nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nézzétek a totalcart!Most, ha tehetitek Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nah, megnéztem. Egyértelműen a Manta nyert, ezt kimutatták a Winklerék is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Nah, megnéztem. Egyértelműen a Manta nyert, ezt kimutatták a Winklerék is :) De a legszomorúbb, hogy állítólg itt forgatták nálunk, bár az elejlt a műsornak nem láttam, én meg lemaradtam róla!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 A Totalcarban elmondták amit eddig is tudtunk, nevezetesen, hogy a Manta a valaha gyártott egyik legjobb német sportautó. Kösz fiúk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 De a legszomorúbb, hogy állítólg itt forgatták nálunk... Nem a kiskunlacházi reptéren szoktak forgatni a Winklerék? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Akkor mégsem anyázok, és tényleg megnézem. Kösz a híreket srácok, meló után ezzel kezdek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 A Totalcarban elmondták amit eddig is tudtunk, nevezetesen, hogy a Manta a valaha gyártott egyik legjobb német sportautó. Kösz fiúk! :) És ez ahhoz képest hogy a Totalcar elég közismerten Opel-ellenes, bizony nagy szó! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 És ez ahhoz képest hogy a Totalcar elég közismerten Opel-ellenes, bizony nagy szó! jó volt csak a corrado nem illett a képbe..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
nyuszifül Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 És ez ahhoz képest hogy a Totalcar elég közismerten Opel-ellenes, bizony nagy szó! :) Nem is tudtam... A március 15-ei cikkükben Petőfihez egy Tigrát rendeltek Nem a kiskunlacházi reptéren szoktak forgatni a Winklerék? Hmm, lehet, az elejét nem láttam, engem is hívtak hogy azonnal kapcsoljam be a tv-t mert a debreceni reptérről vannak, és az a kék manta mintha itt lenne nálunk, most mindjárt megyek és felkutatom ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Szerintem korrektek voltak és legalább kapkodták a levegőt a 24V-től. ;) Sajnos a winkler a szervó dologgal beégett, dehát Ő sem tudhat mindent. ;) Természetesen ismertem a mantásokat és a gépeket a klub berkeiből. Remek volt a két autó közötti teljesítmény kontraszt. Jól választották ki a két (legszebb) autót. Gratula! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Most tudtam csak megnézni Winkleréket. Szerencsére nem csalódtam bennük, még mindíg jó az ízlésük! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Én kellemesen csalódtam a műsorban :) .A beharangozók alapján rosszabbra számítottam,azt gondoltam,hogy biztos becsmérelni fogják a Mantát,de végülis pont az ellenkezője lett igaz.Elismerték és beismerték értékét ,szépségét és feeling-jét. ;) .Az 1.3 -as nak is nagyon szép hangja volt,a 3 literesről nem is szólva.Szerintem ezután a műsor után sok embernek támad kedve Mantázni.(nekem is. ;) .A hasznaltauto.hu-n hirdetnek egyet 65000-ért,kezdetnek pont jó lenne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Most tudtam csak megnézni Winkleréket. Szerencsére nem csalódtam bennük, még mindíg jó az ízlésük! ;) Ja, behozni rá egyet, mi? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 Ja, behozni rá egyet, mi? :) Ezt most nem érteni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vascona Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Srácok! Nem tudom ki hogy van vele,én személy szerint sz***k winklerék véleményére ;) és hogy nem szeretik a márkát,én ismét büszke voltam az Opelre,a Mantákra különösen, és örülök hogy oda tartozom ahova! :) Különösen büszke vagyok azokra a klubtársaimra is,akik ott voltak a gyönyörű autóikkal,és olyan élménydússá tették a műsort,ami miatt a corrado nem kapott csak 4 percet a műsor végéből, és ott is csak hallgatóztak a műsorvezetők ;) Anti,neked külön örültem:) de tudod,épül az asci!;))) :D Üdv mindenkinek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ezt most nem érteni... Bocs, nem neked szantam, hanem Corsikanak, arra hogy latott a hasznaltauto.hu-n egy Mantat 65ezerert. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MOMC Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Srácok! Nem tudom ki hogy van vele,én személy szerint sz***k winklerék véleményére ;) és hogy nem szeretik a márkát,én ismét büszke voltam az Opelre,a Mantákra különösen, és örülök hogy oda tartozom ahova! :) Különösen büszke vagyok azokra a klubtársaimra is,akik ott voltak a gyönyörű autóikkal,és olyan élménydússá tették a műsort,ami miatt a corrado nem kapott csak 4 percet a műsor végéből, és ott is csak hallgatóztak a műsorvezetők ;) Anti,neked külön örültem:) de tudod,épül az asci!;))) :D Üdv mindenkinek! :lol: ??????????????????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Ma felkerültek végre a 17-es aluk. Előtte: Utána: Kicsit magasabban hordja most a nóziát a rugócsere miatt. :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kismongol Elküldve Március19, 2006 Megoszt Elküldve Március19, 2006 Hát már amint látom eléggé kiveséztétek a témát totalcar ügyben!;) De nem is gond!!!! Én nagyon élveztem, hogy a Manta még mindig ekkora téma, hogy egy ilyen műsorból bizony nem kevés időt kitöltött!!!!! :D Szuperek voltak az autók! ÉS bizony még ezt a két jómadarat is ámulatba tudták ejteni!!!! Erről ennyit! Ez magáért beszél! A bocskorékról meg annyit, hogy az életbe nem hallgatok bumerángot mert unom, hogy a csapból is ők folynak! Szar a műsoruk és kész! Bocsánat minden bumeráng rajongónak csak ez egyéni vélemény! Én csatlakozom Need véleményéhez! A filmen kívül és pletykákon kívül szerintem fogalmuk sincsen mi a jó fenéről is beszéltek egyáltalán! ;) :lol: :D Ha már ilyen témát felhozok egy műsorban legalább egy picit felkészültem volna belőle nem egy ilyen szar rókafarkas dumával jöttem volna! Na mert ez ám a lejárt lemez!!! ;) De hát majd csak a fiúk is megtanulják, hogy haladni kell a korral! :) Úgyhogy majd szóljatok ha jó lezs a bumeráng, akkor majd hallgatni fogom! :( :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március20, 2006 Megoszt Elküldve Március20, 2006 Ma felkerültek végre a 17-es aluk. Gratula, szépen néz ki :) Nem ráz jobban az autó az új felnikkel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Bocs, nem neked szantam, hanem Corsikanak, arra hogy latott a hasznaltauto.hu-n egy Mantat 65ezerert. :) Szerintem azt az autót nem túl nagy ráfordítással még jó állapotba lehetne hozni!(Köszi az infót Sörös Sanyi) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Nincs mit, bármikor! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Március21, 2006 Megoszt Elküldve Március21, 2006 Ha szabad, akkor én is gratulálok Bogi autójához, nemrég láttam "élőben" is, gyönyörű, főleg most, az új felnikkel! ;) ;) Már biztos, hogy Mantám lesz, amint magamhoz térek picit anyagilag. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 Ha szabad, akkor én is gratulálok Bogi autójához, nemrég láttam "élőben" is, gyönyörű, főleg most, az új felnikkel! ;) ;) Már biztos, hogy Mantám lesz, amint magamhoz térek picit anyagilag. :) Köszönöm az ótóm nevében is a dícséretet. ;) A felnik nem újak, ezekkel vettem még tavaly. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
2.4-16v Elküldve Március22, 2006 Megoszt Elküldve Március22, 2006 OK a gép. Motort mikor tesztek bele? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts