Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ...inkább állok 40 fokban a napon... Azt hogy csinálod? Még elképzelni is nehéz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát ahogy így hallottam a kinti hőmérsékletet igazából nem is bánom, hogy nem mentem, hanem J0hnny-ra hallgattam ;) (vazze, hogy én hogy parázok még mindig, ha le kell írnom J0hnny nevét :lol: ) Biztos jó volt meg minden, de én nagyon nem szeretek fázni, inkább állok 40 fokban a napon. Majd legközelebb... :) Nagy respektet harcolhatott ki ez a J0hnny srác :lol: Amúgy szerintem egyáltalán nem volt rossz idő. Én sokkal rosszabbra számítottam, pedig én gyík vagyok ilyen szempontból :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Azt hogy csinálod? Még elképzelni is nehéz... http://kepfeltoltes.hu/090325/IMA242180_ww...ltoltes.hu_.jpg de biztos fárasztó lehet ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Manta-Mania Leben für ein Kultauto Das DMAX Doku reportage Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 Azt hogy csinálod? Még elképzelni is nehéz... http://kepfeltoltes.hu/090325/IMA242180_ww...ltoltes.hu_.jpg Sanyi fiam... ;) te ilyen rég voltál nővel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Sanyi fiam... ;) te ilyen rég voltál nővel? :lol: Hát anyám, az biza nem mostanában volt. :lol: De a negyven fok az negyven fok. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát anyám, az biza nem mostanában volt. :lol: De a negyven fok az negyven fok. :lol: De az is csak akkor, ha fúj a szél mi? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hát anyám, az biza nem mostanában volt. :lol: De a negyven fok az negyven fok. :lol: Nem baj fiam... nem szégyen az... én sem voltam még nővel :lol: mondjuk mostanában pasival sem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 ....Hát ahogy így hallottam a kinti hőmérsékletet igazából nem is bánom, hogy nem mentem, hanem J0hnny-ra hallgattam ;).... Annyira k.hideg volt, hogy lájtosan leégtem :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Annyira k.hideg volt, hogy lájtosan leégtem ;) :lol: Az nem a meleg miatt volt,hanem a kifutó betonja miatt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Hjaaaaaaaaa sütött a nap rendesen ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 A kifutó betonjába őrölt bazalt darát tesznek,amikor keverik,amitől baromi kemény lesz,de ettől irgalmatlanul tükrözi a fényt és hőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 A kifutó betonjába őrölt bazalt darát tesznek,amikor keverik,amitől baromi kemény lesz,de ettől irgalmatlanul tükrözi a fényt és hőt. ;) Dr. J0hnny :lol: te vagy a mester :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március26, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március26, 2009 Vazze :lol: ezen már tényleg összeszarom magam.... :) Ma cégestől elmentünk ünnepi kajálni az egyik kollega nyugdíjba vonulása alkalmából. Hazahoztam a kocsit, mert egy kollega furikázott engem, hogy hódolhassak kedvenc sportomnak, a borospohár emelgetésének. Szoknya, kurvaanyja minden, ahogy az alkalomhoz illik, mire észrevettem, hogy a kiváló kínai minőségű csizmámnak kezd lejönni a talpa. Na, mondom, amíg jönnek értem, addig gyorsan megpillanatragasztom. De ugye a kis tubus be volt száradva, így gondoltam, hogy úgy sincs sok benne, kiszúrom ollóval a tubust,és befolyatom a cuccot. Már folyattam a ragasztót úgy, hogy a csizmát le sem vettem, mire belémnyilalt, hogyha túlnyomom, akkor be is folyhat a talpamra,és akkor cudar módon odaragasztom a csizmát a lábamhoz. B) de akkor már késő volt, így a talpamat ökölbe kellett szorítanom a biztonság kedvéért. Szerencsére nem ragadt a csizma a lábamra - mert azért az mégis vicces lett volna, ha bemegyek a dokihoz, szétdobom a neccharisnyás lábaimat, miniszoknyámat a nyakamba hányom, és szépen megkérem a dokit, hogy operálja már le a csizmámat ;) De nem is ez a beszarás, mert aki már hirtelen ötlettől vezérelve puszta kézzel szöget próbált beleverni a falba, attól ez még akár normális is lehet... :P De most előveszem az ollómat, hogy vagdalkozzak, és az istennek nem akar ollózni rendesen, mert sikerült azt is összeragasztóznom, tehát most a legjobb kurvadrága körömollóm félig nyitott állapotban használhatatlanná lett ragasztva :lol: picsábabeleabba :lol: legalább töröltem volna le... mondjuk legalább nem kell félpár csizmában aludnom... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március26, 2009 Megoszt Elküldve Március26, 2009 ;) Dr. J0hnny :lol: te vagy a mester :lol: 2évig ott dolgoztam anyám,csak tudom már! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 De most előveszem az ollómat, hogy vagdalkozzak, és az istennek nem akar ollózni rendesen, mert sikerült azt is összeragasztóznom, tehát most a legjobb kurvadrága körömollóm félig nyitott állapotban használhatatlanná lett ragasztva ;) picsábabeleabba :lol: legalább töröltem volna le... mondjuk legalább nem kell félpár csizmában aludnom... :lol: Áztasd be langyos vagy hugymeleg vízbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március27, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március27, 2009 Áztasd be langyos vagy hugymeleg vízbe. :lol: ;) hmmm. kipróbálom... köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 ;) hmmm. kipróbálom... köszi :lol: Én acetonnal szoktam az tutko leviszi! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Áztasd be langyos vagy hugymeleg vízbe. :lol: ha már csizma és manta és hugymeleg nekem Klausi jut eszembe ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Március27, 2009 Megoszt Elküldve Március27, 2009 Nem is mondtam Sanyi! Az egy dolog, hogy szombaton az a látvány fogadott téged, ami fogadott nálunk, de tegnap kiderült, hogy valamit tényleg kéne kezdenünk magunkkal, mert valszeg egy szocmunkás szeme tényleg könnybelábadna, ha pár órát eltöltene nálunk ;) Tudod a páleszt 7upos palackba hoztad. Tegnap veszi ki a Makett a hűtőből, kétdecis pohár, épp önteni készült, mire MrManta megsajnálta, és mondta neki, hogy abból nem kéne innia. Makett megvetően visszanéz: miért? Ebből csak te ihatsz? - gondolta irígykedik vele (mondjuk irígykedett is :lol:) de aztán mondta, hogy az pálesz, és azért ne igyon belőle. Makett vissza is tette a hűtőbe. Eltelik egy pár óra, és volt még valami átlátszó citromos szar egy üvegben, szegény kis Makettka kiveszi, és félve kérdezi, hogy ebből lehet e inni, vagy ez is pálesz? Na most milyen szar gyerekkora van neki, hogy nem vehet ki semmit fogyasztásra nyugodtan a hűtőből, mert ott az alkohol előfordulása igen nagy arányú... :lol: Egyik barátunk meghúzta nagyon másnaposan a natúrakvás üveget reggel. Hát nem lett tőle jobban. Az az üveg megjárt vagy 10 bulit, de a végén sztem elveszett, mert olyan volt a páesz, h nem itta senki. :lol: :) :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március28, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március28, 2009 :lol: működik az ollóm, köszi :lol: Ma nagytakarítás közepette acetonnal a kezemben az a hülye ötletem támadt, hogy a műanyag wc tartályt áttörlöm vele. Le is mattult, de polírpasztával átpolíroztam :lol: na, lefogadom, ilyet még senki nem csinálta rajtam kívül :) Mostanában elég szerencsétlen megmozdulásaim vannak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 :lol: működik az ollóm, köszi :lol: Ma nagytakarítás közepette acetonnal a kezemben az a hülye ötletem támadt, hogy a műanyag wc tartályt áttörlöm vele. Le is mattult, de polírpasztával átpolíroztam :) na, lefogadom, ilyet még senki nem csinálta rajtam kívül :( Mostanában elég szerencsétlen megmozdulásaim vannak ;) Ne aggódj, nem vagy egyedül B) . Egy barátnőm férjhez ment. az első közös vásárlásukon vettek egy jó kis tévét, szép ezüst színűt. A csaj látott a tetején egy kis koszt, ami sehogy se jött le. Na a drága körömlakklemosóval kicsit megsikálta, hogy az majd jó lesz :lol: . Hát úgy megtakarította, hogy a tv teteje kifehéredett. Nem is merte elmondani, inkább egy kis horgolt terítőt pakolt a tv-re, hogy az ura ne vegye észre. Mondjuk azon a polírpaszta nem segített volna. De fura téged a wc polírozása közben elképzelni!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március29, 2009 Megoszt Elküldve Március29, 2009 A kamasz fiuk szoktak a wc-ben polírozni. Csak nem a tartályt hanem a bohócot. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 Egy barátnőm férjhez ment. ... Na, itt rontottam el én is... az ilyenekből lesznek a háztartásban okozott károk ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március29, 2009 A kamasz fiuk szoktak a wc-ben polírozni. Csak nem a tartályt hanem a bohócot. :lol: ;) tudtam én, hogy nem is olyan különleges dolog polírozni a fürdőszobában :lol: valahogy éreztem, hogy nem egyedi a dolog, de most megvilágosodtam, hogy na, ezért :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts