manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hát Tomi... sajnálom... se manta, se rekord... :D elég szar lehet, amikor rákényszerülsz eladni a kocsid, amiben sok melód és álmod van :D hát nem kívánom senkinek.... Viszont én fél év után lemostak és kitakarítottam a mantát. Ez az igényesség tetőfoka :D Újra kéne csinálni az egész belsejét, mert kissé megkopott, meg lassan oszlásnak indul az ülés. Pedig 2005ben lett újraépítve az egész... az csak 4év, de azért a napi használat igencsak megviseli :D Aggódtam a mosásnál is, mert a koszon lehetett látni a rozsdacsíkokat, amik a küszöbről folytak a spojlerre. Azt hittem megfogta a fényt, de nem :lol: szívem szerint újrafényeztetném az egészet, mert egy csomó hihetetlen helyen le van verődve a festék (olyan helyeken, ahol csak akkor jöhet le, ha nekicsesznek valamit :huh: ) ennek ellenére egészében még mindig hibátlanul néz ki kellő távolságból, és annyira nincs lemattulva, hogy borotválkozni lehet a fényezés előtt (márhogy olyan, mint egy tükör - mielőtt bárki megjegyezné, hogy ő is megborotválkozik mindig, mielőtt neki áll fényezni :P) Csak azok a rohadt macskák... mindenhol a dolgozó lány kis körömnyomuk... :) SANYI FIAM!!!! Tök jó volt, hogy jöttél szombaton! Csak másnap esett le, hogy egy liter sört adni Sörös Sanyinak szinte sértő, de mindenképpen jelképes :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hajnika ! Ti miért nem jöttök hétvégén ? rég láttam már a búrátokat :) gyerteeeek vagy ha nem kénytelen leszek én menni hozzátok :D Ki terjeszti, hogy nem megyünk? :huh: Én szeretnék, de a Laci örökké sajnáltatja magát. Éppen tegnap győzködtük a Tassal, hogy azért lemehetnénk, ha nem is a 400assal, de legalább dumcsizunk mindenféle népekkel :D Ráadásul mióta kiderült, hogy tudok kétpedálost is vezetni, azóta már sörözhet is, mert hazahozom. Vagy otthagyom - attól függ, milyen kedvem van :lol: Már csak a farkasvakságomra kellene valami gyógyírt találni és tökéletes lenne MrManta sofőrszolgálata :D (jelzem: a farkasvakság nem az, amikor nem látod a farkasokat, de a többi állatot igen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Ki terjeszti, hogy nem megyünk? :huh: Én szeretnék, de a Laci örökké sajnáltatja magát. Éppen tegnap győzködtük a Tassal, hogy azért lemehetnénk, ha nem is a 400assal, de legalább dumcsizunk mindenféle népekkel :D Ráadásul mióta kiderült, hogy tudok kétpedálost is vezetni, azóta már sörözhet is, mert hazahozom. Vagy otthagyom - attól függ, milyen kedvem van :D Már csak a farkasvakságomra kellene valami gyógyírt találni és tökéletes lenne MrManta sofőrszolgálata :lol: (jelzem: a farkasvakság nem az, amikor nem látod a farkasokat, de a többi állatot igen) nem láttalak a listán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 :huh: micsoda vaslogika :D Figyu, most nem szeretném az egész topikot átolvasni, de a klubtagoknak is 2rongy/fő a beugró + 1rongy ha nevezel? (mert nekem sosincs egy rongyom se :D) Muszáj vagyok felkészülni, hogy érvelhessek otthon :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 :huh: micsoda vaslogika :D Figyu, most nem szeretném az egész topikot átolvasni, de a klubtagoknak is 2rongy/fő a beugró + 1rongy ha nevezel? (mert nekem sosincs egy rongyom se :D) Muszáj vagyok felkészülni, hogy érvelhessek otthon :) a 2 rongy az fix, a nevezés meg 1000Ft igen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 a 2 rongy az fix, a nevezés meg 1000Ft igen.... Úgy a pontos, hogy 500 HUF kedvezmény van a nevezési díjakból a klubtagoknak... Azaz street kategóriában 1.000 HUF, Profi és teszt katokban pedig 1.500 HUF a klubtagok nevezési díja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na jóvannmár, ne zavarjatok meg :huh: ha nem nevezek sehova, csak be akarom tolni a pofámat, akkor fejenként 2rongy fizetendő azért, hogy megtiszteljünk titeket a jelenlétünkkel, így van? :D tehát fizetünk 4rongyot, és ti láthatjátok a (rém)álompárt... vagy azért most mennyit kell...? :D vazze, nekem ennyi infot nem tud feldolgozni az agyam :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na jóvannmár, ne zavarjatok meg :huh: ha nem nevezek sehova, csak be akarom tolni a pofámat, akkor fejenként 2rongy fizetendő azért, hogy megtiszteljünk titeket a jelenlétünkkel, így van? :D tehát fizetünk 4rongyot, és ti láthatjátok a (rém)álompárt... vagy azért most mennyit kell...? :D vazze, nekem ennyi infot nem tud feldolgozni az agyam :) Igen! 4ropi a jéghidegben való korzózásért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Igen! 4ropi a jéghidegben való korzózásért! :) :huh: elgondolkodtató ajánlat Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 :huh: elgondolkodtató ajánlat Két évet dolgoztam pályásként reptéren. Bármilyen kicsi szél is fúj,murva hideg van ott,mert semmi nincs ami felfogja. Szal ha kimentek vastag sapka,kesztyű,sál és valami vasstag talpú cipő,mert az a dolgozó lány bazaltbeton,amiből a pálya van,iszonyat hideg télen,nyáron meg b@szott meleg! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 J0hnny... baszottnagy kedvet csináltál most nekem ehez a mókához :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 J0hnny... baszottnagy kedvet csináltál most nekem ehez a mókához :huh: Jajmá!Nehogymá emiatt nem menj! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem is mondtam Sanyi! Az egy dolog, hogy szombaton az a látvány fogadott téged, ami fogadott nálunk, de tegnap kiderült, hogy valamit tényleg kéne kezdenünk magunkkal, mert valszeg egy szocmunkás szeme tényleg könnybelábadna, ha pár órát eltöltene nálunk :huh: Tudod a páleszt 7upos palackba hoztad. Tegnap veszi ki a Makett a hűtőből, kétdecis pohár, épp önteni készült, mire MrManta megsajnálta, és mondta neki, hogy abból nem kéne innia. Makett megvetően visszanéz: miért? Ebből csak te ihatsz? - gondolta irígykedik vele (mondjuk irígykedett is :D) de aztán mondta, hogy az pálesz, és azért ne igyon belőle. Makett vissza is tette a hűtőbe. Eltelik egy pár óra, és volt még valami átlátszó citromos szar egy üvegben, szegény kis Makettka kiveszi, és félve kérdezi, hogy ebből lehet e inni, vagy ez is pálesz? Na most milyen szar gyerekkora van neki, hogy nem vehet ki semmit fogyasztásra nyugodtan a hűtőből, mert ott az alkohol előfordulása igen nagy arányú... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március17, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március17, 2009 Jajmá!Nehogymá emiatt nem menj! :) :huh: nem szeretem a hideget. Mondjuk a melegeket sem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Eltelik egy pár óra, és volt még valami átlátszó citromos szar egy üvegben, szegény kis Makettka kiveszi, és félve kérdezi, hogy ebből lehet e inni, vagy ez is pálesz? Na most milyen szar gyerekkora van neki, hogy nem vehet ki semmit fogyasztásra nyugodtan a hűtőből, mert ott az alkohol előfordulása igen nagy arányú... :huh: :) Micsoda sanyarú sors! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Na most milyen szar gyerekkora van neki, hogy nem vehet ki semmit fogyasztásra nyugodtan a hűtőből, mert ott az alkohol előfordulása igen nagy arányú... :huh: Odaköltözhetek felnőni??? :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Nem is mondtam Sanyi! Az egy dolog, hogy szombaton az a látvány fogadott téged, ami fogadott nálunk, de tegnap kiderült, hogy valamit tényleg kéne kezdenünk magunkkal, mert valszeg egy szocmunkás szeme tényleg könnybelábadna, ha pár órát eltöltene nálunk :huh: Tudod a páleszt 7upos palackba hoztad. Tegnap veszi ki a Makett a hűtőből, kétdecis pohár, épp önteni készült, mire MrManta megsajnálta, és mondta neki, hogy abból nem kéne innia. Makett megvetően visszanéz: miért? Ebből csak te ihatsz? - gondolta irígykedik vele (mondjuk irígykedett is :D) de aztán mondta, hogy az pálesz, és azért ne igyon belőle. Makett vissza is tette a hűtőbe. Eltelik egy pár óra, és volt még valami átlátszó citromos szar egy üvegben, szegény kis Makettka kiveszi, és félve kérdezi, hogy ebből lehet e inni, vagy ez is pálesz? Na most milyen szar gyerekkora van neki, hogy nem vehet ki semmit fogyasztásra nyugodtan a hűtőből, mert ott az alkohol előfordulása igen nagy arányú... :) :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március17, 2009 Megoszt Elküldve Március17, 2009 Hehe, mit találtam. Ez AZ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hehe, mit találtam. Ez AZ? :huh: :D aztakurva :) mi mindenhol ott vagyunk :D És hoppá! Végre meg lett oldva a csavarhúzós indítás! Most gombnyomásra indul. Nagyon gizda :lol: igaz, hogy kellet vagy egy év MrMantának, mire rászánta magát, hogy megcsinálja, de legalább nem lehet mondani, hogy nem volt átgondolt megoldás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Odaköltözhetek felnőni??? :) :D :D :huh: hát... igaz, hogy már nem kell pelenkázni, sem beiskolázni, sem végighallgatni a kamaszkorod minden hülyeségét, és mivel adoptáláshoz kissé túlkoros vagy, de éppen ezért a pelenkán és egyebeken sok pénz megspórolnánk rajtad, ezért elgondolkozunk :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :lol: aztakurva :huh: mi mindenhol ott vagyunk :D ... Akkor ezt már be sem linkelem (vagy mégis? :D ). Valljátok be! Vérbeli CS-sek vagytok! :) ...ezért elgondolkozunk :D Csak a "hugicát" kell távoltartani tőle :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 :huh: hát... igaz, hogy már nem kell pelenkázni, sem beiskolázni, sem végighallgatni a kamaszkorod minden hülyeségét, és mivel adoptáláshoz kissé túlkoros vagy, de éppen ezért a pelenkán és egyebeken sok pénz megspórolnánk rajtad, ezért elgondolkozunk :lol: :D Néha hányok...de ezt tudjátok...nem fog váratlanul érni... :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március18, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Március18, 2009 Néha hányok...de ezt tudjátok...nem fog váratlanul érni... :) :D :D Van, akit tenyérből etetnek, és van, aki oda hány... :lol: de ha az anyád leszek, és etetlek, akkor hogy néz már az ki, hogy abba a tenyérbe hánysz, ami enni ad??? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Van, akit tenyérből etetnek, és van, aki oda hány... :) de ha az anyád leszek, és etetlek, akkor hogy néz már az ki, hogy abba a tenyérbe hánysz, ami enni ad??? :huh: Egye fene...akkor hányok Laciéééba... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Március18, 2009 Megoszt Elküldve Március18, 2009 Hajni!! A holnapi Fábry Show-ban léggitár verseny lesz!! Nem neveztetek??? :) :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts