manta Elküldve Április22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ez kemény! ;) nekema legnagyobb balasetem azvolt mikor egy nő miatt verekedttem azt levágtam félig a jobb gyürüs ujjam, mert a barom gyerek sörös üveggel akart verekedni azt szétütöttem a kezében és az arcába landolt a kezem ;) Aztán bevitteka balesetire és nemadttak érzéstelenítőt mert televoltam ;) Ezt a hülyeséget! :P nő miatt verekedni! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ezt a hülyeséget! ;) nő miatt verekedni! ;) Így utólag aztmondom én is , hogy kárvolt azért a nőért verekedni :P dehát tudod milyenek a fiatalok -_- ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Így utólag aztmondom én is , hogy kárvolt azért a nőért verekedni ;) dehát tudod milyenek a fiatalok :P ;) Főleg, ha Hondájuk is van és gyúrnak is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Főleg, ha Hondájuk is van és gyúrnak is ;) Akkó még a kopasz valagam sem volt nemhogy hondám! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Főleg, ha Hondájuk is van és gyúrnak is ;) Csúnya is az, ha úgy verekszik érte, hogy előtte meg sem gyúrta! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Csúnya is az, ha úgy verekszik érte, hogy előtte meg sem gyúrta! ;) meg lett gyurva ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Erről Geszti beszólása jut eszembe a Wayne Világából! "Classandra: hálás massza.Ha pék lennék,gyúrnám kifulladásig,de tudom,hogy ez péktelenség!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április23, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április23, 2009 Most már mindenki vigyázzon velem ;) kemény lettem, mint a bakaszar ;) már nem csak a szemöldököm tetovált :P kicsit bántott a dolog, hogy "az vagy, amit a tetoválásod" - nem akartam egész életemre két szemöldök lenni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Most már mindenki vigyázzon velem ;) kemény lettem, mint a bakaszar -_- már nem csak a szemöldököm tetovált :D kicsit bántott a dolog, hogy "az vagy, amit a tetoválásod" - nem akartam egész életemre két szemöldök lenni ;) :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Most már mindenki vigyázzon velem ;) kemény lettem, mint a bakaszar :P már nem csak a szemöldököm tetovált -_- kicsit bántott a dolog, hogy "az vagy, amit a tetoválásod" - nem akartam egész életemre két szemöldök lenni ;) Hoppá !!! akkor én egy sárkány vagyok? Ráadásul házi??? :D Bár ezt inkább Sanyitól kell megtudakolnom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Tuti rükiben jön Soltvadkertig... ;) ;) :P A terv megvan hátsókerekesre épitésre,de azt inkább vectrából csinálnám!!!;) Na nem is lesz Xe a Mantámban:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Április23, 2009 Megoszt Elküldve Április23, 2009 Ice man Haliho ;) Teged is utol lehet erni ;) Kellene az az c30 se vezerles Tudod :P Va -_- dkert elött jövök pestre jolenne talizni Amugy kitagadlak a nagy csalädbol mert csak butulsz a beväsärlo kocsival ;) Amugy melyik manta szeria tartozeka ez a kicsi kocsi :D Szia! sajna megváltozott a számom és nem volt még kedvem a 200ismerősömnek sms ben elküldeni:) Persze megvan a vezérlés,lehet gyártani a vasat! Ezt a szép bevásárlókocsit a KINDER tojásban találtam:) Viszont ócsó és kevés zab kell neki:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2009 Ezt a szép bevásárlókocsit a KINDER tojásban találtam:) Én egyszer tényleg találtam egy smart-ot a kinder tojásban ;) jó messzire dobtam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április24, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április24, 2009 Hoppá !!! akkor én egy sárkány vagyok? Ráadásul házi??? :P Bár ezt inkább Sanyitól kell megtudakolnom ;) Vannak jó sárkányok is ám! ;) Ott van például az egyfejű Süsü! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Vannak jó sárkányok is ám! :P Ott van például az egyfejű Süsü! ;) Mi az???? Hét nyaka van és három feje???? Hét fejű sárkány a mese végén ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április24, 2009 Megoszt Elküldve Április24, 2009 Vannak jó sárkányok is ám! :P Ott van például az egyfejű Süsü! ;) Szerintem a tetoválósrácon kívül még évente kb 3000 ember meglepődne rajtam, ha a süsüt tetováltattam volna magamra. ;) Akkor tuti feltűnő egyéniség lennék, így csak egy tetovált mantás liba(ezt csak magamra értettem, még mielőtt valaki máshogy gondolnáááá!) aki eltéved reptérkeresés közben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2009 szerintem normális, ha valaki olyasmit tetováltat magára, ami fontos neki. Nekem a következő Yoda mester lesz jedikarddal a kezében ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 szerintem normális, ha valaki olyasmit tetováltat magára, ami fontos neki. Nekem a következő Yoda mester lesz jedikarddal a kezében ;) Az a baj,hogy az embernek lehet olyan, ami csak épp az adott szituban fontos az életében, de akkor nagyon fontosnak érzi. És ha abban a pillanatban épp egy tetkóstúdió előtt sétál még magáravarratja gyenge állapotában. ;) Szóval mivel 3 hónapja nem ettem normális otthoni kaját és még közbe Húsvét is volt, ami ugye Magyarba SONKA evéssel társul.....nagyon ki vagyok éhezve rá és a jelenlegi helyzetünkben lelkileg nem vagyok valami megrendíthetetlenül stabil, a végén még egy jó nagy csülköt tetováltatnék magamra. Ezzel is fittyet hányva a divatnak és jelezve az angol konyhaművészet felé,hogy van még mit csiszolniuk e-téren! Persze otthon a sonkaevés után tükörbenézve azon töprengenék,hogy most már a sárkány mellett nincs elég hely az unikornisnak amit terveztem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 ...sárkány mellett nincs elég hely az unikornisnak amit terveztem ;) Ménincs? A sonkája már meglenne. Tetováltass magadra lóhúst. Félig kaja, félig unikornis. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április25, 2009 Megoszt Elküldve Április25, 2009 Ménincs? A sonkája már meglenne. Tetováltass magadra lóhúst. Félig kaja, félig unikornis. ;) Tú in ván? ;) De hol találok olyan tetoválóst aki egy 25 deka (mivel válság van többre nem futja) hússzeletről olyan élethű rajzot készít,hogy könnyen felismerhető legyen,hogy az egy lóból való? ;) Bár gyerekkoromban apám hozott haza lókolbászt,hogy majd megeteti velem és én döbbent arccal közöltem vele,hogy nem eszem meg a barátaimat!!! Asszem a lótulaj főnökeim, akiknél a lovakat oktatom otthon, nem szívesen alkalmaznának miután lóhús van a hátamra festve? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Na lóhúst én sem bírnék megenni semmilyen formában. ;) 1 hete néztük a tv-ben az Overdose futamot, itt ugráltam a széken, mint egy őrült, Tomikát is át kellett passzolnom Apára, mert rácuppantam a tv-re! ;) Amúgy nekem egy Pegazus van a lapockámon, amit nem bántam meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Na lóhúst én sem bírnék megenni semmilyen formában. ;) 1 hete néztük a tv-ben az Overdose futamot, itt ugráltam a széken, mint egy őrült, Tomikát is át kellett passzolnom Apára, mert rácuppantam a tv-re! ;) Amúgy nekem egy Pegazus van a lapockámon, amit nem bántam meg. Hát én sajnos nem láttam az Overdose futamot, de biztos voltam benne ,hogy nyer! Lóhúst meg elvből nem eszek. Még azt is sajnálom,hogy a lószerszámok többsége lóbőrből készül, dehát ez van. A tetkót meg én is megcsináltatom, de mindig valami másra kell a pénz. A sárkányt mikor csináltattam, megbeszéltem a srácokkal, hogy a paci is odamegy mellé majd, de azóta más a tetoválós gyerek és dupla áron dolgozik. Igaz jobban is mint az előző, mert az a sárkányom szárnyát is elrontotta. Így még a javítást is meg kell csináltatnom. De ha így haladok akkor annyira megöregszek, mire a ló odakerül a hátamra, hogy a sárkány már denevérnek fog látszani. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április26, 2009 Megoszt Elküldve Április26, 2009 Hát én sajnos nem láttam az Overdose futamot, de biztos voltam benne ,hogy nyer! Lóhúst meg elvből nem eszek. Még azt is sajnálom,hogy a lószerszámok többsége lóbőrből készül, dehát ez van. A tetkót meg én is megcsináltatom, de mindig valami másra kell a pénz. A sárkányt mikor csináltattam, megbeszéltem a srácokkal, hogy a paci is odamegy mellé majd, de azóta más a tetoválós gyerek és dupla áron dolgozik. Igaz jobban is mint az előző, mert az a sárkányom szárnyát is elrontotta. Így még a javítást is meg kell csináltatnom. De ha így haladok akkor annyira megöregszek, mire a ló odakerül a hátamra, hogy a sárkány már denevérnek fog látszani. ;) Pedig az előző avatarodon pont olyan volt a hajad mint Süsünek. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2009 a végén még egy jó nagy csülköt tetováltatnék magamra. ;) ;) ;) az gizda lenne!!! :P -_- mondjuk nálam a Yoda nagyon régi dili. Én megfontolok mindent alaposan, évekig gondolkodva rajta :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április26, 2009 De ha így haladok akkor annyira megöregszek, mire a ló odakerül a hátamra, hogy a sárkány már denevérnek fog látszani. ;) ;) Melinda biztos bohócot evett, hogy így dől belőle a hülyeség ;) :P -_- Nekem csak felirat van rovásírással. Csupa szép, és tartalmas szó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts