J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :huh: hát... igaz, hogy már nem kell pelenkázni Ebben biztos vagy? :) Másrészt jól gondold meg,nem ad az állam már utána semmmilyen lovét! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hajni!! A holnapi Fábry Show-ban léggitár verseny lesz!! Nem neveztetek??? :D :D :D Hát ja! :) Már vagy egy éve hirdetik, és azóta könyörgök a családnak, hogy nevezzünk be. Erre tessék: a beszariságuk miatt lekéstem a győzelmet! :D Pedig én Makettól tanultam léggitározni (hiába kapott kurvadrága gitárt, még ma is csak léggitárbban nyomja), MrManta is ért hozzá (tőle léggitárt kaptam karácsonyra. Igazán nagylelkű :P), és mióta sok gyakorlással már lenyomom az ACDC figurát is meggyőződésem, hogy komoly eséllyel indulhattuink volna a versenyen. Főleg családi csapatmunkával. Dehát nem mindenki szeret majmot csinálni magából :huh: Szóval holnap nézem, és vadul fikázok majd :P Jól vagytok egyébként? :D Pici jól van? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ez azért ott van a maga nemében: :huh: Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ez azért ott van a maga nemében: :huh: Sanyi! Nyomd le a mantás verzióját! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Mondjuk: Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom csapágyzörgés. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 6000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az ATS Cup felnit a Volkswagen felnivel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a kerekámpát, a sperdifit és a repedetlen műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! Ezt azért te sem gondolod komolyan ugye? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ezt azért te sem gondolod komolyan ugye? :) A mantákban az van. Mert azt teszünk bele, amit akarunk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 A mantákban az van. Mert azt teszünk bele, amit akarunk :huh: Azért szerettem volna megnézni az arcod,mennyire volt őszinte a mosoly,amikor a manta a motor gondokkal szívatott! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Azért szerettem volna megnézni az arcod,mennyire volt őszinte a mosoly,amikor a manta szívatott! :huh: Máááámint amikor Laci??? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Jól vagytok egyébként? :huh: Pici jól van? :) Köszi jól vagyunk. Tomika növöget, usziba járunk, amit nagyon élvez. Már elkezdett gügyögni: luli-luli, gyingyi-gyingyi, meg ilyenek. Nyáron majd elnézünk valamelyik talira vele, már ha lesz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Na, ez jó hír. A baba úszás meg remek ötlet :) anno én is akartam vinni a Makettet, de akkor még annyira újdonság volt, hogy bejutni alig lehetett. A mai napig úgy úszik, mint a nyeletlen balta :huh: pedig oviba is volt úszás.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :huh: hát... igaz, hogy már nem kell pelenkázni, sem beiskolázni, sem végighallgatni a kamaszkorod minden hülyeségét, és mivel adoptáláshoz kissé túlkoros vagy, de éppen ezért a pelenkán és egyebeken sok pénz megspórolnánk rajtad, ezért elgondolkozunk :D :lol: Azért odafigyelj Hajni!!! Amennyit megspórolsz a pelenkán annyit vesztessz a páleszon. Az sem olcsó, ha az adoptált gyerkőc kiissza a túrkevei pálinkádat :D a hűtőből. Először teszteld az adoptálni kívánt emberkét, hogy mennyi a napi páleszlimitje. Ha túl sok akkor inkább pelenkázd!!! MErt a végén úgy jársz, hogy megissza az összeset egyszerre és akkor tuti pelenkázni is kell aznapra. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nova Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Ez azért ott van a maga nemében: :huh: Nincsen GSi Astra-m. Nem vagyok versenyző és nem hordok overált. Európa egyik legszebb és legjobb autóját vezetem, és rajtam kívül még több ezer autótulaj tudja, mire gondolok, ha azt mondom C20XE. A fordulatszám mutató simán elhagyja az 5000-et, és nem örülök, ha az emberek összekeverik az Opel-t a Volkswagen-nel. Büszkén gondolok a Kadettekre, a Corsákra és számos más Opel típusra. Szeretem a Bosch alkatrészeket, a HELLA lámpát, a hátsó tárcsaféket és a digitális műszerfalat. Itt élek Európa szívében. Száguldásban mi vagyunk a császárok, és igenis az Opel-ban vannak a legjobb motorok! OPEL, én igy szeretlek! Ez Kvára tetszett ! A barátnőmmel itt nyerítettem . üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március19, 2009 Megoszt Elküldve Március19, 2009 Sanyi! írányjelzőkar etalon a mantába :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 SANYI FIAM!!!! Tök jó volt, hogy jöttél szombaton! Csak másnap esett le, hogy egy liter sört adni Sörös Sanyinak szinte sértő, de mindenképpen jelképes ;) Hagyd a picsába anyám! Örültem, hogy mehettem. A sör pedig nagyon jó ajándék volt. Névnapomra kis sógornőmtől is azt kaptam. Egy hármas csomagolású olasz vörös sört. Mindenki csodálkozott, hogy annak örültem a legjobban. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március24, 2009 Megoszt Elküldve Március24, 2009 Sanyi! Nyomd le a mantás verzióját! ;) Nincs Mustangom, nem vagyok Corvettes és nem járok GTO-val. A világ egyik legszebb és legproblémásabb coupéját vezetem és rajtam kívül még pár százan tudják, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: repedt műszerfal. Rendszámomban a betűk megelőzik a számokat, és nem örülök, ha a sok bamba összekeveri a Mantát a Monzával. Büszkén gondolok a CIH motorra, a megölhetetlenre. Az ötsebességes váltóra. Bogira és Needre. Szeretem a gurgulázó alapjárat hangját, az erős Madi Maxot, az okkersárga rozsdaboglyát, a fekete fényben a metálszemcsét. Itt élek Európa szívében. Gumifüstben mi vagyunk a császárok, és igenis, itt élnek a világ legszebb Mantás női! Opel Manta, én így szeretlek! Opel Manta Hozzánk tartozik Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 Nincs Mustangom, nem vagyok Corvettes és nem járok GTO-val. A világ egyik legszebb és legproblémásabb coupéját vezetem és rajtam kívül még pár százan tudják, hogy mire gondolok, mikor azt mondom: repedt műszerfal. Rendszámomban a betűk megelőzik a számokat, és nem örülök, ha a sok bamba összekeveri a Mantát a Monzával. Büszkén gondolok a CIH motorra, a megölhetetlenre. Az ötsebességes váltóra. Bogira és Needre. Szeretem a gurgulázó alapjárat hangját, az erős Madi Maxot, az okkersárga rozsdaboglyát, a fekete fényben a metálszemcsét. Itt élek Európa szívében. Gumifüstben mi vagyunk a császárok, és igenis, itt élnek a világ legszebb Mantás női! Opel Manta, én így szeretlek! Opel Manta Hozzánk tartozik Sándor! :lol: ez gyönyörű volt! ;) kiemelem, hogy könnyen megtaláljam :lol: Sőt, lemásolom egy sárga papírra, és úgy hordom majd, mint Earl a karmáját :) Hagyd a picsába anyám! -> :( milyen szép szavak ezek egy anyának B) elképzelem, hogy egyszer a Makett is ezt mondja majd valamire :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 Na jól van, ezzel nem próbálkozom tovább ;) bakker, elsőre úgy kiemeltem, hogy olvasni sem lehet, még a sorok közt sem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Na jól van, ezzel nem próbálkozom tovább ;) bakker, elsőre úgy kiemeltem, hogy olvasni sem lehet, még a sorok közt sem :lol: Hagyd a picsába anyám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 ;) ha ezt már kétszer mondják, akkor hagyom a picsába fiam... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 :) ha ezt már kétszer mondják, akkor hagyom a picsába fiam... :( szombaton kár h nem jöttetek :lol: ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Vót egy pár Manta pedig ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 Vót egy pár Manta pedig :lol: Volt 400 is :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2009 szombaton kár h nem jöttetek :) ;) :lol: :lol: Hát ahogy így hallottam a kinti hőmérsékletet igazából nem is bánom, hogy nem mentem, hanem J0hnny-ra hallgattam :lol: (vazze, hogy én hogy parázok még mindig, ha le kell írnom J0hnny nevét :( ) Biztos jó volt meg minden, de én nagyon nem szeretek fázni, inkább állok 40 fokban a napon. Majd legközelebb... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március25, 2009 Megoszt Elküldve Március25, 2009 (vazze, hogy én hogy parázok még mindig, ha le kell írnom J0hnny nevét ;) ) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts