicc jut eszembe, mikor : Elmegy az öreg az orvoshoz: - Doktor úr baj van. Egyre rövidül a farkam. - Mutassa Józsi bácsi. De hisz ez igen szép darab és van vagy tizenöt centi. Sot még a tetoválás is van rajta. Méghozzá az hogy: Róza! - mondja az orvos. - Hat ez az doktor úr! Az volt oda tetoválva hogy Vitéz Nagybányai Horthy Miklós Matróza. :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts