tascona Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Hajni,Tiv bogräcsot hozzam vadkertre dobunk valamit bele? ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március31, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március31, 2009 Hajni,Tiv bogräcsot hozzam vadkertre dobunk valamit bele? ;) :lol: :lol: Jaja, hozzad! :lol: beledobjuk például J0hnny feldarabolt testét, ha nem jön magától :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Jaja, hozzad! :lol: beledobjuk például J0hnny feldarabolt testét, ha nem jön magától :lol: Segítek befogni a pörkütnek valót! ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Jaja, hozzad! :lol: beledobjuk például J0hnny feldarabolt testét, ha nem jön magától :lol: Akkor mennyibe fog kerülni egy adag? ;) csakhogy hogy készüljünk? :lol: drágább lesz mint a tavalyi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Jaja, hozzad! :lol: beledobjuk például J0hnny feldarabolt testét, ha nem jön magától :lol: Segítek befogni a pörkütnek valót! ;) :lol: Meglesztek nélkülem is! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március31, 2009 Megoszt Elküldve Március31, 2009 Meglesztek nélkülem is! :lol: :lol: DE MIÉÉÉÉÉÉRT????? ;) és ide nagyon illene Hajni "de miért " című képe. :lol: Akkor majd talizunk legközelebb. Nem tud az ember mindig mindenhol ott lenni ahol szeretne, sajnos. De azért hiányozni fogol! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2009 Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2009 Sanyi! :lol: Tegnap majdnem vettem egy polót, amin volt egy szép traktor :lol: Gondoltam abban elcsábítalak :lol: de sajnos nem volt a méretemben, pedig ha lett volna, neked is vettem volna ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Múltkor Tomcat pólóboltjából venni akartam egy pólót, amin egy traktor volt, és rá volt írva, hogy Paraszt, nagy betűkkel. No, most ezt kerestem, de találtam jobbat. :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április2, 2009 http://img.tar.hu/risingsun/size2/21334123.jpg ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Vazz, még a végén kiderül, hogy a McDonald's kaja az történelmi magyar étel... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április2, 2009 Megoszt Elküldve Április2, 2009 Vazz, még a végén kiderül, hogy a McDonald's kaja az történelmi magyar étel... ;) meg nem de lehet :lol: de az teny hogy a nyugatiba a meki europa legszebb mekije a turistäk szerint :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 :) DE MIÉÉÉÉÉÉRT????? :lol: és ide nagyon illene Hajni "de miért " című képe. :lol: Akkor majd talizunk legközelebb. Nem tud az ember mindig mindenhol ott lenni ahol szeretne, sajnos. De azért hiányozni fogol! Majd ha talizunk elmesélem mivel van tele a tököm és miért nem megyek. Mondjuk azzal meg végképp tele a tököm,hogy mindenki azzal b@szogat miért nem megyek! ;) Mert nem,így döntöttem,nem értem mit kell ezt túlragozni. Főzni más is tud,annyira meg nem hiszem,hogy bárkinek is hiányozna egy ilyen nagypofájú idióta! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Majd ha talizunk elmesélem mivel van tele a tököm és miért nem megyek. Mondjuk azzal meg végképp tele a tököm,hogy mindenki azzal b@szogat miért nem megyek! ;) Mert nem,így döntöttem,nem értem mit kell ezt túlragozni. Főzni más is tud,annyira meg nem hiszem,hogy bárkinek is hiányozna egy ilyen nagypofájú idióta! :lol: Ezt ugyan miből szűrted le????? Nekem igenis hiányoznál. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április7, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is... :lol: de én mondjuk megértem, és tiszteletben is tartom. Az viszont biztos, hogy be kéne regisztrálnod egy csuklási világrekod kísérletre arra a hétvégére :lol: Meg a másik,hogy meg lesz még ennek a döntésnek a böjtje, amikor sírva fogod kívánni, hogy bár jöttél volna :) mondjuk végre be kéne térned hozzánk, ahol meglátnád a mexikói sárga és holland narancs színre festett nappalimat - na, akkor megtörnél :( Mert igaz, hogy a leghülyébb ötletek valósulnak meg a leghamarabb... múlthéten csütörtökön meló után hirtelen felindulásból elkövetett festést hajtottam végre. Az első fél órában rájöttem, hogy talán nem kellett volna, de akkor már nem volt visszaút. ;) péntek délután folytattam, szombatra fogadóképes lettem. Hogy teljes legyen a kép, már csak néhány kaktuszt, és tequilás üveget kéne elszórnom a nappaliban, és papucs helyett szombrerot osztogatnom. A kék kanapé miatt egyeseknek az ikea, másoknak az eu zászló jut eszükbe. Nekem csak a tequila... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ezt ugyan miből szűrted le????? Nekem igenis hiányoznál. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Nekem is... :lol: de én mondjuk megértem, és tiszteletben is tartom. Az viszont biztos, hogy be kéne regisztrálnod egy csuklási világrekod kísérletre arra a hétvégére B) Meg a másik,hogy meg lesz még ennek a döntésnek a böjtje, amikor sírva fogod kívánni, hogy bár jöttél volna :P mondjuk végre be kéne térned hozzánk, ahol meglátnád a mexikói sárga és holland narancs színre festett nappalimat - na, akkor megtörnél :P Mert igaz, hogy a leghülyébb ötletek valósulnak meg a leghamarabb... múlthéten csütörtökön meló után hirtelen felindulásból elkövetett festést hajtottam végre. Az első fél órában rájöttem, hogy talán nem kellett volna, de akkor már nem volt visszaút. ;) péntek délután folytattam, szombatra fogadóképes lettem. Hogy teljes legyen a kép, már csak néhány kaktuszt, és tequilás üveget kéne elszórnom a nappaliban, és papucs helyett szombrerot osztogatnom. A kék kanapé miatt egyeseknek az ikea, másoknak az eu zászló jut eszükbe. Nekem csak a tequila... :lol: Akkor hatváyozottan érvényes a kedvenc videóm:great cornholio :lol: Do you have any TP for my bunghole? :) (TP-toilet paper) Are you frighting me? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Akkor hatváyozottan érvényes a kedvenc videóm:great cornholio ;) Do you have any TP for my bunghole? :lol: (TP-toilet paper) Are you frighting me? :lol: Lehet, hogy mégsem fogsz hiányozni? ... :( :) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Lehet, hogy mégsem fogsz hiányozni? ... :lol: :lol: ;) Is this Nicaragua? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Majd ha talizunk elmesélem mivel van tele a tököm és miért nem megyek. Mondjuk azzal meg végképp tele a tököm,hogy mindenki azzal b@szogat miért nem megyek! ;) Mert nem,így döntöttem,nem értem mit kell ezt túlragozni. Főzni más is tud,annyira meg nem hiszem,hogy bárkinek is hiányozna egy ilyen nagypofájú idióta! :lol: Rábaxol.... leközelebbi talinál teletömlek izotóppal és 3 faxod lessz mert most nemjössz nefélj! :lol: :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Rábaxol.... leközelebbi talinál teletömlek izotóppal és 3 faxod lessz mert most nemjössz nefélj! ;) :lol: :lol: Are you frighting me? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Are you frighting me? :lol: You can has Rambo gum ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Ezt ugyan miből szűrted le????? Nekem igenis hiányoznál. :lol: Dettó. Ki itat le? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 Are you frighting me? :lol: No thanks, get drunk with me rather! ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április7, 2009 Megoszt Elküldve Április7, 2009 You can has Rambo gum ;) Holy shit! You idiot, together back up you speak! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts